Találatok: 368 hír

Több tízezren tüntetnek Navalnij mellett

A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. 

Több orosz városban őrizetbe vették a Navalnij mellett tüntetőket

A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő.    A Mihail Hodorkovszkij emigráns orosz ellenzéki politikus által finanszírozott MBH Media szerint Moszkvában 60, Szentpéterváron több mint 50 embert szállítottak el. A hatóságok…

WC-kefével tüntetnek Putyin ellen, Navalnij feleségét is elvitte a karhatalom

Oroszország sok városában tüntettek szombat délután a Németországból való visszatérése után múlt vasárnap azonnal őrizetbe vett ellenzéki, Alekszej Navalnij mellett, s a rendőröknek nem sikerült megakadályozniuk, hogy Moszkva belvárosában is összegyűljenek az ellenzékiek. Pedig azt egyenruhások sorra viszik el a demonstrálókat,…

Navalnij – Több orosz városban ellenzéki tüntetőket vettek őrizetbe

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett tüntetéseken.   A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. A Mihail Hodorkovszkij emigráns orosz…

Tütetések Oroszországban: letartóztatták Navalnij feleségét is

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett tüntetéseken - írja az MTI. A Deutsche Welle szerint a letartóztatottak között van Alekszej Navalnij felesége is.

2019 átlagos havi jövedelmei a Nav statisztikája szerint

Kalohírek
-
 Ma 13:39Megyei

Szerinted az ország melyik megyéjében keresték a legtöbbet és a legkevesebbet tavaly? Megtudhatod, ha tovább olvasod cikkünk!

Több orosz városban Navalnij mellett tüntetőket vettek őrizetbe

Több orosz városban tüntetőket vettek őrizetbe az Alekszej Navalnij ellenzéki politikus támogatására szombaton megszervezett tüntetéseken. A politikai megmozdulások elleni hatósági fellépés megfigyelésére szakosodott OVD-Info szerint moszkvai idő szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. A Mihail Hodorkovszkij emigráns orosz ellenzéki…

Tömegtüntetések kezdődtek Oroszországban Navalnij szabadon bocsátását követelve

Alekszej Navalnij szimpatizánsai több mint 90 városban tiltakoznak a mérgezését követően éppen csak hazatért ellenzéki politikus újabb letartóztatása ellen.

Előállították a Navalnij melletti tüntetés több résztvevőjét

Telex
-
 Ma 12:43Külföld

Moszkva belvárosában hóeltakarításra hivatkozva le is zárták a tüntetés felé vezető út egy részét.

Navalnij szabadon engedését kérte Putyintól az Európai Tanács elnöke

Charles Michel, az európai uniós országok vezetőit tömörítő Európai Tanács

Tömegek vonultak az utcára Navalnij kiengedéséért

Megindult a nem engedélyezett demonstráció résztvevői elleni hatósági fellépés.

Több újságírót és Navalnij ügyvédjét is őrizetbe vették az orosz tüntetéseken

Több ezren tüntetnek országszerte Alekszej Navalnij letartóztatása ellen.

Navalnij: Oroszországban ellenzéki tömegtüntetések kezdődtek a hatósági tiltás ellenére

Habarovszkban, Vlagyivosztokban és Irkutszkban már demonstráltak. A hatóságok elővigyázatosságból a bloggerből lett politikus több támogatóját és társát ideiglenes őrizetbe vették.

Oroszország-szerte tüntetnek Navalnij kiszabadításáért

Az extrém hideg és a rendőrség fenyegetése ellenére több orosz városban is tüntetések kezdődtek Alekszej Navalnij mellett. A Kreml kritikusát a múlt vasárnap tartóztatták le, amint visszatért Oroszországba.

Alekszej Navalnij: 90 orosz városban lesz tüntetés

Az orosz Távol-Keleten megkezdődtek szombaton az előzetes letartóztatásba helyezett ellenzéki aktivista, Alekszej Navalnij érdekében meghirdetett, nem engedélyezett országos tüntetések, és megindult a résztvevők elleni hatósági fellépés is.