Találatok: 500 hír

Távozó amerikai nagykövet: nem mószeroltam volna Orbán Viktort az Indexnél

Index
-
  Ma 20:52 Belföld

A Purdue Pharma ópium tartalmú fájdalomcsillapítókat forgalmazott és reklámozott. Most mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Rosszul adták be az oltást Orbán Viktornak

Novák Hunor csecsemő- és gyerekgyógyász szakorvos szerint nem szakszerűen adták be a miniszterelnöknek az influenza elleni oltást.

Megújult Kassa ikonikus épülete az Orbán-torony

ma7.sk
-
  Ma 20:24 Határtalan

Kassa. Megújult Kassa ikonikus épülete az Orbán-torony. A Szent Erzsébet-dóm szomszédságában álló történelmi műemlék restaurálása 550 ezer eurós európai uniós támogatásból egy határon átnyúló szlovák-ukrán projekt keretében valósult meg. A munkálatokat a kassai főegyházmegye mellett működő Gótikus út gyöngyszemei civil…

Hihetetlen: Orbán Viktorról is gyűjthettek adatokat a kínaiak

Többek között Orbán Viktorról is gyűjtött adatokat egy kínai cég. De gyűjtött az egyik gyerekéről, volt miniszterelnökökről, egyházi és gazdasági vezetőkről. Az ügyben már a rendőrség is nyomoz. A nemzetbiztonsági bizottság előtt jövő kedden a katonai hírszerzés számol be az ügyről.

Orbánról és az egyik gyerekéről is gyűjtött adatokat egy kínai cég

Többek között Orbán Viktorról is gyűjtött adatokat egy kínai cég, áll az RTL Híradó anyagában. De gyűjtött az egyik gyerekéről, volt miniszterelnökökről, egyházi és gazdasági vezetőkről.

Nyomoznak amiatt, hogy Orbánról és egy lányáról is gyűjtött adatokat egy kínai cég

Meg több mint 700 magyar emberről, köztük korábbi kormányfőkről, miniszterekről, vezető fideszes és ellenzéki politikusokról, a családtagjaikról, illetve rendőri, egyházi és gazdasági vezetőkről is.

Orbán Viktorról is gyűjtött adatokat egy kínai cég

A katonai hírszerzés a jövő héten számol be az ügyről.   Többek között Orbán Viktorról is gyűjtött adatokat egy kínai cég, áll az RTL Híradó anyagában. De gyűjtött az egyik gyerekéről, volt miniszterelnökökről, egyházi és gazdasági vezetőkről. Az ügyben már a rendőrség is nyomoz. A nemzetbiztonsági bizottság előtt jövő kedden a katonai…

Iohannis számára Orban az első számú opció a választások utáni kormányalakításra

Az elnök szerint nem mérlegelik az ország lezárását, de a koronavírus-járvány ellenére sem szabad elhalasztani a parlamenti választásokat.

Orbán mintha mindig ott lenne, mondják Brüsszelben

Index
-
  Ma 19:11 Külföld

Az Unió intézményei a jogállamisági feltételről egyezkednek. A láthatatlan szereplő a magyar kormányfő.

Fájni fog Orbánnak, ha Trump bukik Amerikában

A demokraták nagyon rossz szemmel nézték az elmúlt évek magyarországi történéseit, ha Joe Biden nyer, akkor az a 2022-es választásokra is hatással lehet. Magyarázó videó.

Rosszul adhatták be Orbán Viktornak az oltást?

Rosszul olthatták be Orbán Viktort, nem szabadott volna megpaskolgatni a miniszterelnököt, mielőtt beadták neki az influenza elleni védőoltást - ezt állítja több orvos. Más hibát is felfedeztek az oltás módszerében, ami szerintük akár zsírszövet-elhalást is okozhat Orbán Viktornál. Kérdéseinkre a Honvédelmi Minisztérium azt közölte, hogy az oltási

Félpályás lezárásra számíts a József utcában

A József utcában a Budapesti út előtt félpályás lezárásra és sebességkorlátozás számítsatok csatornajavítás miatt - írja a BKK. A munka várhatóan október 28-án 23 óráig tart.

A kormányülésre még Orbán Viktor sem léphet be lázmérés nélkül

Ripost
-
  Ma 18:31 Belföld

A kormányülésre mindenki csak lázmérés után léphetett be. Ez alól a miniszterek sem voltak kivételek...

Tamás Gáspár Miklós: megtört Orbán Viktor hatalma

röviden.hu
-
  Ma 18:07 Belföld

A filozófus szerint választásokat még nyerhet Orbán, de a tiszteletnek vége.