Találatok: 77 hír

Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Németh Zsoltot, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökét választotta egyik alelnökének a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése január 25-én. Az MTI-t tájékoztatva Németh Zsolt kiemelte: megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan, május 21-től fél évre Magyarország veszi át az Európa Tanács…

Németh Zsoltot választotta egyik alelnökének az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése

Németh Zsoltot, az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökét választotta egyik alelnökének a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése hétfőn. Az MTI-t tájékoztatva Németh Zsolt kiemelte: megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan, május 21-től fél évre Magyarország veszi át az Európa Tanács…

Németh Zsoltot alelnökké választotta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése

A képviselő mától egy éven keresztül fogja betölteni a közgyűlés monitoring bizottságának alelnöki tisztségét.

Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Megválasztása azért is fontos, mivel hamarosan hazánk veszi át az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának elnökségi tisztségét.

Németh Zsoltot alelnöknek választotta az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése

vasárnap.hu
-
 21.01.25 18:16Külföld

Az MTI-t tájékoztatva Németh Zsolt kiemelte: megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan, május 21-től fél évre Magyarország veszi át az Európa Tanács Miniszteri bizottságának elnökségi tisztségét.

Németh Zsolt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökét választotta egyik alelnökének a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése.

Németh Zsolt lett az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Megválasztása azért fontos Magyarország számára, mert hamarosan hazánk veszi át az Európa Tanács Miniszteri bizottságának elnökségi tisztségét – emelte ki Németh Zsolt.

V. Németh Zsolt miniszteri biztos: a műsor a magyar diaszpóra kiválóságait mutatja be

Péntektől új sorozat indul a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból – magyarok a nagyvilágban címmel a kiemelkedő értékek, hungarikumokért felügyeletéért felelős tárca kezdeményezésére, Gadácsi János szerkesztésében.

Gréczy Zsolt: 19 (!) ítélet mondta ki, nem zaklattam senkit!

Városi Kurír
-
 21.01.20 13:55Belföld

Emlékeznek még azokra, akik 2019 telén minden kétséget  kizáróan állították, hogy Gréczy Zsolt zaklatta őket, ami azonnal végigfutott az összes ilyesmire szakosodott "megfelelő médiában".

Takács Zsolt: Kontraproduktív lenne a progresszív jövedelemadó – szakértők a fiatalok adómentességéről a Makronóm…

Orbán Viktor a Kossuth Rádióban jelentette be, hogy 2022 január elsejétől a 25. életévüket be nem töltött fiatalok teljes jövedelemadó-mentességet kapnak. A miniszterelnök azzal indokolta a döntést, hogy a nyugdíjasok 13. havi nyugdíjának visszaépítése után a fiataloknak adott kedvezménnyel lesz teljes a válságkezelés.

19 ítélet zárja le Gréczy Zsolt kanosszajárását: egy évig bűnhődött, és harcolt az igazáért ártatlanul

Gréczy Zsolt nem akármilyen megpróbáltatásokon ment keresztül. A fideszes lejárató-hadjárat a legaljasabb módszereket vetette be ellene, de mind a Demokratikus Koalíció, mind a választópolgárok hittek

Gy. Németh Erzsébet: Nem jut megfelelő számú vakcina az idősotthonokba

Újból a kormányt kritizálja a főpolgármester-helyettes, állítása szerint nem megfelelő számú vakcina jut az idős otthonokba.

Napi szomorú: Bayer Zsolték ma nem tartanak "beiktatási bulit"

Zsúrpubi
-
 21.01.20 14:51Vélemény

4 év szállt tova azóta, hogy Bayer Zsolték "Jobb Világrend Beiktatási Partit" tartottak a Szabadság téren Trump hivatalba lépésnek tiszteletére, de a jobb világrendet annyira nem érzékeltük.

Király Zsolt: A Most-Híd ismét átvenné az irányítást az MKP felett?

Körkép
-
 21.01.21 01:02Vélemény

Furcsa tendencia kezd kirajzolódni a szlovákiai magyar közéletben. Mintha a Most-Híd lassan venné át az irányítást az MKP döntései, kommunikációja felett, miközben egyre inkább zsákutcába lavírozzák Forróékat. Ideje szólni, még mielőtt megismétlődik a választások előtti politikai puccskísérlet.   Mint emlékezhetünk, a vegyespárttal kollaboráló…