Találatok: 121 hír

Elaltatták a kedden reggel Kovászna megyében elgázolt medvét

A medvét a Kézdivásárhely és Brassó közötti 11-es országúton ütötte el egy autó.

Ma is elütöttek egy medvét, már minden napra jut egy medvegázolás

Miután hétvégén nagy botrányt okozott az elgázolt, úton szenvedő medve, minden napra jut egy medvegázolás.

Megbeszélés Csíkszeredában: a medveállomány Hargita megye fontos terméke lehet

Maszol
-
  Ma 14:09 Határtalan

Ismertették elképzeléseiket az Európai Unió Nagyragadozó Platformjának képviselői és a Hargita Megyei Regionális Platform szakemberei.

Maros megye: medvét gázoltak halálra a 13A jelzésű országúton, Makfalva közelében

Erdély Ma
-
  Ma 12:25 Határtalan

Medvét gázolt el hétfő este egy személygépkocsi a Marosvásárhely és Szováta közötti 13A országúton, Makfalva közelében. A körülbelül 5 éves, 250 kilogrammot nyomó nagyvad elpusztult.

Az út melletti mezőre húzódott egy elgázolt medve, ám ezúttal hamar elaltatták és elszállították

Medvét ütött el egy személygépjármű kedden hajnalban a háromszéki Csernáton közelében, a 11-es számú országúton. Az autó megrongálódott, a vad megsérült, és az út melletti mezőre húzódott.

Elgázoltak egy medvét Csernáton mellett

Medvét gázolt el kedd hajnalban egy személygépkocsi a 11-es országúton, Csernáton közelében. Mădălina Ghirdă rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az esetről a járművezető értesítette a rendőrséget.

Húsz órán át szenvedett egy elgázolt medve az út szélén, számonkérés lett belőle

Szováta és Parajd között szombat este gázolt el egy medvét egy személygépkocsi. Mind a gépkocsi, mind az állat lesodródott az útról. A gépkocsi egyik utasa pánikrohamot kapott, miatta kihívták a mentőt. A medve nem pusztult el az ütközés következtében, felvánszorgott az úttestre, és ott agonizált mintegy húsz órán át.

Alszik-e a medve? Etessünk madarat?

Boon
-
  Ma 08:00 Belföld

Rengeteg kérdésre kaphattak szakszerű választ az állatkertbe látogatók.

Medve az úttesten

Erdély Ma
-
  Ma 07:59 Vélemény

Nagyobb figyelmet kap ma egy szerencsétlen autóbaleset miatt szenvedő, majd súlyos sérülései miatt elaltatott és kilőtt termetes medve, mint egy, a brummogó nagyvad által feltrancsírozott ember.

Kész őrület: már megint medvét gázoltak a Székelyföldön

Most már lassan tényleg nem túlzás, hogy minden napra jut legalább egy medvegázolásos hír Erdélyben: a Hargita megyében a hétvégén országos botrányt okozó, és a prefektus leváltásához vezető incidens után immár a harmadik nagyvadat ütötték el. És még csak kedd van. A baleset ezúttal Kovászna megyében, Kézdivásárhely és Brassó…

Tegnap este előbújtak a medvék – nagyot zuhant a bitcoin

Kriptoworld
-
  Ma 07:00 Gazdaság

A tegnapi nap során értékesítési nyomás hatására tovább estek a kriptopiacok. A bitcoin 8200 dollár körül állapodott meg. A cikk írásakor a 20 legnagyobb kriptopénzből 19 szenvedett el jelentős veszteségeket.