Találatok: 36 hír

A NAV részletfizetési engedménye után épül a nagykőrösi sportegyesület új klubháza

Index
-
  Ma 14:03 Foci

A Kinizsi SE-től az MLSZ és a röplabdaszövetség több tízmillió forintot követelt vissza.

Rajtuk ütött a Nav: félmilliárdos áfacsalás gyanúsítottjait tartóztatták le Pécsen

Blikk
-
  Ma 09:59 Belföld

Három férfit tartóztattak le Pécsen, mert az általuk irányított cégláncolat áfa megfizetése nélkül kereskedett szójával, s okozott ezzel mintegy félmilliárd forintos kárt a költségvetésnek – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Áfacsalókra csapott le a NAV

Adó
-
  Ma 09:31 GazdaságÁfaNAV

Három férfit tartóztattak le Pécsen, mert az általuk irányított cégláncolat áfa megfizetése nélkül kereskedett szójával, s okozott ezzel mintegy félmilliárd forintos kárt a költségvetésnek - közölte a NAV Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága.

NAV: újraindul az ügyfélfogadás a kirendeltségeken

KadarkaNet
-
  Ma 08:04 Megyei

2020.05.28. A NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának paksi, tamási, bonyhádi és tolnai kirendeltségei 2020. június 2-ától újra fogadják az ügyfeleket a veszélyhelyzet előtti, megszokott nyitvatartással az alábbiak szerint. Paksi kirendeltség (Paksi Járási Hivatal Kormányablak, Paks, Dózsa György utca 62.) Hétfő: 8.00 – 12.00 és 13.00 –…

Unatkoznak a brit SB Motorsportnál, úgyhogy a műhelyben heverő alkatrészekből összedobnak egy 1000 lóerős Nissan …

Egy pickup, egy VR38DETT blokk és rengeteg szabadidő – ennyi kell a Navara-R-hez.

Újabb fontos határidőre figyelmeztet a NAV

24.hu
-
  Tegnap 21:29 Pénzügy

A késlekedőket kizárhatja az adóhatóság a jövő évi kedvezményezettek közül.

Navracsics Tibor: Az EU-n belül óvatosan kezelnek minden információt, ami Kelet-Európából jön

ATV
-
  Tegnap 14:42 Belföld

Az Európai Unión belül nagyon óvatosan kezelnek minden információt, ami Kelet-Európából jön, különösen azokat, amelyek nemzetiségi, etnikai ügyekkel kapcsolatosak - mondta Navracsics Tibor annak kapcsán, hogy az Unió miért nem áll ki erőteljesebben a magyar nemzetiségiek védelme érdekében.

Nav: a hónap végéig kell elszámolniuk a civil szervezeteknek

A hónap végéig kell elszámolniuk a 2018-ban szja 1 százalékos felajánlásokban részesült civil szervezeteknek, ugyanis közülük csak azok kaphatják meg jövőre az szja 1 százalékos felajánlását, amelyek június 2-ig elektronikus úton eljuttatják a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (Nav), az úgynevezett Koz közleményt – közölte az adóhivatal…

Fontos határidőre figyelmeztet a NAV

A hónap végéig kell elszámolniuk a 2018-ban szja 1 százalékos felajánlásokban részesült civil szervezeteknek, ugyanis közülük csak azok kaphatják meg jövőre az szja 1 százalékos felajánlását, amelyek június 2-ig elektronikus úton eljuttatják a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV), az úgynevezett KOZ közleményt - közölte az adóhivatal…

Olvasói: „Milyen SIM-kártyát válasszak külföldi, online navigáláshoz?”

Hegylakók
-
  Tegnap 08:50 Autó-motor

Csak annyi a teendőd, hogy bármelyik DIGI-ügyfélszolgálaton kérsz egy nulla forintos havidíjú SIM-kártyát - ennyi az egész.

AMD Navi 21 – Kiszivároghattak a következő generációs Radeon videókártyák részletei

Leet
-
  20.05.26 10:15 Gaming

Az elmúlt már talán több mint 1 évben folyamatosan hallani lehetett különböző híreszteléseket, hogy az AMD frissíteni fogja a már lassan feledésbe merülő Navi videokártya sorozatot. A legtöbb felröppenő híresztelés szkeptikus fogadtatást kapott, pedig az AMD maga is bejelentette, hogy még idén érkezik a korábban csak Nagy Naviként becézett…

Navracsics Tibor: Visszatérésre készen

Mandiner
-
  20.05.25 17:34 Vélemény

Nyertesek lehetnek a dél-európai országok, míg a vesztesek közé a válság által kevésbé sújtott közép-európai országokat sorolhatjuk a Bizottság gazdaságélénkítő csomagja kapcsán.

Mától mehet a NAV-hoz ügyet intézni

Hódpress
-
  20.05.25 15:54 Megyei

Ettől még az előírásokat be kell tartani, maszkot kell viselni.

Navigáció villanyautósoknak: Sygic, Plugsurfing integrációval

Villanyautósok
-
  20.05.25 15:21 Életmód

Végre megjelent az első navis cég, amely figyel a villanyautósok igényeire. A teljes anyag Navigáció villanyautósoknak: Sygic, Plugsurfing integrációval címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Újra fogadnak ügyfeleket a NAV Csongrád megyei kirendeltségei

Arra kérnek mindenkit, hogy az egészség védelmében az ügyfélszolgálatokra védőmaszkban érkezzenek!