Találatok: 124 hír

Munkaügyi miniszter: nem igaz, hogy nincs pénz nyugdíjakra és bérekre

Maszol
-
  Tegnap 14:19 Határtalan

Szerinte hamis az információ , hogy lyuk tátong a büdzsén. 

Binder István: A nyugdíj-előtakarékoskodást korábban és több embernek kellene elkezdeni

Korábban és többen kellene, hogy előtakarékoskodásba kezdjenek idős korukra - hangsúlyozta Binder István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője pénteken az M1 aktuális csatornán.

Ötvenmilliárd körül volt a diák- és nyugdíjas-szövetkezetek bevétele nyár végéig

Az atipikus foglalkoztatás ágazata az idei első 8 hónapban 200 milliárd forint árbevételt termelt, ennek negyedét adták a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek.

Nem kis pénzt kaszáltak a nyugdíjas- és diákszövetkezetek: dübörög a piac

Pénzcentrum
-
  19.10.12 19:00 Gazdaság

Mintegy ötven milliárd forint bevételt értek el a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek idén az első nyolc hónapban - mondta Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke...

Plakátrongálásra költötte a Fidesz a nyugdíjasok pénzét?

Információink szerint egy férfi napi 5000 forintot kapott a Fidesztől, hogy Veres Pál plakátjait módszeresen megrongálja. A rendőrség is vizsgálódik.

Elbújhat a szuperállampapír – 10% feletti hozamok a nyugdíjpénztáraknál

Portfolio
-
  19.10.12 16:40 Pénzügy

A 4,95%-os átlaghozam, amit a szuperállampapír kínál, fel sem ér ahhoz, amit egyes nyugdíjpénztárak már az év első kilenc hónapjában összehoztak: aki kockázatvállalóbb portfólióban ül, az bőven 10% feletti hozamnál jár már idén, sőt, vannak olyan pénztárak, ahol 15% körüli hozamok repkednek.

Fittyet hányt a genetikára a downos nyugdíjas

NLC
-
  19.10.12 15:22 Egészség

Amellett, hogy mindennek úgy örül, mint egy kisgyerek, és folyton mosolyog, az egészséges táplálkozás és a sok mozgás lehet a titka.

Ötven milliárdot termeltek a diák- és nyugdíjas-szövetkezetek

VG
-
  19.10.12 15:04 Gazdaság

Az atipikus foglalkoztatás ágazata augusztusig 200 milliárd forint árbevételt termelt, ennek negyedét adták a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek.

Plakátrongálásra költötte a miskolci Fidesz a nyugdíjasok pénzét

Alakszai Zoltán kampányígéretei közé tartozott, hogy a miskolci Salkaházi programban részt vevő nyugdíjasok az évi 10 ezer forint mellé az idén plusz ötezer forintot kapnak. A napokban postázták is a pénzt, de meglepő módon a beígért 15 ezer forint helyett csupán tízezer forint volt a csekken. Hová tűnt el a pénz? Alakszai Zoltán a szokásos fidesze

Ötven milliárd forint bevételt értek el a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek

Mintegy ötven milliárd forint bevételt értek el a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek idén az első nyolc hónapban - mondta Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Eltörlik a munkakönyvet: az ukránok nyugdíj nélkül maradhatnak

Kárpátinfo
-
  19.10.12 13:18 Határtalan

A munkakönyv eltörlése ahhoz vezethet, hogy az ukránok nem tudják majd igazolni ledolgozott munkaéveik számát, ezáltal a nyugdíjalap nem tudja felszámolni a járandóságukat - olvashatjuk a Golos.ua ...

Ötven milliárd forint volt a diák- és nyugdíjas-szövetkezetek bevétele

Hírklikk
-
  19.10.12 13:06 BelföldMNB

Mintegy ötven milliárd forint bevételt értek el a diák- és közérdekű nyugdíjas-szövetkezetek idén az első nyolc hónapban - mondta Fiák István, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének elnöke szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A nyár végére megugrott a diák- és a nyugdíjas-szövetkezetek bevétele

Egyre nagyobb bevételt generálnak az úgynevezett atipikus foglalkoztatás révén.

Vučić: Tizenöt napon belül minden nyugdíjas ötezer dinárt fog kapni

Szabad Magyar Szó
-
  19.10.12 12:16 Határtalan

Szerbiában minden nyugdíjas tizenöt napon belül ötezer dinár egyszeri segélyt kap, jelentette ki Aleksandar Vučić szerb elnök, tudatja a Blic. Az államfő Blace községben a polgárokhoz szónokolva köszönetet mondott a nyugdíjasoknak, amiért, mint fogalmazott, hittek az államban. – Ma a szerb gazdaság már nincs válságban, hanem növekszik,…