Találatok: 121 hír

Asztalra csapsz: kiderült, hogy mekkora lóvét markol fel az ellenzéket gyalázó köztévé híradósa

Közel egy éves jogi harcot követően, egy MSZP közeli ügyvéd Litresits András közérdekű adatigénylésének eredményeként derült ki, mekkora fizetésért dolgozik Németh Balázs, aki élő adásban primitívnek, bunkónak nevezte az ellenzéket-írja Hírklikk Az ügy annak apropóján született, hogy 2019. október 21-én a 18 órai kezdetű Híradó-t Németh…

A marketingvezető számára december a legstresszesebb időszak

Glamour
-
 Tegnap 16:15Divat

Gulyás Szilvi a Félegyházi Pékség marketing menedzsere

Mark Hamill és sokan mások is megemlékeztek David Prowse-ról

Többen a Twitteren rótták le tiszteletüket a nemrég elhunyt színész előtt.

Romániában öt év börtönre ítélték Markó Attila volt államtitkárt

Jogászvilág
-
 Tegnap 10:42Gazdaság

Első fokon öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bukaresti ítélőtábla pénteken Markó Attila volt kisebbségügyi államtitkárt egy újabb kártérítési perben.

Megjelent a koronavírus a szombathelyi Markusovszky kórházban: 17 beteget ápolnak, urai a helyzetnek, zajlanak a szű…

Blikk
-
 Tegnap 10:41Belföld

Megjelent a COVID-19-fertőzés a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Krónikus Belgyógyászati és Ápolási Osztályán a betegek között – írta lapunk megkeresésére dr. Káldy Zoltán orvosigazgató.

Mark Twain

Tizennégy éves koromban apám annyira ostoba volt, hogy alig bírtam ki a társaságában. Mire huszonegy éves lettem, csodálkozva láttam, mennyit fejlődött hét év alatt. Ez a tartalom Mark Twain a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.

Cseri: Márki-Zay európaisága, ahol a náci Németország az európai minta

Promenad
-
 Tegnap 09:25Megyei

Cseri Tamás önkormányzati képviselő Facebook posztban reagált Márki-Zay Péter vasárnapi botrányos kijelentésére, miszerint Vásárhely miniszterelnök-jelöltje megszüntetné a Fideszt.

Így búcsúztatta George Lucas és Mark Hamill az eredeti Darth Vadert, David Prowse-t

IGN
-
 Tegnap 09:21Film

"Jó ember volt, és sokkal több, mint Darth Vader". A 85 éves korában elhunyt színésztől a vele többször is dolgozó rendező, valamint Luke Skywalker megformálója is elbúcsúzott egy-egy szívbemarkoló üzenettel.

Hogy telt az első hét gazdiként Markó Rebekáéknál?

iFaktor
-
 Tegnap 09:10Bulvár

Rebeka és párja, Bence egy héttel ezelőtt egy dobermann kölyök, Ollie gazdijává váltak. Rebi most arról mesél, hogy az elmúlt napok hogyan teltek, mit tanultak a kutyusról, a gazdilétről.

Japán, Mark Twain, Docusign

Adóvilág: Japán – Gerendy Zoltán, a BDO Magyarország ügyvezetője, adótanácsadó partnere és Feledy Botond, külpolitikai szakértő. Aranyköpés: Mark Twain. Piaci hotspot: piaci hangulat, Dow Jones, S&P rekordok. Vakcina hírek, amerikai makroadatok, munkanélküliség. Zoom, Docusign. Szabó-Balogh Péter, az Erste Befektetési Zrt.…

Véget ér egy korszak: Megszűnik a SanDisk márkanév – de egyelőre csak Japánban

iPON!
-
 Tegnap 07:51Infotech

A Western Digitalnál úgy döntöttek, beolvasztják a SanDisk kínálatát saját portfóliójukba, így a SanDisk márkanévre nem lesz szükség a továbbiakban. Legalábbis az első sajtóközlemény erről szólt, később azonban korrigáltak.

Márki-Zay európai demokráciája: „szüntessük meg a Fideszt!”

Promenad
-
 Tegnap 07:20Színes

Megint nagyon ment a balliberális vásárhelyi polgármester, aki elárulta, hogyan is képzeli el az új, európai, demokratikus magyar jogállamot, amennyiben a szivárványkoalíciós ellenzéki összefogás hatalomra jut.