Találatok: 125 hír

Jónyer Istvántól Marozsán Dzseniferen át Tiger Woodsig sokakról olvashatunk a Fedél Nélkül sportmellékletében

Eurosport
-
  Ma 18:57 Vélemény

Ötödik alkalommal jelent meg a Fedél Nélkül úgy, hogy az egykori Népszabadság egykori újságírói írtak bele.

Ismét a Szent István római magyar templomban imádkozhatnak a hívők

Az olasz főváros magyar közössége számára bemutatott mise visszatér a vértanú Szent Istvánról elnevezett körtemplomba.

A magyar híveknek ismét tartanak misét a a római Szent István templomban

Németh Norbert szerint az ötvenes évek óta most először az olasz főváros magyar közösségének minden hónap utolsó vasárnapján bemutatott miséje...

Budi előtt köszöntötték fel a szülinapos Mikó Istvánt

Már hetvenkedhet(ne) Mikó István, hiszen betöltötte hetvenedik születésnapját. A Jászai Mari-díjas Érdemes művész azonban nem vág fel a korára, inkább dolgozik, hiszen élete a színház.

Együttműködik a Széchenyi István Egyetem és az Audi Akadémia

A győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Akadémia együttműködésében új, hiánypótló képzés indult a Menedzsment Campuson.

Hiller István: 2022 kormányváltási szlogenje a "szabad ország, szabad egyetem" lesz

Az összefogás félelmet kelt a kormánypártokban- erről beszélt egy interjújában Hiller István, aki azt is elmondta, hogy 1956 a bátor fiatalok korszaka volt, most pedig az SZFE kapcsán ismét bátor fiatalokat lát az utcán. Az SZFE-ügy Hiller szerint túlmutat az egyetem ügyén.

Grezsa István is koronavírusos lehet

Hódpress
-
  Tegnap 19:29 Megyei

Dr. Berényi Károly alpolgármester, háziorvos a csütörtöki közgyűlésen arról beszélt, hogy a ,,szomszéd" háziorvos is koronavírusos. Ahol Berényi rendel, - a Jókai utca 45. szám alatt, - ott még Grezsa Istvánnak van rendelése, illetve a felesége dolgozik ott. Gyors, minél hamarabbi gyógyulást kívánunk nekik!

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjét vehette át Földesi István

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át pénteken Budapesten. A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült Földesi István, a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal megyei főépítésze.

Politikai színtérré változtatták a Szent István Gimnáziumot

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 17:56 Belföld

Ízléstelen demonstrációval készültek a nemzeti ünnepre a zuglói intézmény tanárai, ezzel jelezve, hogy kiállnak az SZFE-t elfoglaló diákok és dolgozók mellett.

Bibó István: a szabadságszerető ember politikai tízparancsolata

Városi Kurír
-
  Tegnap 15:55 Vélemény

Ahogy délelőtt megígértük, itt a második Bibó szöveg amivel 1956-ra emlékezünk. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy ne a napi politika szője át a gondolatokat, mert a “most” mindig torzít a “volt”-on. A szabadságszerető ember… 1. Megköveteli magának és megadja másnak a minden embernek kijáró tiszteletet, de megkülönböztetett tiszteletet,…

Dr. Borda István: „Éppen jókor mentem nyugdíjba”

Zaol
-
  Tegnap 15:30 Megyei

Szép volt ez a 43 év, de úgy érzem, most kell abbahagynom.

Pásztor István Aleksandar Vučićtyal tárgyalt

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke ma Belgrádban Aleksandar Vučić államfővel, a Szerb Haladó párt elnökével tárgyalt. A VMSZ elnöke a Facebookon közölt fotókat

Elkapta a koronavírust Szél István

Székkutas polgármestere elővigyázatosságból csináltatott tesztet, ami pozitív lett. Elővigyázatosságból csináltattam egy PCR tesztet. Megfázásos tüneteim vannak, az eredmény pozitív lett. A mai naptól a családommal együtt házi karanténban tartózkodunk és otthonról dolgozom. Vigyázzon mindenki magára és egymásra! -írja Szél István a facebook…