Találatok: 500 hír

A 92 éves Móritz István életmű kiállítása Nagykanizsán

Dél-Zala Press
-
  Tegnap 11:04 Kultúra

A Kanizsai Kulturális Központ Ősze András galériájában szeptember 17-én, 17 órakor megnyílt Móricz István Béla ÉLETMŰ című kiállítása. A megjelenteket köszöntötte Horváthné Gerencsér Edit, a HSMK intézményegység vezetője, aki röviden elmondta a kiállítás létrejöttének történetét. Őt követte a Honvéd Kaszinó Diákszínpadának műsora,…

Pszichológus segítségét kérik a nagykátai pedofil férfi ügyében

Folytatódik annak a pedofil férfinak a büntetőpere a Nagykátai Járásbíróságon, akit azzal vádolnak, hogy rendszeresen zaklatta a környékbeli szülők által rábízott kislányokat.

Kudor Katalin és Barnabás István tartottak sajtótájékoztatót

TelePaks
-
  19.09.17 18:09 Választás

Kudor Katalin, a Paksi Deák Ferenc Egyesület ötös választókörzetben induló képviselőjelöltje és Barnabás István, a szervezet hatos választókörzetben induló képviselőjelöltje tartottak sajtótájékoztatót, Az aspiránsok terveiket, elkképzeléseiket ismertették...

Miért van még mindig előzetesben a nagy futballbotrányok leleplezője?

HVG
-
  19.09.17 18:10 Gazdaság

Rui Pinto ügyvédjét faggatta a Der Spiegel.

Mutatjuk, hogy melyik budapesti kerületben élhet a legtovább a statisztikák alapján, nagy különbségek vannak

168 Óra Online
-
  19.09.17 18:15 Belföld

A 24.hu térképen mutatja be a Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján, hogy a budapesti kerületekben mekkora a várható élettartam. A különbségek igen nagyok. Egyes városrészek a világ élvonalában, mások a harmadik világ szintjén vannak.

Különleges tárlat nyílt Kukár István munkáiból Békéscsabán

Beol
-
  19.09.17 18:15 Kultúra

Békéscsaba Kukár István képzőművész, vizuális kalandozó, művésztanár alkotásaiból nyílt kiállítás kedden délután a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Jogerősen tíz év fegyházra ítélték a nagypapát, aki saját unokáit zaklatta szexuálisan

A Debreceni Ítélőtábla másodfokon jogerősen tíz év fegyházra ítélte azt a nagypapát, aki unokáit szexuálisan zaklatta – derül ki a bírósági közleményből.

Nagyon kevesen támogatták adójuk egy százalékával a Fideszes alapítványokat

Az online adóbevallás miatt a korábbinál jóval kevesebben ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 1 százalékát az erre jogosul civil szervezeteknek. Az adóhivatal (NAV) által hétfőn közzétett adatok szerint az idén (a tavalyi adóév után) 1,69 millió ember élt a lehetőséggel, ami az egy évvel korábbinál is százezerrel kevesebb – írja…

A magyar lakásállomány nagy része felújításra szorul

A Magyarországon található mintegy 4,4 millió lakóingatlan kétharmada energetikai szempontból elavult, az utólagos szigetelés iránt egyre nagyobb a kereslet, de a megrendeléseket visszaveti a munkaerőhiány - közölték az MTI által megkérdezett építőipari szereplők.

Veszélyben a hétvégi Szingapúri Nagydíj, az F1-nél B terven dolgoznak

Index
-
  19.09.17 18:30 Forma1

Az indonéziai erdőtüzek miatt rossz a levegő minősége, a futamra is hatással lehet.

Itt a nagy ketchup-teszt: több termék is megbukott a Nébih vizsgálton!

Mindmegette
-
  19.09.17 19:00 Életmód

A ketchupok terméktesztjén, a vizsgált 38 termék közül 25 nem felelt meg maradéktalanul a jelölési előírásoknak. Ezekben az esetekben hatósági eljárás indult, míg a súlyosabb jelölési hibák miatt élelmiszer-ellenőrzési bírság kiszabására is sor került.

Újra lesz amerikai nagykövetség Belaruszban, Lukasenka az amerikai kapcsolatokat erősítené

Azonnali
-
  19.09.17 19:10 Vélemény

Tenné ezt csupán egy nappal azon titkos dokumentum kiszivárgása után, mely szerint az oroszok lényegében bekebeleznék a belarusz gazdaságot.

Szijjártó: az elmúlt évtizedben a magyar gazdaság nagy utat tett meg

A magyar gazdaság dimenzióváltáson ment keresztül az elmúlt években - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter kedden Szegeden.

Hollik István: érdemes a Fidesz-Kdnp jelöltjeit támogatni

HírTV
-
  19.09.17 19:28 Vélemény

Fontos, hogy minél több embert meg tudjunk győzni minden nap és minden településen arról, érdemes a Fidesz-KDNP jelöltjeit támogatni.

Nagy a megkönnyebbülés Válon, négy vereség után megszerezte első győzelmét

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában északon tovább tart a Mány szárnyalása, ezúttal Kápolnásnyéken a szünet után kerekedtek felül, a tartalék csapatok rangadóját pedig a Flavus Velence II nyerte. Délen a hajrában zsebelte be a győzelmet a Káloz csapata, míg a Szabadegyháza hazai pályán ütötte ki az MPF Ráckeresztúrt.