Találatok: 500 hír

Fekete-Győr András: Egy ország háborodott fel a kaszinók miatt

Klubrádió
-
 21.03.04 21:59Vélemény

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András szerint a kaszinók bezárását, miután széles körben felháborodást keltett, a nap folyamán rendelte el a kormány.

Taylor Swift beleszállt a Netflix sorozatába egy "mélyen szexista" poén miatt

IGN
-
 21.03.04 23:18Film

A Netflixen nemrég indult egy tinidráma-sorozat, amelynek egyik poénját talán joggal vette személyes sértésnek Taylor Swift énekes-színésznő.

Pert indítottak egy kereskedelmi csoport ellen az amazóniai őslakosok az erdőirtások miatt

Liner
-
 21.03.05 02:40Életmód

Brazília és Kolumbia őslakosai pert indítottak a francia székhelyű Casino kereskedelmi csoporttal szemben Franciaország bíróságán szerdán, amiért olyan marhahúst forgalmaz az üzletlánc, amely az amazóniai esőerdő kiírtásáért felelős farmokról származik.

Csalt, sikkasztott a jelenleg más ügy miatt letartóztatásban lévő polgármester, mégis csak felfüggesztettet kapott

Költségvetési csalás és sikkasztás miatt jogerősen másfél év - négy évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék a baranyai Siklósnagyfalu független polgármesterét. A férfi január óta - egy másik ügy miatt - letartóztatásban van.

Vastag Csabának kiesett pár év a sok buli miatt

NLC
-
 21.03.05 04:24Bulvár

Régen szeretett veszélyesen élni a 39 éves énekes.

Vádemelés egy „italozó életmódot folytató” volt rendőr főtiszt ellen zaklatás miatt

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség zaklatás bűntette, folytatólagosan elkövetett kapcsolati erőszak vétsége és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat a Mátészalkai Járásbíróságon egy volt rendőr főtiszt ellen.

Halálos ítélet egy félszemű malac miatt

Telex
-
 21.03.05 05:04Tudomány

Az amerikai puritán telepesek elég szabadon kezelték a jogot, ha valakit fajtalankodással kellett megvádolni.

Hatalmas ugrálóvár miatt van botrány Skóciában

Nap mint nap
-
 21.03.05 05:06Bulvár

Nap Mint Nap - Online Magazin A jó szomszédok létfontosságúak ahhoz, hogy az ember békében élhessen otthonában. Sajnos Magyarországon is bőven vannak olyan történetek, amelyek főszereplői szomszédok, akik nem igazán tudnak vagy akarnak kijönni egymással. A probléma gyökere lehet akár csak egy picit elmért kerítés, egy átlógó…

Washington újabb szankciókkal sújtotta a mianmari vezetést

Újabb szankciókat jelentett be Washington a mianmari junta ellen csütörtökön, a katonai hatalomátvétel ellen tüntető civilek elleni erőszakos fellépések miatt.  

Az Autóklub törvénymódosítást kezdeményez a gépjárműadó kerekítése miatt

HVG
-
 21.03.05 05:45Gazdaság

A NAV átvette a gépjárműadó beszedését az önkormányzatoktól, és a rá vonatkozó törvényi előírásnak megfelelően minden összeget ezerre kerekít.

„Úgy érezzük, mások túlkapásai miatt kapunk büntetést. Mi és a betegeink.” – Orvosszemmel az új szerződések körüli …

WMN
-
 21.03.05 06:00Életmód

Laikusként nehéz követni, mi zajlik ma pontosan az egészségügyben átalakítás címen, ugyanakkor mindannyiunkat megrémít a hír, hogy éppen most, a járvány harmadik hullámának közepén felmondott az egészségügyi dolgozók öt százaléka. Orvos vendégszerzőnket arra kértük, magyarázza el, mi történik pontosan, miért álltak fel a kollégái,…

Eljárást indított a Médiatanács az RTL ellen egy szivárványcsaládokról szóló hirdetés miatt

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a gyerekek védelmére hivatkozva indított eljárását az RTL Klub szolgáltatója ellen, mert leadták a Háttér Társaság szivárványcsaládokról szóló, társadalmi célú hirdetését.

Egy 69 éves Tolnai megyei asszonyt pénzmosás miatt őrizetbe vettek, leleplezték az afrikai kapcsolatot

Egy 69 éves naki asszonyt azzal gyanúsítanak, hogy legalább 50 millió forintnyi bűncselekményekből származó összeg tisztára mosásában vett részt – közölte Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.