Találatok: 26 hír

Kié a nagyobb gól? Mracskó Mihályé vagy Arjen Robbené?

NSO
-
  Ma 08:42 Foci

A kényszerszünetet kihasználva a Nemzeti Sport Online-on számos olyan összeállítással, videoválogatással jelentkezünk a napokban, amelyekre máskor, a sportesemények sodrában nem jut elegendő idő, figyelem. Ezúttal a futballtörténelem emlékezetes szögletrúgásai közül válogattunk.

Mi lesz a késedelmi díjakkal a Vörösmarty Mihály Könyvtárban?

Feol
-
  Ma 07:35 Könyv

Habár a könyvtárak ajtaját egyelőre nem léphetik át az olvasók, az intézményi élet mégsem állt le teljesen. A késedelmi díjak alakulásáról az intézmény vezetőjét kérdeztük.

Nagy munkában Orbán Viktor és Varga Mihály csapata

Orbán Viktor miniszterelnök részvételével tartott ülést a pénzügyi akciócsoport, amely a költségvetés újratervezéséért felel a járványügyi veszélyhelyzet alatt. A csoportnak nincs könnyű feladata: azt kell kidolgoznia, hogy a készülő, soha nem látott méretű élénkítőcsomagra honnan lesz pénz és ez mit művel a költségvetéssel, deficittel.

Elmaradhat a Gombaszögi Tábor, a Tompa Mihály és a Jókai Napok ősszel lehet, ha elül a járvány

Teljes a bizonytalanság a kulturális rendezvények szervezésében, a szervezők amit csak lehet, őszre szeretnének halasztani. A kultúrházakban már most nincsenek szabad időpontok őszre. Gombaszög: húsvét után kiderül Egyelőre még dolgoznak a szervezők a Gombaszögi Nyári Tábor szervezésén, de várható, hogy idén nem lesz tábor. A…

Különleges videót posztolt Orbán Viktor: így még nem láthatta Gulyás Gergelyt vagy Varga Mihályt

ATV
-
  Tegnap 07:31 Belföld

Tíz akciócsoportot állított fel Orbán Viktor a koronavírus-járvány leküzdéséhez. A miniszterelnök most egy különleges videóban mutatta be ezeknek a vezetőit, annak apropóján, hogy éppen 10. alkalommal üléseztek.

Tompa Mihály költő, református lelkész imája

Montázs Magazin
-
  Tegnap 00:38 Életmód

Tompa Mihály (1817-1868) költő, tanító, református lelkész volt. Egyes sorai ma is szólásként élnek: “Fiaim, csak énekeljetek”, “Szívet cseréljen az, aki hazát cserél”… Petőfi kortársa, a Kisfaludy Társaság tagja. Az 1848/49-es szabadságharcban tábori lelkész. A Gömör megyei Keleméren pap, majd megnősül. születik 2 fiúgyermeke, akik korán…

Szita Donát és Mihály Ákos bekerült az osztrák jégkorongliga legjobb hat fiatal játékosa közé

Feol
-
  20.04.01 21:31 Sport

45 éves a Fehérvár Av19 jégkorongcsapata, mely a 13 magyar bajnoki cím mellett sorra termeli ki a tehetséges fiatalokat is. A legújabb generációt többek között Mihály Ákos és Szita Donát fémjelzi, s ezt az sógorok ligája is észrevette.

Csokonai Vitéz Mihály, trigonometria és a trianoni békeszerződés az M5 csütörtöki oktatási sávjában

A Felsős című műsor ezúttal elsősorban a 7-8. évfolyam tanulóinak szól.

Mit kér Varga Mihály a Jézuskától? 320-as eurót

HVG
-
  20.04.01 15:20 Gazdaság

A gazdasági recesszió és a gyenge forint automatikusan növelik az amúgy sem alacsony magyar államadósságot. És a kormány még el sem kezdte a válságkezelési költekezést.

Varga Mihály köszönetet mond és további otthonmaradást kér

A koronavírus elleni küzdelemben életeket menthetünk azzal, ha otthon maradunk és betartjuk a szabályokat.

Varga Mihály köszönetet mond és további otthonmaradást kér

Magyar Nemzet
-
  20.04.01 11:06 Belföld

A legfontosabb most az emberi élet, az egészség megóvása, és a miniszter megköszöni mindenki segítségét, aki támogatja és be is tartja a kormány intézkedéseit.

Varga Mihály: Életeket menthetünk, ha otthon maradunk

A pénzügyminiszter a Facebook-oldalára töltött fel új videót.

Munkácsy-kiállítások Magyarországon

kultura.hu
-
  20.03.31 19:18 Kultúra

A legnagyobb, magántulajdonban lévő Munkácsy-gyűjtemény tavaly Szolnokon, majd Pécsen, jelenleg a mosonmagyaróvári Cselley-házban tekinthető meg. Pákh Imre, a Munkácsy képek tulajdonosa a szolnoki kiállítást megszervező Damjanich János Múzeum munkatársának adott interjút tavaly New Yorkban.

Versek, festmények, imák – Online tárlatvezetésre hív a Babits Mihály Színház

SzínházOrg
-
  20.03.31 15:32 Színpad

A Babits Mihály Színház művészei rendhagyó tárlatvezetés formájában kalauzolnak a Keresztény Múzeum kiállítótereiben. A Babits Mihály Színház művészei tavaly rendhagyó tárlatvezetés formájában kalauzolták az érdeklődőket a Keresztény Múzeum kiállítótereiben. A drámai keretnek köszönhetően visszautaztak Babits Mihályék korába: a…