Találatok: 63 hír

Új műfaj született a Madách Színházban: Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben. Carol Rocamora…

Házassági titkairól vallott Nagy-Kálózy Eszter

Habostorta
-
  Tegnap 05:33 Bulvár

Nagy-Kálózy Eszter színésznő ritkán szólal meg a magánéletével kapcsolatban, ám most fellibbentette a fátylat, mesélve a Rudolf Péterrel 30 éve tartó...

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter saját lakásukban játszanak a Madách Színház online bemutatóin

Koronán túl
-
  20.05.30 06:02 ÉletmódJárvány

Június 4-től az Örökké fogd a kezem című darabot nézheted az interneten keresztül, de ugyanígy játsszák majd a Jövőre, veled, ugyanitt című alkotást is.

Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

kultura.hu
-
  20.05.29 16:45 Színpad

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozatban az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben.

Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben.

Nagy-Kálózy Eszter: Megnyugtat, ha Péterrel dolgozhatok

Femcafe
-
  20.05.29 11:25 Bulvár

Különleges bemutatóval készül a házaspár.

Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben. 

Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter otthonából nézhetjük végig Csehov házasságát

A budapesti Madách Színház ideiglenesen áttette a színpadot a színészek otthonaiba.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter élőben játszik otthonából

A Madách Színház két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter élőben játszik otthonából

A Madách Színház két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben.

Babarczy Eszter: Jön felém a bicskájával, hajnali ötkor

Magyar Hang
-
  20.05.25 06:00 Kultúra

Hídnak lenni itt cseppet sem kifizetődő. Olyan, hogy tankok mennek át rajtad – erről beszélt lapunknak Babarczy Eszter, akinek tavaly jelent meg első novelláskötete. Kérdeztük a Térey-ösztöndíjról, fideszes kétharmadról, női-férfi viszonyokról is.

Börtönre ítélhetik a notórius esztergomi ittas vezetőt

infoVáros
-
  20.05.25 06:07 Baleset-bűnügy

Ittas vezetés miatt börtönbüntetés kiszabását kérte az Esztergomi Járási Ügyészség a egy többszörös visszaeső férfi ügyében.

Esztergom újraindul

Habár a múzeumok, strandok és a határ még zárva tartanak, Esztergom számtalan lehetőséget kínál a látogatók számára. Ezeket gyűjtötte csokorba az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület.

Földes Eszter Lovasi András meséjét mondja el

marie claire
-
  20.05.25 18:00 Bulvár

Színészeket, szinkronszínészeket és kulturális nagyköveteket kértünk meg, hogy olvassanak fel egy-egy olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.

Így beszélgettünk az Élőben Szép Eszter képregénykutatóval

Pesti Hírlap
-
  20.05.25 19:02 Vélemény

Itt volt az alkalom, hogy mindent megtudjon a képregényekről, vagy a saját kedvenc képregényéről, amit eddig nem tudott kitől megkérdezni! Gyakran a kilencedik művészetnek is nevezett képregény az irodalom és a képzőművészet sajátos elegye. A kilencvenes évek nagy, hazai képregény-bummja után az utóbbi években ismét népszerű lett itthon is…