Találatok: 500 hír

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket 2021. február 10-ig lehet benevezni.

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket 2021. február 10-ig lehet benevezni.

Deák Dániel: Orbán pályája Rooseveltéhez, Kohléhoz, Thatcheréhez hasonlatos

„Immár negyedik ciklusa felén is túl jár, háromszor nyert kétharmados parlamenti felhatalmazást” – osztotta meg közösségi oldalán Deák Dániel politológus, a XX. Századi Intézet igazgatója az információkat annak apropóján, hogy Orbán Viktor a mai naptól a leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnöknek számít.

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot – közölte az ITM. A legkiválóbb hazai innovációs teljesítményeket 2021. február…

Ennyien nézik a Való Világ 10. évadát

Filmsor
-
 Ma 14:37Film

Egyre nyitottabbak az emberek a jövő generáció fejlődéstörténetére, de Jókai More műsora is elég népszerű.

Több mint ezer elektromos rásegítésű kerékpárt vásárolhatnak meg olcsóbban az első körben pályázók

Lezárult az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által meghirdetett elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlási támogatásának első pályázati köre.

Palkovics: Lehet, hogy nem lesz pénz a vízvezetékek országos cseréjére, helyette bélelni és szigetelni fognak

Telex
-
 Ma 14:31Gazdaság

Ezermilliárdokról lenne szó, az EU erre nem ad pénzt. Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter az országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén ellenzéki kérdésekre is válaszolt.

Drágul a pályamatrica: mutatjuk, mennyi lesz 2021-től

Az infláció mértékével drágulnak jövőre a pályamatriucák. A díjköteles hálózat az idén már átadott és az év végéig még elkészülő öt szakasszal bővül. Az augusztus infláció mértékével megegyezően, 3,9 százalékkal

Palkovics László: Sikeresek a Gazdaságvédelmi akcióterv programjai

Több mint 950 ezren kaptak munkaerőpiaci vagy képzési támogatást.

Változnak az autópálya-díjak és a bírságok - Mi lesz a pályán?

Minimálisan emelkedik az autópálya-matrica ára, viszont lazítanak a bírságolás módján. A motorosokat aligha zavarja majd a dolog, mert az emelés még a száz forintot sem éri el.

Zöld busz program – itt az első pályázat

A Zöld busz program első, 4,2 milliárd forint keretösszegű pályázati kiírásban városi elektromos meghajtású buszok beszerzésére és töltőinfrastruktúra kiépítésére lehet támogatást igényelni - jelentette be az energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár.

Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent

Új könyvében Karafiáth Orsolya hol dívaként, hol haldokló hattyúként, hamvas kamaszként vagy épp festett démonként jelenik meg a színen, hogy súlyos de kacagtató emlékeit lapozgatva észrevétlenül vezessen be minket saját önismeretünk labirintusába. Újabb öntárlatvezetését olvasva nem leszünk automatikusan jobb emberek, és nem kerül a…

Indul a pályázat: a zöld buszoké a jövő?

A kormány a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv részét képező Zöld Busz Program keretében tíz éven át összesen 36 milliárd forinttal támogatja az elektromos autóbuszok beszerzését.

Ők nyertek a Kulcs-Soft vitorlázó utánpótlást támogató pályázatán

A Kulcs-Soft 2020 júliusában – társadalmi felelősségvállalásának keretében – a hazai vitorlázó utánpótlást fókuszba helyezve rendhagyó kampányt indított.

Jöhetnek az elektromos buszok a magyar városokban, kiírták az első pályázatot

Elindult a Zöld Busz program első pályázata, 4,2 milliárd forintra lehet pályázni, melyet a városi elektromos meghajtású buszok, trolik beszerzésére és a hozzá kapcsolódó töltőinfrastruktúra kiépítésére költhetnek el a nyertesek - tájékoztaott az ITM.