Találatok: 98 hír

Olajfán landolt Ferrarijával a filmsztárt játszó nyugdíjas

Videót szeretett volna készíteni egy 70 éves férfi a luxusautója, egy 1991-es Ferrari Testarossa (F110 AB / E) vezetése közben, de elvesztette az uralmát a jármű felett. Az kb. 135 000 euróba kerülő sportkocsi egy olajfának csapódott, a 70 éves sofőr pedig a kórházban végezte. Az eset az olaszországi Montemurlóban történt, nem messze a helyi…

Nyugdíjas-találkozó

Zaol
-
 Ma 15:00Megyei

Vasárnap Garaboncon 15 órától nyugdíjas-találkozót rendeznek.

Vera, a megszállott nyomozó nyugdíjba készül, de lesz még pár nagy dobása

Elkezdték forgatni a 11. évadot, amely egy váratlan húzás miatt nagy port kavart Angliában.

Szedd a lábad, nyugdíjas! Megérkezett a JóKor! – Ne mondd, hogy nem jókor!

Soha jobb hétvégi olvasmányt, mint a nyugdíjasok postaládájába dobált színes-képes ingyenújság! Azonnal szerezzék meg Önök is, a nyugdíjas házaspárok kettőt kaptak, arra rájárhat a család. Utolsó esetben követeljenek egyet a Kincstártól, ők adták ki, a minőségi tartalmat a Rogán-tárca töltötte bele.

A magyar nyugdíjrendszer direkt ilyen bonyolult, hogy ne lehessen átlátni?

Elkerülhetetlen lenne a hazai nyugdíjrendszer érdemi megváltoztatása, megreformálása, mert az a mostani formájában belátható időn belül fenntarthatatlan lesz. Hogyan csinálják más országokban, és hogyan kellene nálunk? A Nyugdíjguru.hu oldalon Farkas András nyugdíjszakértő fejti ki álláspontját.

Összegyűltek a nyugdíjas egyesületek Toponáron

KaposPont
-
 Tegnap 16:09Életmód

A szépkorúak két éve nem tudtak ilyen formában találkozni egymással.

A nyugdíjas sofőröktől való félelem hozhatja el a fordulatot az önvezetésben

napi.hu
-
 Tegnap 15:22Infotech

Japán az átlagnál jobban rászorul arra, hogy az önvezető autók végre valóban bevethetők legyenek a forgalomban és ne az általuk okozott balesetekről szóljanak a hírek. Az ország lakossága vészesen öregszik, a munkaerőhiány pedig a logisztikai szektort is sújtja. A politika igyekszik minden akadályt elgördíteni a technológia elől, de ennek a…

A nehéz hónapok után ismét együtt ünnepelhettek a Toponári Nyugdíjas Egyesület tagjai

A Toponári Nyugdíjas Egyesület az elmúlt másfél évben nem igazán ülhetett össze a koronavírus-járvány miatt, azonban szombat délelőtt végre találkozhattak és hosszú idő után eltölthettek egy kis időt egymás társaságában.

Nicolas Cage nem tervez nyugdíjba vonulni

Puliwood
-
 Tegnap 14:00Film

115 filmmel a háta mögött sem gondol a nyugdíjba vonulásra.

Nyugdíj: olyan nagy a baj, hogy teljes reformot javasolnak

Minden magyar nyugdíjas egy szegénységi csúszdára kerül, amint megállapították a nyugdíját – mondta el a Portfolio kérdésére válaszolva Farkas András nyugdíjszakértő. Szerinte súlyos problémát jelent, hogy az inflációhoz vannak kötve a magyar nyugdíjak, miközben az átlagbérek sokkal gyorsabban nőnek. Ezzel egyre nehezebb helyzetbe…

Ez a magyar nyugdíjvalóság: szegénységi csúszdára kerülnek az idősek

Minden magyar nyugdíjas egy szegénységi csúszdára kerül, amint megállapították a nyugdíját – mondta el a Portfolio kérdésére válaszolva Farkas András nyugdíjszakértő, aki jövő szerdai Öngondoskodás konferenciánkon bővebben is beszél a problémáról.

Gondoskodjunk előre a nyugdíjas éveinkről!

BorsOnline
-
 Tegnap 10:33Életmód

Aki szeretné, hogy nyugdíjas éveit is hasonló életszínvonalon élhesse, mint 65 éves kora előtt, annak időben el kell kezdeni gondoskodnia erről. A megoldás a nyugdíj-előtakarékosság.

A Fidesz meglopja a nyugdíjasokat és nem garantálja a nyugdíjak vásárlóértékének megtartását

Ez a lényeg
-
 21.09.17 21:57Vélemény

Az Mszp nevében Korózs Lajos reagált Novák Katalin nyilatkozatára.

Egyre okosabb eszközök váltják a nyugdíjba vonult számlatömböt

Delina
-
 21.09.17 20:03Életmód

2021 az innováció éve lett az online számlakészítésben. Tavaly július elseje óta már több mint 1 millió vállalkozás adatait kötelező eljuttatni online módon az adóhatóságnak. Bár a papír alapú számla kiadása továbbra is létező lehetőség, a döntő többség online számlát készít, amelyeknek a világában soha eddig nem látott lehetőségek nyíltak…

Tudnivalók a nők kedvezményes nyugdíjáról

Behír
-
 21.09.17 18:51Belföld

A negyven év jogosultsági idővel rendelkező nők életkoruktól függetlenül élhetnek a kedvező nyugdíjba vonulás lehetőségével.