Találatok: 143 hír

Óriási karácsonyfát állított az Országos Mentőszolgálat

Promenad
-
  Ma 14:27 Megyei

A 42 méteres fenyőt 23 mentőautó alkotja és több száz kék-piros LED teszi igazán látványossá. A mentők balesetmentes készülődést kívánnak idei első karácsonyi videójukban.

Tisztújítás a Magyar Országos Horgász Szövetségnél

Peca
-
  Ma 13:00 Életmód

Az érdekképviseleti-érdekvédelmi munka mellett közfeladatokat és sportági szakszövetségi feladatokat is ellátó...

Országos Meteorológiai Szolgálat – Napos időre számíthatunk, helyenként gyenge esővel

Az ország keleti felében számíthatunk felhősebb időre, míg másutt gyengén felhős, napos idő várható – közölte napi előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Bejutottak az ifjú debreceni néptáncosok az országos verseny döntőjébe

Dehir
-
  Ma 11:51 Megyei

Debrecen - A Debreceni Hajdú Táncegyüttes három tehetsége is megmutathatja tudását februárban, az Országos Ifjúsági Szólótáncverseny döntőjében.

Számos éremmel tértek haza az országos bajnokságról

Országos bajnokságot nyert a kedden a megyeszékhely MediBallcsapata.

5 pénztárcabarát ajándékötlet az újdonsült szerelmednek karácsonyra

Habostorta
-
  Ma 09:33 Bulvár

Az ünnepek közeledtével egyre többünknek okoz fejfájást, hogy mivel lephetné meg a kedvesét karácsony alkalmából. Különösen nehéz kitalálni ezt...

Frekvenciablokkolót minden pénztárcába!

Létezik megoldás arra az esetre, ha a bankkártyánkról akár utazás közben, a tömött buszon akarják leszívni a pénzt. Ehhez csak egy RFID-rendszeres eszközre van szükség, amit közel kell tartani a tárcánkhoz. Ám mindez mit sem ér, ha van RFID-blokkolónk, mely pontosan úgy néz ki, mint a többi bankkártyánk a pénztárcánkban. Minden…

Jön a hajrá, nagy roham lesz a pénztáraknál

VG
-
  Ma 05:55 Gazdaság

Az év utolsó heteiben várhatóan hatalmas befizetési hullám jöhet az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségével együttműködő önkéntes nyugdíjpénztáraknál és egészségpénztáraknál. A tagok az év végi befizetésekkel tudják kihasználni a legjobban az állami támogatást, az évente 20 százalékos, legfeljebb 150 ezer forintos…

Óriási karácsonyfát állított az Országos Mentőszolgálat

A 42 méteres fenyőt 23 mentőautó alkotja és több száz kék-piros LED teszi igazán látványossá.

Véradásra hív az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt

Azokat, akik december 13-23. között, akár állandó helyszíneik valamelyikén, akár kitelepült véradásaikon adnak vért, egy csomag szaloncukorral, akik december 27-én, 30-án vagy 31-én mennek vért adni, azokat „szerencsehozó” lencsével ajándékozzák meg.

Országos elismerésben részesült két Békés megyei rendőr

Egy bűnmegelőzési szakember és egy iskolarendőrként is szolgálatot teljesítő körzeti megbízott részesült országos elismerésben. Két Békés megyei rendőr részesült országos elismerésben 2019. december 9-én. A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács „Iránytű” címmel Budapesten megtartott évzáró rendezvényén Telekné Furák Mónika r. alezredes, a…

Országos Vállalkozói-díjat kapott két Veszprém megyei cég

Veol
-
  Tegnap 16:00 Gazdaság

Díjazták az országos év vállalkozója ünnepségen a veszprémi Controlsoft-Automatika Kft.-t és a nemesvámosi Vesz-Mont 2000 Kft.-t a 21. Vállalkozók Napján, Budapesten, a Művészetek Palotájában, a minap.

Két megyei rendőr is országos elismerésben részesült

Egy bűnmegelőzési szakember és egy iskolarendőrként is szolgálatot teljesítő körzeti megbízott részesült országos elismerésben.