Találatok: 24 hír

Németh Szilárd is megszavazta Orbán teljhatalmát

Ez a lényeg
-
  20.03.30 18:02 Vélemény

Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában köztársaságról és demokráciáról. Köztük a pacalguru Németh Szilárdról.  

Mit tehetsz, ha a párod folyton flörtöl, annak ellenére, hogy a kapcsolatotok szilárd?

KamaszPanasz
-
  20.03.28 19:27 Életmód

A flört igencsak szubjektív dolog. Amit valaki csak egy ártatlan kis beszélgetésnek tekint, azt más komoly szakítási okként értelmezi. Ez függ a neveltetésünktől, a társadalmi helyzetünktől, és a vallásunktól is.

Németh Kristóf újra családbővítésen gondolkodik

Habostorta
-
  20.03.29 06:33 Bulvár

Németh Kristóf (44) kisfia, Levi már három hónapos, s bár a négyfős család boldog, a színész nem titkolja, szeretnék, ha újabb baba érkezne hozzájuk...

Női röpi: Az Eb-selejtezők miatt elmaradhat az Európa-liga – Németh Anett

NSO
-
  20.03.29 11:34 SportEurópa Liga

A tavalyi év legjobb magyar női röplabdázójának választott Németh Anett szerint idén elmarad a válogatottak Európa-liga-sorozata.

"Nem lesz idő megrendezni a röplabda Európa-ligát" - Németh Anett

Sport365
-
  20.03.29 13:28 Sport

A tavalyi év legjobb magyar női röplabdázójának választott Németh Anett szerint idén elmarad a válogatottak Európa-liga-sorozata.

Néhány nap kellett a Németh László Gimnáziumnak az átálláshoz

Promenad
-
  20.03.30 12:12 Megyei

Mintegy 100 pedagógus 1030 diákot tanít a vásárhelyi Németh László Gimnázium, Általános Iskolában – jelenleg a digitális oktatás által. Lapunk Árva László igazgatóval készített interjút az elmúlt két hét menetéről, tapasztalatairól. Az intézmény vezetője arról tájékoztatott: több ismeretlen feladatot kellett megoldaniuk ebben az időszakban, de…

Németh Angéla személyesen járta körbe a kerületet: minden flottul halad

Ez a lényeg
-
  20.03.30 14:11 Belföld

Sajtófotók ugyan nem készültek, de Németh Angéla XV. kerületi polgármester anélkül is ellenőrizte a veszélyhelyzeti működést, és jó hírekről számolt be a Facebookon.

LB-Knauf: „Szilárd alapokra lehet nagy dolgokat építeni”

Magyar Építők
-
  20.03.31 10:15 Cégvilág

Innováció, környezettudatosság és folyamatos termékfejlesztések – csak néhány meghatározó sarokpont, amelyek az építőanyag-gyártás palettáján 30 éve jelen lévő LB-Knaufot jellemzik.

Némethné Utry Edit majd három évtizede Mór meghatározó alakja

Feol
-
  20.03.31 14:00 Megyei

Majd három évtizede a város egyik meghatározó alakjával, Némethné Utry Edittel beszélgettünk a mögötte álló, dolgos időszakról.

Németh Kristófot nem akarják kifizetni

BorsOnline
-
  20.04.01 09:30 Baleset-bűnügy

Több magyar híresség a tavalyi szerepléséért járó gázsijának inthet búcsút, mert a megbízók, akiknek már rég fizetniük kellett volna, most a koronavírusra hivatkozva nem teljesítenek. Németh Kristóf szerint össze kell fogni.

Naponta szaval, kertészkedik és már az új évadra készül Németh János színművész

A Pécsi Nemzeti Színház művésze, Németh János a koronavírus elleni harcban  már az új évadra készül. Arról is beszélt, hogy nem csak a szokásos védőeszközöket használja valamint azt is elárulta, hogy naponta egy-egy verssel örvendezteti meg a Facebookon a követőit.

Gy. Németh: Folytatja a kormány a színházak elleni támadást

Klubrádió
-
  20.04.02 11:40 Vélemény

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes szerint folytatja a kormány a színházi élet, a színházak, elsősorban a fővárosi színházak ellen tavaly decemberben indított támadását.

Németh Zsolt: Nem függesztették fel az Országgyűlés működését

Lokál
-
  20.04.02 18:20 Belföld

Nem függesztették fel az Országgyűlés működését a koronavírus-járvány miatt - Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke James Risch amerikai szenátornak címzett levelében, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.