Találatok: 500 hír

Országos Tűzmegelőzési Bizottság: kihirdették az alkotói pályázat eredményeit

Rendhagyó eredményhirdetést tartott december első napján az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. Az idei alkotói pályázat díjazottjai a világhálón keresztül kapcsolódtak be a rendezvénybe, amelyen immár hetedik alkalommal mutatták be a legjelesebb pályaműveket. Az első pályázat óta eltelt hét évben összesen csaknem harmincezer alkotás…

Új pályát kaphat a Call of Duty: Warzone

A játék adatai között bogarászó rajongók fedeztek fel egy érdekes promó anyagot, mely egy Black Ops Cold War témájú csatateret hozhat az ingyenes módba.

Online pályaválasztási expót rendez a Felelős Szülők Iskolája

Az iskolaválasztás előtt álló diákokat szeretnék segíteni csaknem két héten át a Hova tovább - középiskolai felvételi expón és nyílt napokon. A Felelős Szülők Iskolája által életre hívott online platformon december 14-éig bemutatják az iskolákat, a szakmákat és több, a felvételivel összefüggő hasznos információ is elérhető.

Palya Bea hisztérikusan üvöltött Pokorny Liával

A Konyhafőnök VIP tegnapi adásában Palya Bea nehezen viselte a terhet, hogy neki kell irányítani a piros csapatot.

A jó szakembert nem az Y-kromoszóma teszi! – Öt pályakezdő mérnöknő mesélt az útkeresés, érvényesülés során sze…

WMN
-
 Ma 08:00Életmód

„Mérnöknek lenni nem fiús dolog. Nem is lányos. Ez egy szakma, aminek nincs neme” – állítják egybehangzóan riportalanyaink, akik arról meséltek, milyen ebben az egyelőre férfiak uralta munkakörben nőként helytállni. Olvassátok el a gondolataikat:

Feke Pál megmutatta gyönyörű kislányát: a huncut Mimi már 3 éves

Femina
-
 Ma 07:50Bulvár

Feke Pál imádja a hivatását, de az életében kislánya születése óta Mimi az első.

Fontos üzenetet küldött Győrfi Pál

Liner
-
 Ma 07:38Életmód

Az Országos Mentőszolgálat egyik legfontosabb és legismertebb szakember egy újabb fontos üzenetet fogalmazott meg az emberek felé a koronavírus második hullámában.

Pálinkakóstolás felsőfokon

Nemrég megjelent a Nemzeti Agrárgazdasági kamara új kiadványa, ami a szakszerű pálinkakínálásról szól. Igaz elsősorban vendéglátó-ipari szakemberek számára készült a kézikönyv, de ha jól belegondolunk, mi is a vendéglátás tudományát műveljük, amikor rokonainkat, ismerőseinket vagy üzleti partnereinket kínáljuk pálinkával.

Egy jobb világ reményében – A Jas Bhalla Architects nyertes pályaműve a Housing for a Better World pályázaton

A <em>Brick by Brick</em> brit ingatlanfejlesztő cég idén nyáron pályázatot hirdettek <em>Housing for a Better World</em> címmel, amire olyan pályaműveket vártak, amik globális problémákra reflektálnak lokális megoldásokkal. A szakmabeliekből és helyi lakosokból álló zsűri egy fiatal stúdió, a <em>Jas…

Kedvenc bejgliváró receptünk ez a mákos palacsinta

Naná, hogy fűszeres, rumos meggyel készül ez az isteni téli palacsinta, ami a kedvencünket egy kicsit még alkalmibbá és izgalmasabbá varázsolta.

“A színészi pálya egy nagy körforgás” – Interjú Mészáros Bélával

Intenzív színész, a szerethetősége a sérülékenységében is rejlik. Hatalmas elánnal,  gyermeki lelkesedéssel veti bele magát a szerepeibe, legyen szó népszerű tévésorozatról (Mintaapák), alkeszek színpadi groteszkjéről (Részegek), kisiklott életek kortárs tablójáról (Hát, ha van is, én még nem találtam meg). A Katona…

Hujber Feri háromszoros apuka lesz: felesége karácsonyra van kiírva

Hujber Ferenc titokban ismét megnősült, és várhatóan az év végén megszületik a harmadik gyermeke.

Egy évvel a válása után először nyilatkozott Feke Pál

Amikor tavaly novemberben kiderült, hogy a feleségével külön utakon folytatják, a színész nem érezte késznek magát arra, hogy bármit is nyilatkozzon. Most először tett kivételt a Story magazinnak.

Egy évvel a válása után először nyilatkozott Feke Pál

Amikor tavaly novemberben kiderült, hogy a feleségével külön utakon folytatják, a színész nem érezte késznek magát arra, hogy bármit is nyilatkozzon. Most először tett kivételt a Story magazinnak.