Találatok: 158 hír

Maradj Otthon! fesztivál: ezt üzeni az otthonmaradóknak a Mintaapák dalszerzője

Ripost
-
  Ma 19:42 Bulvár

Patocska Olivér és Barabás Dávid egy minikoncerttel dobták fel a vasárnap délutánt. Az élő bejelentkezés alatt a rajongók kérdéseire is jutott idő.

Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál, világsztárok koncertjeit is elhalasztják

RTL Klub
-
  Ma 18:43 Bulvár

Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál. Bár a szervezők az utolsó pillanatig reménykedtek abban, hogy legalább az előadások egy részét meg tudják menteni, végül a vírushelyzet miatt úgy döntöttek, hogy az egész eseményt lefújják. El kell halasztani több világsztár koncertjét is. A nyári zenei fesztiválokról pedig egyelőre annyit lehet tudni,…

Amerikai fesztiválsikerek - magyar alkotók

Koltay Anna és Turán Eszter L.A-ban, Andrasev Nadja Austinban nyert fesztivált!

Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata, ugyanakkor a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a jubileumi…

Elmarad idén a Budapesti Tavaszi Fesztivál

A világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő Budapesti Tavaszi Fesztivál. A szervezők mindent megtesznek azért, hogy a jubileumi fesztivál tervezett programjából minél több produkció eljuthasson a közönséghez a későbbiekben.

Lélekben mindenki Indiában él – A Baltazár Színház elérhetővé tette fesztiválnyertes filmjét

A Baltazár Színház egész társulata Mumbaiba utazott volna március 13-án a Pitypang és a Por című előadásokkal. Egy nappal az indulás előtt zárta le határait India. A Baltazár Színház ajánlója: A varázslóknak sikerül messzi tájakra kalandozni anélkül, hogy helyet változtatnának. De jó hír, hogy mindenkiből válhat varázsló, a saját sorsának mágusa.…

A Baltazár Színház elérhetővé teszi fesztiválnyertes filmjét

A Baltazár Színház egész társulata március 13-án Mumbaiba utazott volna fellépni a Pitypang és a Por című előadásokkal, de egy nappal az út előtt India lezárta határait. A mostani időszak így a belső utazásról szól. A varázslóknak sikerül messzi tájakra kalandozni anélkül, hogy helyet változtatnának. De a jó hír, hogy mindenkiből válhat varázsló,…

Maradj Otthon! Fesztivál

SeniorPlus
-
  Ma 08:00 Életmód

A Maradj Otthon! Fesztivál egy virtuális esemény, amely kizárólag a Facebookon létezik, azonban túlzás nélkül kijelenthető, hogy a teljes magyar fesztivál- és koncertszervező szakma támogatását bírja.

Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Nem tartják meg az április és 3. és 19. közötti időszakra tervezett 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált a koronavírus okozta egészségügyi veszélyhelyzet miatt. Magyarország kormányának döntése értelmében, a világméretű egészségügyi veszélyhelyzettel kapcsolatos iránymutatásokat követve elmarad az idén 40. születésnapját ünneplő…

A koronavírus-helyzet miatt elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Index
-
  Tegnap 21:52 Kultúra

A szervezők szerint a taps idén tavasszal nem a nézőtérről szól a művészeknek, hanem az ablakokból az egészségügyi dolgozóknak, köszönet jár nekik.

Elmarad idén a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Zaol
-
  Tegnap 20:45 KultúraFesztiválok

Az egyetlen lehetőség és a felelős döntés most az, ha a fesztivál több mint 100 programja idén áprilisban nem valósul meg – mondta Káel Csaba.

Elmarad idén a Budapesti Tavaszi Fesztivál

Teol
-
  Tegnap 20:45 KultúraFesztiválok

Az egyetlen lehetőség és a felelős döntés most az, ha a fesztivál több mint 100 programja idén áprilisban nem valósul meg – mondta Káel Csaba.

Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál

888
-
  Tegnap 20:30 Színes

Nem tartják meg az április és 3. és 19. közötti időszakra tervezett 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált (BTF). Az eseménysorozat a koronavírus okozta nemzetközi egészségügyi veszélyhelyzet miatt marad el.

Elmarad az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál

A koronavírus-járvány okozta egészségügyi veszélyhelyzet miatt nem tartják meg idén az április 3-19. közötti időszakra tervezett Budapesti Tavaszi Fesztivált.