Találatok: 6 hír

Az SNS csak egy feltétellel támogatja a minimálbér emelését

Körkép
-
  19.10.12 13:27 Határtalan

Andrej Danko és az SNS csak akkor hajlandó támogatni a Smer által javasolt minimálbér-emelésről szóló javaslatot, ha koalíciós partnerei is támogatják az SNS minimálnyugdíjról szóló javaslatát.   Danko szerint a minimálnyugdíjat a mindenkori átlagbérhez kellene kötni, valamilyen százalékos arány formájában. Ő maga a 33…

Orbán: “Szó sem lehet Európai Uniós minimálbérről, a magyaroknak elég bőven a fizetésük “

OLKT
-
  19.10.10 05:56 Vélemény

Nincs tervben egységes európai uniós minimálbér, miután túl nagyok a gazdasági különbségek a tagállamok között – közölte keddi európai parlamenti (Ep-) meghallgatásán Orbán Viktor. Mint mondta, a minimálbérek nem lehetnek azonosak Eu-szerte, azonban bizonyos minimális kritériumszinteket kell meghatározni, figyelembe véve a helyi…

Mennyi a minimálbér bruttó összege 2020-ban? Mennyit visz haza nettóban a minimálbéres 2020-ban?

ProfitLine
-
  19.10.07 23:30 Belföld

Mekkora a minimálbér nagysága 2020-ban? Mennyi a minimálbér nettó összege a levonások után? Mennyit visz haza az a minimálbéren bejelentett munkavállaló, aki családi adókedvezményt is igénybe vesz 2020-ban?

Tagállami ügy a minimálbér

Hazudik a magyar választóknak Dobrev Klára, aki még mindig az egységes európai minimálbér bevezetésével kampányol, holott az uniós tisztségviselők nyilatkozataiból ma már egyértelmű: nincs tervben a szabálymódosítás.

Tagállami ügy a minimálbér

Hazudik a magyar választóknak Dobrev Klára, aki még mindig az egységes európai minimálbér bevezetésével kampányol, hiszen ma már egyértelmű: nincs tervben a szabálymódosítás.