Találatok: 500 hír

Nagy István: Elindult a klíma- és természetvédelmi akcióterv

Agrotrend
-
  Tegnap 10:11 Tudomány

Növekednek erdőterületeink, fejlődik az öntözés technológiája, valamint a méhészek támogatása is a program egyik alappillére.

Másfél hete nem tért magához a kórházban Csukás István – ez volt az utolsó mondatai egyike

BorsOnline
-
  Tegnap 07:05 Bulvár

Néhány héttel ezelőtt adott interjút az Origónak Csukás István. A nagy mesemondó

Szívszorító vallomás Csukás István utolsó napjairól

A Süsü folytatását még befejezte, de az új bábfilmsorozatot már nem láthatja Csukás István.

Saját halottjának tekinti a közmédia Csukás Istvánt

A közmédia saját halottjának tekinti a mai napon 84 éves korában elhunyt Csukás Istvánt – közölte Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója. „A közmédia vezetősége és munkatársai mély megrendüléssel értesültek Csukás István haláláról, őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló hozzátartozók felé. Büszkék vagyunk arra,…

Koronavírus – Nagyrészt a közép-kínai Vuhanra korlátozódott a járvány Kínában

Nagyrészt az új típusú koronavírus-járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhan városra korlátozódott a vírus terjedése a kínai egészségügyi hatóságok kedden közölt ...

Nagyszabású földértékesítési programot indít az Agrárminisztérium

Összesen több mint 13 ezer darab, 3 hektárnál kisebb területű állami földet hirdet meg eladásra az Agrárminisztérium (Am) és a Nemzeti Földügyi Központ (Nfk) március...

Nagyobb részt számíthatunk napos időre

Szép idővel indul a nap, de egyre több felhő, estére némi zápor is zivatar is érkezhet.

Koronavírus: Nagyrészt Vuhanra korlátozódik a járvány Kínában

Az 508 új fertőzött közül csak kilencet regisztráltak a városon kívül.

Új szuperszámítógép segíti a meteorológusok munkáját Nagy-Britanniában

Élő bolygónk
-
  Tegnap 07:21 Életmód

Az Egyesült Királyság meteorológiai szolgálata nemsokára egy csaknem 500 milliárd forintba kerülő gép szolgálatait fogja igénybe venni, amely hatalmas számítási kapacitásával a klímaváltozás pontosabb megértését is elősegítheti.

Nagyrészt Vuhanra korlátozódott a koronavírus-járvány Kínában

Nagyrészt az új típusú koronavírus-járvány kiindulópontjának számító, közép-kínai Vuhan városra korlátozódott a vírus terjedése a kínai egészségügyi hatóságok kedden közölt adatai szerint.

Kovács András Ferenc kapja idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat

Requiem Tzimbalomra című verskötetéért Kovács András Ferenc nyerte el idén az Artisjus Irodalmi Nagydíjat, mellette Cselényi Béla, Kováts Judit, Szajbély Mihály és Mártonffy Marcell vehet át elismerést a március 2-i díjátadó ünnepségen – közölte az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület az MTI-vel.

Nagyböjt: Hüvelyesekkel helyettesíthető a hús

Ma még ehet egy jó rántott húst, holnap viszont elkezdődik a negyvennapos böjt. Manapság már nem annyira drasztikus a megvonás, mint régen. De kell a sok fehérje.

Nagyrészt a közép-kínai Vuhanra korlátozódott a koronavírus-járvány Kínában

A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság hétfő éjfélig 508 új fertőzöttről számolt be, közülük 464-et jelentettek Vuhanból, és mindössze kilencet a városnak helyet adó Hupej tartományon kívülről. A fertőzöttek száma ezzel Kínában 77 658-re emelkedett. Hétfő éjfélig további 71 ember veszítette életét a vírus okozta betegség következtében, a járvány…

Washington Post: Az amerikai titkosszolgálatok új vezetőjének tanácsadó cége pár éve nagyrészt Magyarországnak dol…

A lap szerint a cég a Magyar Alapítványtól kapott megbízatásokat, amelyeket szinte teljes egészében Orbán Viktor kormánya finanszírozott.