Találatok: 13 hír

Majdnem megvalósult egy élőszereplős A sötét Igazság Ligája crossover

Puliwood
-
  Ma 11:00 Film

A fél karunkat adtuk volna ezért a találkozásért.

A Nemzetek Kupáján képviselhetik hazánkat az Exatlon Hungary versenyzői

Hosszú hetek küzdelme után újabb fordulóponthoz érkezett az Exatlon Hungary, hiszen

Exatlon Hungary: Jön a Nemzetek Kupája!

Ripost
-
  20.03.28 22:20 Bulvár

Törökország, Görögország, a Dominikai Köztársaság és Magyarország legjobb exatlonistái vívnak meg egymással.

Hogyan alakítják a betegségmodellek a nemzetek leállását és más járványügyi intézkedéseit?

444
-
  20.03.28 11:23 Egészség

Sosem övezte még ekkora figyelem az epidemiológusok munkáját. Kérdés, hogy egy új, viszonylag ismeretlen vírus esetében mikor és mennyire lehet hallgatni az előrejelzéseikre.

Eligazolt Roberto Baggio, azonnal megnyerték a Bajnokok Ligáját

NSO
-
  20.03.25 15:48 Foci

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi, Cristiano Ronaldo korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984-2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a…

A koronavírus miatt elhalasztották a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is – Ekkor folytatódhatnak a ku…

Blikk
-
  20.03.25 15:42 Sport

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elhalasztotta a nemzetközi kupák négyes döntőit, közük a női Bajnokok Ligája budapesti végjátékát is.

Elhalasztották a Bajnokok Ligája döntőjét

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfőn elhalasztotta a férfi és a női Bajnokok Ligája, valamint az Európa-liga döntőjét a koronavírus-járvány miatt.

Így nézett volna ki az Igazság Ligája George Miller soha le nem forgatott filmjében

IGN
-
  20.03.24 11:30 Film

Lesz valaha dokumentumfilm a Justice Leauge Mortal krónikájáról? Néhány régi, illetve egy még sosem látott fotón sorakoznak fel a jó pár éve lefújt Justice League Mortal hősei.

Döntöttek: elmarad a Bajnokok Ligája-döntő

Blikk
-
  20.03.23 20:42 Sport

Az UEFA a mai napon jelentette be Twitter-oldalán, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a három legnézettebb klub szintű labdarúgó-esemény: a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és a női Bajnokok Ligája döntője.

Koronavírus - Elhalasztották a Bajnokok Ligája döntőjét

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn elhalasztotta a férfi és a női Bajnokok Ligája, valamint az Európa-liga döntőjét a koronavírus-járvány miatt.

Elhalasztották a Bajnokok Ligája döntőjét

Mindhárom mérkőzést májusban rendezték volna, az új időpontokról viszont még nem született döntés. A BL-ben március 11-én, az El-ben pedig másnap rendezték az utolsó meccseket a felfüggesztést megelőzően, mindkét sorozat a nyolcaddöntőnél jár. A férfi Bajnokok Ligája döntőjét Isztambulban, a női finálét Bécsben, az Európa-liga idénybeli…