Találatok: 48 hír

Katalin hercegé bájosat bakizott a szettjével

marie claire
-
 Tegnap 15:07Divat

Bár eredetileg egy nagyon fontos téma miatt ült a kamerák elé a hercegné, egykori divatbakija sajnos nagyobb port kavart.

Karikó Katalin a HVG-nek: számomra fontos, hogy minél hamarabb minél több ember megkapja a vakcinát

HVG
-
 Tegnap 13:31Infotech

Karikó Katalin elmondása szerint sem a Magyar Tudományos Akadémia, sem a magyar innovációs miniszter nem gratulált még neki, de “ami késik, bizonyára nem múlik”. A biokémikus egy immunológussal együtt fedezte fel azt a módosított ribonukleinsavra épülő módszert, melyre alapozva készülnek most a legígéretesebb koronavírus-vakcinák.

Koronavírus – Családszervezetekkel egyeztetett Novák Katalin

Három családszervezettel egyeztetett a családokért felelős tárca nélküli miniszter a koronavírus-járvány okozta kihívásokról és a jövőbeli tervekről.

Családszervezetekkel egyeztetett Novák Katalin: ebben sikerült megegyezniük

Három családszervezettel – az Egyszülős Központtal, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE), és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetőivel – egyeztetett a családokért felelős tárca nélküli miniszter a koronavírus-járvány okozta kihívásokról és a jövőbeli tervekről.

Családszervezetekkel egyeztetett Novák Katalin

Origo
-
 Tegnap 10:36Belföld

Az egyedülálló szülők örökbefogadásáról, a tartásdíjról és az Erzsébet-táborokról is szó volt.

Három családszervezettel egyeztetett Novák Katalin

A koronavírus-járvány okozta kihívásokról és a jövőbeli tervekről tárgyalt a miniszter az Egyszülős Központ, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a NOE vezetőivel.

A járvány okozta kihívásokról és a jövőbeli tervekről egyeztetett három családszervezettel Novák Katalin

Három családszervezettel - az Egyszülős Központtal, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (Noe), és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetőivel - egyeztetett a családokért felelős tárca nélküli miniszter a koronavírus-járvány okozta kihívásokról és a jövőbeli tervekről.

Csöbör Katalin: Pontos információkra van szükségünk

Boon
-
 Tegnap 09:00Belföld

Csöbör Katalin, borsodi országgyűlési képviselő Facebook-oldalán rendszeresen videókkal jelentkezik be, amelyekben hasznos információkkal látja el a lakosságot.

Novák Katalin: Ezek az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályai

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés. The post Novák Katalin: Ezek az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályai first appeared on Biztosító Magazin | Csok, nyugdíj, kgfb, casco, utasbiztosítás.

Novák Katalin ismertette az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.

Novák Katalin ismertette az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszav...

Novák Katalin ismertette a magyarországi otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait

Novák Katalin a Facebook-oldalán közzétett videóban emlékeztetett: januártól az új építésű ingatlanok értékesítési áfája 27 százalékról 5 százalékra csökken, azok, akik családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) vásárolnak ingatlant az 5 százalék áfát is visszaigényelhetik, a csokkal vásárolt új vagy használt ingatlanok pedig illetékmentesek lesz

Novák Katalin ismertette az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait

Ismertette a családokért felelős tárca nélküli miniszter az otthonteremtési program új elemeinek részletszabályait, amelyeket kedden megszavazott az Országgyűlés.

Novák Katalin: nő a csed, csökken az új lakások áfája, illetékmentesség a csokos ingatlanra

A parlament megszavazta az otthonteremtési program új elemeit, jövőre lépnek életbe – jelentette be Novák Katalin.