Találatok: 26 hír

Ma ünnepli 20. születésnapját a világ egyik legjobb szimulátorosa, Bereznay Dániel! Isten éltesse!

Magyarország egyik legtehetségesebb és legjobb szimulátor versenyzője volt már 2. és 3. is a virtuális Formula 1 világbajnokságon, május 28. azonban más miatt nagyon fontos számára. Bereznay Dániel 20 éves lett ugyanis, Isten éltesse sokáig.

Berg Dániel és Cseh Katalin ellátogattak baja momentumos polgármesteréhez

Ez a lényeg
-
  Tegnap 15:52 Belföld

Berg Dániel (Momentum) a II. kerület alpolgármestere, párttársával, Cseh Katalinnal Bajára látogattak, Nyirati Klára momentumos polgármesterhez.

Fergeteges átdolgozással jelentkezett Nagy Bogi és Dánielfy Gergő

Haon
-
  20.05.27 19:59 Bulvár

A két fiatal tehetség Majka egyik népszerű számát adják elő úgy, ahogy még senki.

Iván Anita client service directorként, Csirke Dániel executive creative directorként folytatja a Geometry cégcsoportnál

Médiapiac
-
  20.05.27 13:09 Gazdaság

Áprilistól Iván Anita tölti be a Geometry új, client service directori pozícióját. A korábbi associate creative director, Csirke Dániel executive creative directorként irányítja tovább a kreatív és produkciós teameket.

Szűcs Dániel lett Mezőtúr új alpolgármestere

Szoljon
-
  20.05.27 11:30 Belföld

Herczeg Zsolt polgármester a közelmúltban rendkívüli videótájékoztatóban jelentette be, hogy döntés született az alpolgármester-választás ügyében.

Kacsoh Dániel: Őszödi recept

Mandiner
-
  20.05.27 07:23 Vélemény

Bolsevik tempó.

Varró Dániel: Kávéház

Klubrádió
-
  20.05.26 18:49 Vélemény

A verset a szerző előadásában hallgathatják meg. Afféle rímelő csodagyerekként, Weöres Sándor-utódként tűnt föl, valójában meglehetősen különböző esetek.

Ha eddig nem csípted a kolumbiai csajokat, akkor Daniela most változtatni fog ezen

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai felhozatalt. Daniela Lopez Osoriónak egy újabb érv amellett, hogy Kolumbia legyen az egyik kedvenc dél-amerikai országunk. Nem tipikusan latinos szépség, de ezt…

Könyvteraszként nyitott ki a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár

Vaol
-
  20.05.26 11:30 Megyei

Amíg a közönségforgalmi tereket nem lehet kinyitni, könyvteraszként működik a Berzsenyi Dániel Könyvtár. Már hétfőn sorra hozták vissza a könyveket és adták le a rendeléseket.

Daniel Abtot azonnali hatállyal felfüggesztették

A hu.motorport.com is megírta az elsőre abszurdnak tűnt hírt, miszerint Daniel Abt saját maga helyett bérelt fel egy szimulátoros versenyzőt, hogy helyette versenyezzen a Formula E virtuális futamán.Még több F1 hír:Abt felbérelt egy szimulátorost, nem is ő vezetett a tegnapi FE futamon: 3 millió forintos bírságot kapott a csalásértAbt lebukott, és

Deák Dániel: Liberális irányba tolódik tovább az ellenzék

Szintén rontott az ellenzék megítélésén, hogy az ellenzéki polgármesterek eddig nem váltották be a szavazóik által hozzájuk fűzött reményeket, a járvány során is súlyos hibákat vétettek.

Gyurta Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja

Külhoni Magyarok
-
  20.05.25 14:53 Határtalan

Neked mit jelent a nemzeti összetartozás? Kérdésünkre Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó válaszol. The post Gyurta Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja appeared first on Külhoni Magyarok.

Böde Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja

Külhoni Magyarok
-
  20.05.25 11:08 Határtalan

Neked mit jelent a nemzeti összetartozás? Kérdésünkre Böde Dániel válogatott labdarúgó válaszol. The post Böde Dániel – Nemzeti Összetartozás Napja appeared first on Külhoni Magyarok.