Találatok: 189 hír

Budapest sem marad ki a fejlesztésekből – Vitézy Dávid a Mandinernek

Mandiner
-
 Ma 17:00Belföld

Nem igaz a vád, hogy a kormány kihagyná a fővárost az uniós források felhasználásából – mondja Vitézy Dávid. Hogyan befolyásolja a politikai társbérlet a beruházásokat? Milyen a tömegközlekedésünk nemzetközi viszonylatban? Mi jellemzi a jövő magyar vasútját? Interjú a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatójával.

A Manchester Citynek már mindegy: 99,9% eséllyel bajnok lesz

Player
-
 Ma 16:37Sport

Guardiola csapatának már gyakorlatilag felesleges minden további bajnoki meccs, csak a többi csapat helyezését befolyásolják.

A The Mandalorian egyik sztárja megmondta a frankót Gina Carano kirúgásáról

Player
-
 Ma 16:01Kultúra

Gina Caranót a Disney azért rúgta ki a The Mandalorian című sorozatból, mert hiába kérték arra a konzervatív érzelmű színésznőt, hogy ne posztoljon politikai témájú bejegyzéseket a közösségi médiában, ő nem volt hajlandó csendben maradni.

A Mecsek oldalában virágzik a mandula

Az idei nagyon enyhe tél melegrekordokkal búcsúzott február 26-án, az első tavaszi hétvégére viszont visszatér a tél. Milyen állapotban várják a gyümölcsfák a fagyokat? A legmelegebb hazai termőtájakon gazdálkodókat kérdeztük. Pécs környékén és a Balaton déli partján a kajszi rózsaszín bimbós állapotban van, a Mecsek oldalában virágzik a…

Esm: Manchester City-fölény a februári álomcsapatban

NSO
-
 Ma 14:01Foci

Az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – ezúttal is megválasztották az előző hónap álomcsapatát.

Guardiola és a ManCity tíznapos villámháborúban vinné dűlőre a PL-cím sorsát

Eurosport
-
 Ma 13:48Foci

Amennyiben a bajnokság felől megnyugodhatnak, talán a hőn áhított nemzetközi sikerre is nagyobb esélye nyílik a csapatnak.

Manfred Weber mindenáron megszavaztatná az alapszabály-módosítást

Orbán Viktor miniszterelnök levelében arra figyelmeztette Manfred Webert, hogy amennyiben a módosítást megszavazzák, a Fidesz elhagyja a képviselőcsoportot.

Man. City - Wolves: Nem egy átlagos párharc

Fortuna Web
-
 Ma 09:42Sport

Ha a City és a Wolves találkozik, akkor valami mindig történik. Büntetők, piros lapok, öngólok, nem szürke meccsek, amiket ezek ketten összehoznak.

Sajtóhírek szerint Manfred Weber megszavaztatná a Fideszre íródott tervezetet

A módosítás szerint az egyszerű többség is elegendő lenne a felfüggesztéshez.

Guardiola gyakorlatilag bejelentette, hogy a Man. City védője a Barcelonához igazol

Player
-
 Ma 09:22Sport

Már egy ideje sejthető volt, de most Guardiola szinte teljesen hivatalossá tette.

2021 a people management éve

A 2020-as évre kemény próbatételként fogunk emlékezni, aminek tükrében megláttuk, milyen vezetők is vagyunk valójában. Ugyanis akkor válik el a főnök/a felettes a valódi vezetőtől, amikor eltűnnek azok a fogódzkodók, amikbe kapaszkodva menedzseltük a csapatunkat. De hogy milyen vezetői kompetenciákra van most szükség, arról Bódi…

Így született a Black Sabbath legendás dala, az Iron Man!

Rockbook
-
 Ma 08:52Zene

Az Iron Man a Black Sabbath talán legismertebb dala a Paranoid mellett, Tony Iommi pedig most azt is elárulta...

Manfred Weber mindenáron megszavaztatná az alapszabály-módosítást

Orbán Viktor a tervezett alapszabályzat-módosítás ellen emelt kifogást, mert meglátása szerint a jogállamiság elveivel ellentétesen próbálják büntetni a Fideszt a frakcióban.