Találatok: 500 hír

Kvíz: tudod, melyik mese szakadt félbe egy halálhír miatt a Magyar Televízióban?

10 kérdés a magyar tévétörténelemből, vannak köztük fogósak is.

Megjöttek a friss magyar számok

875 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 352 703 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja a koronavíruso.gov.hu.

Exkluzív online tárlatvezetés: a magyar kultúra napja 2021-ben is a Nemzeti Múzeumban

Blikk
-
 Tegnap 08:47Bulvár

Exkluzív online tárlatvezetés az Ars et virtus, Horvátország és Magyarország, 800 év közös kulturális öröksége című virtuális kiállításban M. Lovas Krisztina és Szende László kurátori tolmácsolásában!)

Épül a magyar szuperszámítógép

Telex
-
 Tegnap 08:49Infotech

A magyar HPC kapacitása öt petaflop lesz, azaz másodpercenként ötmilliárdszor millió műveletet lesz majd képes végrehajtani.

Ingyenesen elérhető egy Oscar-jelölésre esélyes magyar rövidfilm

Az Oscarra jelölhető filmekről szóló döntés hajrájában ingyenesen elérhetővé vált online Andrasev Nadja Szimbiózis című, 12 perces animációs filmje. A film akkor vált Oscar-nominálttá, amikor megnyerte a South by Southwest Filmfesztivál (SXSW) nagydíját a saját kategóriájában; a rangos fesztivál győztesei automatikusan az Oscar…

Meghalt 68 beteg, 875-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 68, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 875 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.  A kormányzati portálon azt írták: 352 703-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 11 409-re emelkedett, a gyógyultak száma 230 441. Az aktív fertőzöttek száma…

Csökkent az újonnan regisztrált fertőzöttek száma Magyarországon

A hétfő reggel közölt adatok szerint 875 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 352.703 főre nőtt Magyarországon a beazonosított fertőzöttek száma – írták a kormányzati honlapon.

Meghalt 68 beteg, 875-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 68, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 875 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

Magyar szakember a helyszínről: A kínai vakcina gyártása biztonságos

Origo
-
 Tegnap 08:56Belföld

Az oltás hatásossága pedig még további vizsgálatokat igényel.

Koronavírus Magyarországon: megjöttek a hétfői adatok

875 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, elhunyt 68 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 11 409 főre emelkedett. Megérkeztek a hétfő reggeli koronavírus-adatok.

Újra több száz fertőzöttet találtak Magyarországon, elhunyt 68 beteg – Megjöttek a friss adatok

Blikk
-
 Tegnap 08:57Bulvár

Ismét több száz koronavírus-fertőzöttet találtak az országban, elhunyt 68 beteg.

Meghalt 68 beteg, 875-tel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 68, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 875 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn.

A magyar gyárat is elérte az alkatrészhiány: változhat a termelési rend is a győri Audinál

Több németországi autógyártó céget – köztük az Audi ingolstadti, neckarsulmi és győri gyárát is – érint az elektronikai alkatrészek hiánya. Rövidített munkaidőt és átmeneti leállásokat vezetnek be - írja a Kisalföld.

Koronavírus: 875 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Ismét 1000 alatt maradt az újonnan azonosított fertőzöttek száma Magyarországon. Igaz, a napi mintavételek száma elmaradt az elmúlt napokban megszokotttól.