Találatok: 28 hír

Újabb részletekkel állt elő Galbács Mihály volt fideszes politikus

Népszava
-
  Tegnap 17:44 Belföld

Többek között azt mondta, a gyulai tenderek 90 százalékát egyetlen cég nyerte meg.

Galbács Mihály volt helyi fideszes képviselő kitálalt a gyulai elitről

Körös Hírcentrum
-
  Tegnap 15:38 Megyei

Galbács Mihály volt helyi fideszes képviselő kitálalt a gyulai elitről. A Partizán által készített videóban beszél arról, mikor és miért mentek félre a dolgok Gyulán. „Elég szégyennek tartom, hogy Gyulán pillanatnyilag erről kell beszélni, hogy vannak olyan gazdasági érdekkörök, akik nem tisztességesen, nem a játékszabályok szerint nyerik és végzik

Szeptembertől vetítik a mozik a Kertész Mihályról szóló filmet

Szeptember 12-től vetítik a magyar mozik Kertész Mihályról, azaz Michael Curtizről, a Casablanca legendás magyar rendezőjéről szóló, több nemzetközi fesztiválon díjazott magyar életrajzi filmet, CURTIZ - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot címmel, Topolánszky Tamás Yvan rendezésében.

K. Mihály besurrant a női öltözőbe, és olyat tett, amiért rendőr vitte el

A tatai rendőrök néhány órán belül tardosi otthonában elfogták az elkövetőt. A házkutatás során megtalálták a bizonyítékot is.

Varga Mihály: 4,3-4,4 százalékkal nőhet idén a magyar GDP

Közszolgálat
-
  19.08.17 03:00 Színes

A magyar gazdaság az év második felében is jól fog teljesíteni, a lendület kitart 2019-ben. Óvatos becslés szerint 4 százalék ...

Népszerű a kiállítás, sokan kedvelik Munkácsy alkotásait

Bama
-
  19.08.16 17:30 Belföld

Május közepén nyitott meg a pécsi Zsolnay-negyed m21 Galériájában a Munkácsy Mihály világhírű festményeit bemutató tárlat. A kiállítást azóta is hatalmas érdeklődés övezi.

Folytatódik a ködösítés Takaró Mihályról

Magyar Hang
-
  19.08.16 15:12 Kultúra

Az Emmi és háttérintézményei egymásra mutogatnak.

Tovább titkolózik az Emmi Takaró Mihályról

HVG
-
  19.08.16 10:30 Belföld

Egy hónapja igyekezett ködösíteni, egy hete viszont elismerte az Emmi, hogy helytálló volt júliusi értesülésünk, és tényleg részt vesz a nemzeti alaptanterv átdolgozásában a Horthyért és antiszemita szerzőkért rajongó Takaró Mihály. Hiába próbáltunk azonban többet megtudni az irodalomtörténész megbízásáról: az Emmi kerek-perec tagadja, hogy…

Nincs autentikusabb hely a Szertartásjáték előadására Fehérvárnál - villáminterjú Mihályi Győzővel

fmc
-
  19.08.15 15:38 Kultúra

Mihályi Győző a kezdetek óta részese a Koronázási Szertartásjátéknak, így szinte már a vérében van Székesfehérvár történelme. Idén a tavalyi esztendőhöz hasonlóan az előadás narrátoraként lép színpadra. Erről, a színdarabról és a felkészülésről beszélgettünk.

Bába Mihály meglepetés köszöntése

Duol
-
  19.08.14 21:13 Sport

A napi munka, az edzések, mérkőzések mellett néha jólesik egy csapatépítő összejövetel a Dunaújvárosi Kohász KA szakmai stábjának, az iroda munkatársainak.

Magyar Orvosi Kamara: Varga Mihály hazudik!

OLKT
-
  19.08.14 17:50 Gazdaság

Könnyen lehet, hogy minden eddiginél komolyabb vészhelyzet áll elő az egészségügyben. A szakadék közeli állapotokra lehet következtetni legalábbis a szakmai szervezetek egybehangzó segélykiáltásaiból. Bár Varga Mihály pénzügyminiszter május közepén még azt mondta, most van tere az egészségügyi, oktatási és családvédelmi…

Varga Mihály: a magyar gazdaságé a legmagasabb növekedési ütem az egész Európai Unióban

Óvatos becslések szerint 4 százalék helyett 4,3-4,4 százalékos lehet a növekedés idén.

Varga Mihály: 4,3-4,4 százalékkal nőhet idén a magyar GDP

A magyar gazdaság az év második felében is jól fog teljesíteni, a lendület kitart 2019-ben - mondta a pénzügyminiszter a friss GDP-adatokról.