Találatok: 6 hír

Folytatódnak a szerb-horvát pengeváltások : Milanović szerint Draža Mihailović egy közönséges bolond volt

Draža Mihailović egy közönséges bolond volt, mondta Zoran Milanović horvát elnök azt a fényképet kommentálva, amelyet Belgrádban, a győzelem napi ünnepség résztvevői láthattak.

Újranyitott a milánói Scala

Euronews
-
 Tegnap 14:22Külföld

A korlátozott nézőszámú előadások a szokásosnál korábban kezdődnek, hogy mindenki hazaérhessen a kijárási tilalom kezdete előtt.

Alyssa Milano agyondicsérte Tóth Gabi dalát

NLC
-
 Tegnap 13:27Bulvár

Tóth Gabi dala meghatotta Alyssa Milanót.

Már 1 millió méh szorgoskodik Milánó dizájnos kaptáraiban

Morzsafarm
-
 21.05.07 05:31Életmód

Városlakók. Milánó, amely elsősorban a divat fővárosaként ismert, hamarosan a méhek városaként is hírnévre tehet szert. Ugyanis már nem kevesebb, mint egymillió beporzó él itt, miután a Föld napja alkalmából újabb méhecskék érkeztek, hogy elfoglalják a dizájnos kaptáraikat. Az ’Urban Beehives’ (Városi Méhkaptárak) projekt gondozásában…

Eljön a Müpába a Milánói Scala – nagy dobások a Bartók Tavasz Művészeti Heteken

Oxfordból egy János-passió érkezik, de jön A hűtlen feleség, egy Lajkó Félix-balett és Charlie is. Káel Csaba tárta a palettát az InfoRádió hallgatói elé.

Juventus: távozhat a lengyel kapus, Milánóból pótolhatják

NSO
-
 21.05.06 19:33Foci

A Tuttosport.com értesülése szerint Angliából és Németországból is érdeklődnek a Juventus kapusáért, Wojciech Szczesnyért. Az Arsenal korábbi játékosát nem mindenáron adná el a torinói együttes, viszont mivel hasznot hozhat a klubnak, nem zárható ki a távozása.