Találatok: 299 hír

Nem Ázsiából, hanem Európából érkezett New Yorkba a vírus, és már február közepén javában fertőzött

Két kutatócsoport vizsgált New York-i fertőzöttektől vett vírusmintákat. A vírusgenomok vizsgálatából kialakult előzetes eredmények szerint február közepén kellett volna fülön csípni a vírust New Yorkban, ahol most rengeteg áldozatot szed.

New York bandái - avagy a The Division 2 legújabb DLC-je

Esport 1
-
  Ma 12:37 Gaming

A második rész alapjátéka szakított New York utcáival, ehelyett Washingtonban és azon belül is a Fehér Házban rendezkedhettünk be. A Warlords of New York DLC-nek köszönhetően azonban ismét ellátogatunk a városba, ami sosem alszik, csak időközben a tél már elmúlt ott is.

Hien New Yorkból: Imádkozom, hogy Magyarország ne kerüljön olyan helyzetbe, mint ami itt van

A Megasztárban feltűnt énekesnő, Hien már jó ideje az Egyesült Államokban él és

„Annyiszor hallom a mentőkocsi hangját, hogy már észre sem veszem” - Hien mesélt a New York-i helyzetről

Hiába Amerika a világ egyik legfejlettebb országa, nagyon súlyos a helyzet, és nehezen birkóznak meg vele az énekesnő szerint.

Videón, ahogy rommá törnek egy ritka Porschét New Yorkban

Manhattan nyugati részén törte rommá egy milliomos, vélhetően ittas állapotban a Gemballa Mirage GT sportautóját. Más néven egy tuningolt Porsche

Június elejéig biztosan zárva marad a New York-i Broadway

A koronavírus-járvány egyik amerikai központja New York.

Felcsillant a remény New Yorkban

Még mindig emelkedik a halottak száma New Yorkban, de járványügyi szakemberek szerint a koronavírus görbéje elkezdett laposodni.

Hien New Yorkból jelentkezett, ezt érdemes látni

24
-
  Ma 09:48 Bulvár

Kiakadt azokra, akik nem veszik komolyan a járványt Magyarországon. Teljes joggal, tegyük hozzá.

Júniusig törlik az összes New York-i Broadway-színház műsorát a járvány miatt

A színháztulajdonosokat és producereket képviselő Broadway League szerdán jelentette be: a New York-i Broadway színházai a koronavírus-járvány miatt június 7-ig zárva maradnak.

Kutatások szerint elsősorban Európából érkezhetett a koronavírus-járvány New Yorkba

Az első igazolt eset előtt egy hónappal már megjelent a járvány New York ban, legalábbis ez derült ki két, egymástól teljesen független kutatás során – írja a 444 a The New York Times cikke alapján.

Megjelent a New Friends Request új dala, Kovács Krisztián (Fish!) közreműködésével

A budapesti, alapvetően modern metal vonalat képviselő New Friends Request zenekar a második...

New York államban kedden 779-en haltak meg

A kormányzónak hétfő óta minden nap azt kell közölnie, hogy az adott napon szedte a járvány a legtöbb halálos áldozatot. New York városában szerda délelőttig - a Johns Hopkins egyetem és kórház adatai szerint - 4009, az Egyesült Államok egész területén pedig 13 ezernél több halottat regisztráltak. Az Egyesült Államokban - szintén szerda…

Covid-19: New Yorkban aggasztó a helyzet

Egy nap alatt több mint 30.000 új esetet regisztráltak. Egyedül New York államban kedden 779-en haltak meg. Lassan befogadhatatlan számok érkeznek az Egyesült Államokból: a Worldometers szerdai adatai szerint 434.927 fertőzöttet regisztráltak eddig – összehasonlításul: a második legtöbbet Spanyolországban, 148.220 esetet, utána…

New Yorkban felcsillant a reménysugár, de tartani kell a korlátozásokat

A társadalmi távolságtartás gyakorlata eredményes, látszanak a remény első sugarai – jelentette ki az amerikai kormányzati munkacsoport tagja.