Találatok: 12 hír

A mentőszolgálat munkatársai videóra vették, ahogy “koronavírusos holttesteket dobnak” a Gangeszbe

Liner
-
 21.05.14 20:00Külföld

Újabb tucatnyi holttestet mosott partra a víz a Gangesz folyó partján, miután olyan felvételek kerültek elő, amelyeken tisztán látszik, hogy a mentőszolgálat munkatársai koronavírusos áldozatokat dobnak a szent vízbe.

Az Országos Mentőszolgálat oklevéllel ismerte el az Eger Lions Club munkáját

Heol
-
 21.05.13 13:42Belföld

Az Eger Lions Club és az Egri Borműhely tagjai által már több mint egy éve létrehozott 1552segitseg.hu kezdeményezés eddig már több száz adományt gyűjtött, közel 3 millió 600 ezer forint értékben. Ebből helyi éttermek segítségével, ebédekkel támogatták az egri egészségügyi dolgozókat.

Adomány a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, illetve az Országos Mentőszolgálat debreceni állomásának dolgozói sz…

Debreceni Nap
-
 21.05.13 09:16Megyei

Az elmúlt egy évben a magyar egészségügyben dolgozók heroikus küzdelmet folytatnak a koronavírus-járvánnyal. Az Alföldi Tej Kft. ehhez a küzdelemhez szeretne a maga eszközeivel hozzájárulni és az általa gyártott minőségi magyar tejtermékekkel támogatja a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozókat. A gondosan összeállított csomagokat…

„Robbanás” a mentők napján! Megdöbbentő bejelentést tett az Országos Mentőszolgálat

Metropol
-
 21.05.11 12:40Bulvár

Szó szerint felrobbant az internet Magyarország legnagyobb egészségügyi intézményének közösségi oldalán.

Mentők napja: 73 éves az országos mentőszolgálat

73 éves az országos mentőszolgálat és 134 éves a Magyarországi Szervezett Életmentés. A születésnap alkalmából 255 torta érkezett az ország mentőállomására. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója hétfő reggel, a mentők napján az M1 aktuális csatornán emlékeztetett: a járvány bő egy éve alatt 155 ezer…

Csató Gábor köszönetet mondott a mentősöknek: "Boldog születésnapot Országos Mentőszolgálat"

Az operatív törzs ma délelőtti sajtótájékoztatóján Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója is megszólalt, ugyanis az OMSZ ma ünnepli fennállásának 73. születésnapját.

Kásler: A járvány kezdete óta az Országos Mentőszolgálat fennállásának legnagyobb kihívásával szembesül

A kormány és az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelt feladatnak tekinti a mentők megbecsülését és munkakörülményeik javítását - közölte az emberierőforrás-miniszter a Facebook-oldalán hétfőn, a mentők napján.

Mentők napja: Szentkirályi Alexandra az Országos Mentőszolgálat munkatársaival indított a napot

Blikk
-
 21.05.10 13:42Belföld

Szentkirályi Alexandra nem akárhogyan indította a napját.

A magyar mentőszolgálat bajtársai háborús terhelést élnek meg

Csak a világháborúk és az 56-os forradalom állította hasonló terhelés, kihívás alá a mentőket. A koronavírus járvány kitörése óta 155 ezer koronavírus-fertőzöttet vittek kórházba – mondta Csató Gábor az Országos Mentőszolgálat főigazgatója.

A mentők napja – Köszönjük a Mentőszolgálat fáradhatatlan és kitartó munkáját!

Óbuda
-
 21.05.10 10:51Belföld

Május 10. a mentők napja. Ma 73 éves az Országos Mentőszolgálat és 134 éves Magyarország szervezett életmentése. Tisztelettel és köszönettel tartozunk emberpróbáló munkájukért.

Mentőszolgálat főigazgatója: "A megbecsültségünk visszakerülhetett oda, ahova mindig is szerettük volna"

A járvány bő egy éve alatt 155 ezer koronavírus-fertőzöttet vittek kórházba a mentők - mondta az Országos Mentőszolgálat főigazgatója hétfő reggel, a mentők napján az M1 aktuális csatornán.