Találatok: 11 hír

A pályázatokon való sikerhez stratégiai szemléletmód kell

Duol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Kulcs Községi Önkormányzata nem rendelkezik annyi bevétellel, amely a lakosság részéről felmerülő igények, fejlesztések megvalósításához elegendő lenne. Ezért elengedhetetlen volt, hogy a település vezetői más lehetőségeket keressen.

Hatalmas díjeső az agráriumban - Már benyújthatók a pályázatok

Agrárszektor
-
  Tegnap 12:22 Mezőgazdaság

Az év legsikeresebb agrárgazdasági szereplői kapnak díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon a Portfolio vezető gazdasági portál. Az elismerésekre hét kategóriában szeptember 30-ig lehet nevezni. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a…

VP AKG/ÖKO pályázatok: kedvező változtatás

Megoldódni látszik az egyes egybeművelésekből adódó problémakör a VP AKG/ÖKO támogatásoknál.

Pályázatok révén érkezhetnek plusz források Gyulára

Gyulatelevízió
-
  20.08.06 14:09 Gazdaság

  Több témában tartottak rendkívüli testületi ülést csütörtök reggel, a városháza dísztermében. Muzeális intézmény szakmai támogatására lehetett pályázni többek között állandó kiállítás előkészítéséhez, létrehozásához. Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft ügyvezetője kezdeményezte a pályázat benyújtását, az Erkel Ferenc…

Tájékoztatási pályázatok: Negyvenezer euró Gašić feleségének

Szabad Magyar Szó
-
  20.08.05 18:11 Határtalan

Ami a 2020-as tájékoztatási pályázatokat illeti, az Irena Gašić tulajdonában levő ADD production cég nem panaszkodhat, ugyanis a benyújtott pályázatait eddig 4,6 millió dinárral támogatták

Ceepus / Hálózati pályázatok

Pafi
-
  20.08.05 16:00 Gazdaság

A Ceepus hálózat az a szervezeti keret, amelyben a hallgatók és oktatók mobilitása megvalósul. A hallgatói és oktatói mobilitás az elfogadott hálózatok keretein belül - a fogadó intézmény fogadási keretének erejéig - valósítható meg.

Megjelentek a külhoni irodalmi és művészeti pályázatok eredményei

Megszületett a döntés a külhoni magyar kultúra támogatására hirdetett Irodalmi

Megjelentek a külhoni irodalmi és művészeti pályázatok eredményei

Megszületett a döntés a külhoni magyar kultúra támogatására hirdetett Irodalmi karaván és Művészeti karaván elnevezésű meghívásos pályázatokról. Az Emmi 10 millió forinttal támogatja a külhoni magyar írók, filmes szakemberek és fotóművészek fellépéseit, közös műhelymunkáit.

Magyar falu program. Pályázatok iskolai és óvodai felújításokra

Iskolai és óvodai felújításokra is nyíltak pályázatok a Magyar falu programban, összesen 22 milliárd forint értékben - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Tervek, pályázatok Madocsán

TelePaks
-
  20.08.04 16:47 Belföld

Elkészült az óvoda fűtéskorszerűsítése Madocsán, a szakemberek jelenleg már a bölcsőde kialakításán dolgoznak. Minderről az elmúlt héten számoltunk be nézőinknek. A település vezetői azonban nem ülnek a babérjaikon, fejlesztési terveiket főként pályázatok elnyerésével szeretnék megvalósítani.

Pályázatokról az Emlékpontban

Hódpress
-
  20.08.04 11:14 Megyei

„Korcsoport-specifikus és generációk találkozási pontjait megteremtő közösségi és kulturális programok” címmel tartottak rendezvényt tegnap az Emlékpontban.