Találatok: 500 hír

Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

A balesetben ketten súlyosan megsérültek.

Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

5G miatt nőtt az Ericsson negyedéves működési profitja

Jelentősen emelkedett a svéd Ericsson távközlési óriás negyedéves profitja, részben az 5G berendezései iránti keresletbővülés hatására.

Rákkeltő anyag miatt be kellett zárni egy ásványvízkutat Borsodban

Egy szakértő szerint a BorsodChem lehet a felelős a szennyezésért, de a cég állítja, semmi közük hozzá. Az ásványvizes cég perre készül.

Az induló nagyberuházás miatt megnyitották a Sió-zsilipet

A siófoki vízszintszabályozó műtárgyak jövő hónapban kezdődő átépítése miatt megnyitották a Sió-zsilipet szerdán, a hónap végéig tartó vízeresztés nyomán 3-5 centimétert fog csökkenni a Balaton vízszintje, ugyanakkor lehetővé válik a hajózás a Sió-csatornán - derül ki a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság MTI kérdéseire csütörtökön megküldött…

A Fidesz a közvélemény-kutatókat hibáztatja a választási eredmények miatt

Amiért nem figyelmeztették a kormánypártot az ellenzéki összefogás mozgósító erejére.

Mintegy 2500 civil vesztette életét az idén az afganisztáni harcok miatt

Sem a tálib felkelők, sem a kormányerők nem tesznek eleget a civilek védelméért.

Sztoicskov kizárná az összes bolgár csapatot a rasszista botrány miatt

Öt évre kizárná a nemzetközi porondról a bolgár labdarúgó-válogatottat és a klubcsapatokat Hriszto Sztoicskov. Az 53 éves korábbi 83-szoros válogatott világklasszis támadó - aki évekig erősítette az FC Barcelona csapatát - egy televíziós műsorban könnyeivel küszködve mondta el véleményét a hétfőn rendezett Bulgária-Anglia

A fogyasztóvédelem megbírságolta a Coca-Colát a homoszexualitást népszerűsítő plakátkampánya miatt

Magyar Nemzet
-
  Ma 16:21 Belföld

Vajon miért akarják befolyásolni a multinacionális nagyvállalatok a fogyasztók gondolkodását? Miért kötelezik egyelőre csak dolgozóikat a tech-cégek, hogy részt vegyenek a homoszexuális felvonuláson?

Rágcsálóírtó miatt pusztultak el ragadozómadarak

A nem megfelelően alkalmazott rágcsálóirtó szerek miatt ismét ragadozómadarak pusztultak el Magyarországon, ezért a Magyar Madártani Egyesület (MME) felhívja a gazdák figyelmét arra, hogy az előírásokat betartva, csak zárt térben vagy zárt etetőállomásban használják a mérgező készítményeket.

Betiltották a Hölgyeim és Uraim megszólítást az x-neműek miatt

Origo
-
  Ma 16:13 Külföld

Az Air Canada azoknak akar kedvezni, akik úgy érzik se nem nők, se nem férfiak - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Motoros felvonulás miatt lesz forgalomkorlátozás

Motoros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe 2019. október 19-én Baranyában. Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 10. 17., cs – 15:19 A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe.

Már több mint 2500 civil halt meg az idén az afganisztáni harcok miatt

A halálesetek 62 százalékáért a tálibok a felelősek.

A kínos plágium miatt kirúgták a fideszes lap munkatársát

Helyreigazítást tett közzé a Dunántúli Napló, miután kínos plágiumügybe keveredett a kormánypárti kötődésű Közép-európai Sajtó- és Média Alapítvány (Kesma) kiadványa. A Baranya megyében megjelenő Napló egyik újságírója ugyanis egy olyan novellát írt, amely megszólalásig hasonlít egy már megjelent történethez.