Találatok: 8 hír

Milliárdokat tesznek el a rosszul megírt pályázatok miatt

Borsod24
-
 21.03.04 13:52Belföld

Magyarország a geotermikus energia hazája lehetne, ám a kapacitásnak legfeljebb a 10-15 százaléka hasznosul, ugyanis egy szakmai szervezet szerint lezüllesztik az iparágat a lazuló követelmények, a rosszul kiírt pályázatok – a kormány viszont a támogatási rendszerrel tenné vonzóvá a befektetőknek a beruházásokat. Minősíthetetlennek nevezte a…

Fejlesztésre, felújításra, pályázatokra vár a mezőfalvi német tájház

Feol
-
 21.03.02 17:30Kultúra

A német önkormányzat múlt év végén, decemberben vette át a helyi sváb tájház fenntartását Mezőfalva nagyközségének önkormányzatától, a tulajdonostól, akik még 2004-ben vásárolták meg az épületet. Jó kezekbe került.

Érsekújvárban már lehet szavazni a város által támogatandó pályázatokra

ma7.sk
-
 21.03.02 16:37Határtalan

A pályázatokról részletest leírást találnak a szavazni szándékozók a város honlapján. 

Magyar falu program. Új, életminőséget javító pályázatok

Folytatódik a falusi életminőséget javító beruházások sora a Magyar falu programban: a meghirdetett új pályázatokra 23 milliárd forintot biztosít a kormányzat - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Újra benyújthatók a pályázatok elektromos kerékpár vásárlásra

Gyorsan fogy a keretösszeg, aki pedelec kerékpárt szeretne vásárolni, ne halogassa a pályázat benyújtását. A teljes anyag Újra benyújthatók a pályázatok elektromos kerékpár vásárlásra címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Pályázatokkal ünnepli születésnapját a Gödöllői Királyi Kastély

Pályázatokkal és programokkal is várja az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély, amelyet a felújítást követően 25 éve nyitottak meg a nagyközönség előtt.

Döntöttek Veszprém idei költségvetéséről és pályázatok benyújtásáról

Veol
-
 21.03.01 11:00Megyei

Porga Gyula polgármester a közgyűlés véleményének kikérésével döntött.

Maradványforrások elnyerésére nyílnak pályázatok Zalában

hírbalaton
-
 21.02.28 14:07Belföld

A Közép-Zala Gyöngyszemei Leader-csoport a maradvány fejlesztési források felhasználása érdekében pályázati felhívásokat tesz közé mezőgazdasági vállalkozók és az önkormányzatok számára. A 2014–2020-as időszakban négy aktív felhívást hirdettünk meg, amelyből hármat sikeresen zártunk le. Tulajdonképpen a negyediket is lezártuk,…