Találatok: 119 hír

Idén is megrendezésre kerül a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Idén sem marad el a Btf, vagyis a Budapesti Tavaszi Fesztivál, ám most rendhagyó módon, az online térben kerül megrendezésre az esemény, április 9-18. között. A szervezők ezzel a kulturális élménysorozattal segítenek a hónapok óta korlátozások között élők számára elviselni a bezártságot, egyben folytatják a felbecsülhetetlen értékű fővárosi…

Gyűlölte a forgatást: Margot Robbie nem szívesen emlékszik vissza az Öngyilkos osztag egy jelenetére

Mafab
-
 Ma 16:11Film

A Suicide Squad - Öngyilkos osztag nem a legjobban sikerült szuperhős mozi, már csak azért sem, mert ebben szuperhősök helyett szupergonoszok voltak a főszereplők. Bár így is könnyen megtalálta a maga rajongótáborát (akik most kíváncsian várják az új filmet). De vajon ezek a rajongók tudják-e, hogy egyik kedvencük valóságos traumaként…

Megszűnik a POSZT, de Pécs kitart a fesztivál megszervezése mellett

A pécsi városvezetés kiemelt figyelmet fordít tradicionális színházi fesztiváljának megszervezésére és feltételeinek megteremtésére - közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) jövőjéről kiadott sajtóközleményében. A helyhatóság emlékeztetett arra, hogy a fesztivál korábban a pécsi…

Puskás Peti fesztiválozás közben is figyel a környezetvédelemre

iFaktor
-
 Ma 14:30Bulvár

Puskás Petiről köztudott, hogy nagyon sokat tesz a természetünkért, és annak védelméért, és erről még a zsúfolt fesztiválszezonban sem feledkezik meg. Igaz, hogy mostanában ez a kérdés elvesztette aktualitását, hiszen 2020-ban az egész fesztiválszezon úgy ahogy van elmaradt. De ha visszatér az élet a normális kerékvágásba, és újra…

POSZT – Pécs elkötelezett a fesztivál megszervezése mellett

A fesztivál korábban a pécsi önkormányzat cége, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. és a Magyar Teátrumi Társaság tulajdonában lévő Pécsi Országos Színházi Fesztivál Közhasznú Nonprofit Kft. (POSZF Nkft.) közreműködésével valósult meg.

Az idei év még nem a fesztiválokról fog szólni

A VOLT és a Balaton Sound fesztiváligazgatójaként ismert Lobenwein Norbert szerint nem életszerű, hogy oltási igazolvánnyal lehessen megtartani egy rendezvényt.

Online rendezik meg az idei Budapesti Tavaszi Fesztivált

Ingyenes online programokkal rendezi meg a 41. Budapesti Tavaszi Fesztivált (BTF) április 9. és 18. között a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Brand Zrt., immár kormányzati támogatás nélkül, a „Budapesten a kultúra szabad, a kultúra mindenkié" üzenettel.

Lobenwein Norbert: „Nem gondolom, hogy az idei év a fesztiválokról fog szólni”

Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy fesztiválokról idén is le kell mondanunk Magyarországon is, de talán kisebb koncertek, rendezvények még lehetnek.

Streamelt fesztivált indít a Müpa

Megszűnt a Müpa szerződése 2020-ban, már nem vesz részt a Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezésében, létrehozásában. Helyette saját fesztivált indítanak Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek címmel.

Aki először kapott nőként irodalmi Nobel-díjat - Selma Lagerlöf: Jeruzsálem (könyvajánló)

Ismét egy olyan könyvet szeretnék olvasásra ajánlani, ami talán kevéssé ismert, és ami tartalmával nagyon is aktuális most és minden időben. Írója Selma Lagerlöf svéd írónő, címe: Jeruzsálem.

POSZT – A pécsi városvezetés elkötelezett a színházi fesztivál megszervezése mellett

A pécsi városvezetés kiemelt figyelmet fordít tradicionális színházi fesztiváljának megszervezésére és feltételeinek megteremtésére – közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) jövőjéről kiadott közleményében.

A pécsi városvezetés elkötelezett a színházi fesztivál megszervezése mellett

A pécsi városvezetés kiemelt figyelmet fordít tradicionális színházi fesztiváljának megszervezésére és feltételeinek megteremtésére - közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata a Pécsi Országos Színházi Találkozó (Poszt) jövőjéről kiadott sajtóközleményében szerdán az MTI-vel.

Bódi Margóék unokája már házasodni szeretne: érintetlen lányt keres

Bódi Margó mesélt az unokáiról és a roma hagyományok megéléséről.

Szűz lányt keres Bódi Margó 23 éves unokája

A Bódi házaspár legidősebb unokája egyelőre nem találja a hozzá illő lányt.