Találatok: 26 hír

Kína kitiltotta Mike Pompeót

Huszonnyolc amerikainak és közvetlen családtagjaiknak tilos Kína, Hongkong, illetve Makaó területére lépniük. A listán szerepel Mike Pompeo volt külügyminiszter, Robert O'Brien, a Fehér Ház volt nemzetbiztonsági tanácsadója és Steve Bannon, az amerikai elnök egykori főtanácsadója is, akit csalás miatt letartóztattak, de Trumptól kegyelmet…

Kína szankciókkal sújtotta Mike Pompeót és több volt amerikai minisztert

Összesen 28 amerikai személynek és közvetlen családtagjaiknak tilos Kína, Hongkong, illetve Makaó területére lépniük. A listán szerepel Mike Pompeo volt külügyminiszter, Robert O'Brien, a Fehér Ház volt nemzetbiztonsági tanácsadója és Steve Bannon, az amerikai elnök egykori főtanácsadója is.

Kína egyből kitiltotta Mike Pompeót, Trump leköszönő külügyminiszterét

Alig néhány perccel Biden elnöki beiktatása után Peking 28 személyt sújtott szankcióval „egy sor bolond cselekedet” miatt.

Kitiltották Kínából Mike Pompeót és több volt minisztert

A pekingi vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo leköszönő külügyminisztert – közölte a kínai külügyminisztérium percekkel Joe Biden amerikai elnök beiktatását követően.

Kitiltották Mike Pompeót Kínából

Alig pár perccel Biden beiktatása után közölte a kínai külügyminiszter, hogy 28 amerikait szankciókkal sújtanak, mert beavatkoztak Kína belügyeibe. A legtöbb név Trumphoz köthető, de a volt elnök nem került fel a szankciós listára.

Kína szankciója 28 amerikai, köztük Mike Pompeo volt külügyminiszter ellen

Percekkel az új amerikai elnök beiktatását követően jelentette be a szankciókat a kínai vezetés.

Percekkel Biden beiktatása után Kína kitiltotta Mike Pompeót

Családostul, “bolond tevékenységek” miatt. A pekingi vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan “bolond tevékenységek miatt, amelyek súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe” – közölte a kínai külügyminisztérium pekingi idő szerint csütörtök hajnalban, mindössze…

Kína „bolond tevékenységek” miatt vetett ki szankciókat Mike Pompeóra és családjára

És 27 másik amerikai állampolgárt is kitiltottak Kínából, családostul.

Miként alakult a nagymotorpiac 2020-ban? - Egyszer fent, egyszer lent...

SportMotor
-
 21.01.19 10:16Autó-motor

Tavaly a Magyarországon eladott motorok több mint fele 500 köbcenti feletti volt, azaz továbbra is dominálnak az A-s jogsival vezethető modellek. A márkasorrend is érdekesen alakult az osztályban.

Miként védekeznek a kígyók a kígyóméreg ellen?

Egyes mérgeskígyók más kígyókra is vadásznak, és a mérgük ugyanolyan hatékony ellenük, mint egyéb zsákmányállatok ellen. Azonban az áldozatok közt nem minden kígyó válik valóban áldozattá!

Mike Pence büszke arra, hogy Donald Trump elnöksége alatt elkerülte az új háborúkat

Mandiner
-
 21.01.19 17:37Külföld

Donald Trump emelte a legnagyobb mértékben a haderő költségvetését Ronald Reagan óta.

Pompeo: Kína népirtást követ el az ujgurok ellen

Aminek szemtanúi vagyunk, az a kínai pártállam szisztematikus kísérlete az ujgurok megsemmisítésére - fogalmazott a leköszönő amerikai külügyminiszter.

Egyelőre még nem ismert, hogy miképp fog zajlani az oltások harmadik köre

A Népszava szerint nagy a homály még abban, hogy kiket oltanak be a vakcinázás harmadik körében, a háziorvosoknak sincs konkrét információja egyelőre. A Népszava cikke szerint a hatvan éven felüliek százezreit tartja a kormány bizonytalanságban azzal, hogy még nem árulta el az oltási terv rájuk vonatkozó részét. A lap úgy tudja, az év végéig…

Kína szerint papírhulladék Pompeo közleménye

24.hu
-
 21.01.20 11:13Külföld

Szerinte Mike Pompeo közleménye papírhulladék.