Találatok: 95 hír

Mirkóczki Ádám a polgármesteri vállalásairól: Nem kell figyelmeztetni arra, hogy mit ígértem

Az egri városvezető az önkormányzati tévének adott interjújában próbálta elmagyarázni, miért éppen most lépett ki a Jobbikból, de beszélt a polgármesteri ígéreteiről is.

Mirkóczki Ádám: már októberben elhatározta, hogy kilép a Jobbikból

ATV
-
  20.06.03 21:36 Belföld

A Jobbik frakcióban és pártban elindult egy kilépési hullám, melynek kapcsán Mirkóczki Ádám, korábbi szóvivő, most pedig Eger polgármestere is kilépett a pártból. Döntésének hátteréről és körülményeiről az ATV Egyenes Beszéd műsorában beszélt.

Megszólalt Mirkóczki Ádám: ezért lépett ki a Jobbikból

Blikk
-
  20.06.03 19:25 Belföld

Miután a párttal közös közleményben tudatta, hogy kilép a Jobbikból, Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere válaszolt a kérdéseinkre.

Mirkóczki Ádám: Szomorúan nézem kívülről, ami történik

A Jobbikkal szakító politikus továbbra is állítja: nincs köze a konfliktusoknak a kilépéséhez. Jakab Péter elnöki tevékenységét nem akarja megítélni.

Csak helyi ügyekkel foglalkozna Mirkóczki Ádám

RTL Klub
-
  20.06.03 18:30 Bulvár

Nincs konfliktusa a pártvezetéssel, egyetért a Jobbik jelenlegi irányvonalával, de 12 év után távozik a pártból Mirkóczki Ádám. Döntését azzal indokolja, hogy Eger polgármestereként ezentúl kizárólag helyi ügyekkel kíván foglalkozni, a pártpolitikát pedig kizárja az életéből. A Jobbik a jövőre koncentrál – közölte a párt országgyűlési…

Megvált egri alpolgármesterétől a Jobbikból frissen távozó Mirkóczki Ádám

24.hu
-
  20.06.03 17:20 Belföld

Nem kizárt, hogy a városban előrehozott választás lesz.

Mostantól csak Egerért él Mirkóczki Ádám

A polgármester maga mögött hagyta a pártpolitizálást. Az Eger városáért érzett felelősségtudata mindennél fontosabb.

Mirkóczki Ádám lecserélte szocialista alpolgármesterét, aki egyben másod-unokatestvére

A Jobbikot kedden elhagyó egri polgármester, Mirkóczki Ádám megvált korábbi alpolgármesterétől, a szocialista Mirkóczki Zitától – aki másod-unokatestvére és az MSZP városi elnöke –, majd kinevezte helyette a szintén MSZP-s, de a politikai hadszíntéren kevésbé gyakorlott Farkas Attilát – írja a Népszava. A lap úgy tudja, a korábbi alpolgármester…

Mirkóczki Ádám lecserélte szocialista alpolgármesterét

Index
-
  20.06.03 08:23 Belföld

Mirkóczki Zita ugyan az immár független polgármester másod-unokatestvére, menesztéséből így is alakul a botrány Egerben.

Teljes szétesés a Jobbikban: Mirkóczki Ádám is kilép a pártból

Közleményben jelentette be a Jobbik, hogy Mirkóczki Ádám távozik a pártból - írja az ATV. Hivatalosan közös megegyezéssel. Az Origo cikke következik.

Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere kilép a Jobbikból

Közös megegyezésen alapuló döntést hozott a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Eger polgármestere: Mirkóczki Ádám elhagyja a pártot – olvasható a felek közös közleményében. „Hangsúlyozzuk, hogy semmilyen nézeteltérés, semmilyen konfliktus nem áll ennek a hátterében, és Mirkóczki Ádám döntésének egyáltalán nincs köze az…

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

A Jobbik közleményében jelentette be, hogy Mirkóczki Ádám közös megegyezéssel távozik a pártból, amelyet az elmúlt időszakban több képviselőjük is elhagyott, többek között: Varga-Damm Andrea, Sneider Tamás és Farkas Gergely is.

Mirkóczki Ádám elhagyja a Jobbikot

Heol
-
  20.06.02 17:12 Belföld

Mirkóczki Ádám és a Jobbik közös közleményben jelentette be kedden, hogy a megyeszékhely polgármestere kilép a pártból.

Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Azt mondja, nem áll konfliktus a háttérben.