Találatok: 31 hír

Medvehagyma Fesztivál 2020 Orfű

Egész Orfűn programokkal várják a látogatókat a Medvehagyma Fesztiválon 2020. április 4-5. között, melyet 17. alkalommal rendeznek meg.

Somogyban már gyűjtik a medvehagymát, a balatonlellei cukrászok is felhasználják

Bő egy héttel korábban bújt elő idén a tavasz első gyógynövénye, a medvehagyma, mint az előző években. A somogyi erdőkben már telnek a kosarak, hiszen egyre több étterem és cukrászda ízesíti süteményeit, ételeit medvehagymával.

Előbújt a medvehagyma

Agrotrend
-
  20.02.25 17:19 Otthon

Bő egy héttel korábban bújt elő idén a tavasz első gyógynövénye, a medvehagyma, mint az előző években. A somogyi erdőkben már telnek a kosarak, hiszen egyre több étterem és cukrászda ízesíti süteményeit, ételeit medvehagymával.

Máté Bence tervezte lesből figyelhetik a vadon élő medvéket Székelyföldön

Travelo
-
  20.02.25 15:57 Utazás

Garanciát vállalnak, hogy Erdély legjobb medveleseiből látni fogják az erdők királyát.

Meghalt a kutya, aki medvetámadástól mentette meg gazdáját

Kutyafan
-
  20.02.25 15:31 Állatvilág

A 14 éves angol szetter életét áldozta, hogy megmentse gazdáját és annak többi kutyáját az erdőben kóborló medvétől. Stephen Parisi New Jersey-ben kirándulgatott kutyáival, mikor belebotlottak egy magányosan kóborló fekete medvébe. A medve szinte azonnal támadásba lendült, de Parisi bátor kutyája, a 14 éves Pete gondolkodás nélkül harcba…

Gyanúsan lassan ment a Skoda, Medvénél megállították a rendőrök, és lám, kilenc embert találtak benne

Vasárnap a kora reggeli órákban egy Skoda Octaviára lettek figyelmesek a rendőrök a dél-szlovákiai Medvén. A lassan haladó kocsi már első ránézésre túlterheltnek tűnt, ezért a járőrök megállították. Amikor a rendőrök benéztek az autóba, alig akartak hinni a szemüknek:

Durva volt a buli: alig hittek a szemüknek a rendőrök, amikor Medvén benéztek egy Octaviába

A lassan haladó kocsi már első ránézésre túlterheltnek tűnt, ezért a járőrök megállították. Amikor a rendőrök benéztek az autóba, alig akartak hinni a szemüknek: míg a hátsó üléseken öt személy nyomorgott, addig elöl négyen ültek. Nem nehéz összeadni: kilencen utaztak egy egyébként ötszemélyes járműben. Az Octaviát egy 23 éves férfi vezette,…

Medvehagymával lesznek egészségesebbek az ételek

Sonline
-
  20.02.25 09:00 Belföld

A somogyi erdőkben már telnek a kosarak, hiszen egyre több étterem és cukrászda ízesíti süteményeit, ételeit medvehagymával.

Mutatjuk a világ legnagyobb testű kutyáit: némelyik inkább medvének tűnik

Bien
-
  20.02.24 23:02 Állatvilág

Kicsik, nagyon, hosszú vagy rövid szőrűek, a kutyákat egyszerűen minden formában imádjuk. Ezek a hatalmas óriások is pillanatok alatt belopták...

Ennél a medvecsaládnál cukibbat ma már nem találsz!

Ragazze
-
  20.02.24 10:17 Életmód

Igen, léteznek cuki, egymással kergetőző bocsok...

Még nem tudni, hogy mennyi medvét lehet majd kilőni

Székelyhon
-
  20.02.23 16:27 Határtalan

A vadászok számításai szerint országszerte legalább ötszáz medve kilövésére ad jóváhagyást idén a környezetvédelmi minisztérium a vadszámfelmérések eredménye alapján. A medvevadászat 2016-ban elrendelt teljes betiltása óta először hagyhatja jóvá idén a kilövési kereteket a szaktárca.

Veszélyeztetett medvéket öldös Trump fia

Ez a lényeg
-
  20.02.23 09:53 Életmód

Apjához hasonlóan az ifjabb Donald Trumpot sem érdekli bolygónk sorsa, simán kilő egy vörös listán szereplő medvét, hogy rongyrázó módon jót szórakozzon. Hogy várhatnánk ezután Trumptól, hogy tegyen valamit a Föld megmentéséért? Miféle emberek ezek?

Fülledt jelenetek: Egy szerep kedvéért vetkőzött le Medveczky Ilona

A 78 éves táncművész nevéhez kötődik a magyar filmtörténet első erotikus képkockája.

Hatalmas medve sétálgatott a kertvárosban

Nyugat
-
  20.02.22 19:18 Megyei

Valószínűleg élelmet keresett.

Medvetánc a Finn erdők mélyén – imádnivaló fotók!

ZooZoo
-
  20.02.22 19:00 Állatvilág

Valtteri Mulkahainen egy finn tornatanár, Sotkamo városából. Kedvenc időtöltése immáron hat éve, hogy az erdőket járva fotózza a vadvilágot. Számos csodaszép és izgalmas pillanatot ért meg az erdőket járva, de az egyik legemlékezetesebb számára az a medvecsalád, akikbe még a 2013-ban botlott bele, a finn tajga felfedezése közben,…