Találatok: 500 hír

Krimi a Tompa Miklós Társulat és a brassói 3. Magyar Színházfesztivál műsorán

SzínházOrg
-
  19.10.15 15:24 Színpad

Agatha Christie egyik legnépszerűbb regényének A LÁTHATATLAN HÓHÉR „…és már senki sem!” színpadi adaptációját vitte színre a tavalyi évad során a Tompa Miklós Társulat. A nagysikerű krimi azon produkciók egyike, amelyet a Társulat a 75. évad során is repertoáron tart. Az előadása idején a színpad rövid időre átalakul egy sirályokkal…

Szünetelnek a Magyar Közút online szolgáltatásai szerdán este

Ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon.

Varga Mihály: folytatódhat a magyar gyógyszeripar fejlődése

Folytatódhat a gyógyszeripar fejlesztése, így az a magyar gazdaság egyik húzóágazata marad a következő években is – jelentette ki a pénzügyminiszter kedden, a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (Magyosz) budapesti konferenciáján. Varga Mihály az állami támogatások folytatását ígérte az ágazat szereplőinek, tekintettel a…

Százezrek munkahelyeit fenyegeti Magyarországon a negyedik ipari forradalom - mi lehet a megoldás?

Portfolio
-
  19.10.15 15:30 Gazdaság

A Magyarországon gyártott autók egyik nagy vonzereje a nyugati fogyasztók szemében, hogy kézzel rakjuk össze az itt készült járműveket, most viszont a robotizáció azzal fenyeget, hogy eltünteti a kézzel végzett munkát. Mindez nem jelent végzetes veszélyt Kováts-Megyesi Balázs, a Plant Design létesítménytervező vállalat vezérigazgatója szerint,…

Magyarországon több mint 4500 vállalkozás értékesít online piactéren

ProfitLine
-
  19.10.15 15:30 GazdaságGKI

Magyarországon több mint 4500, jellemzően kis- és közepes vállalkozás (kkv) vesz részt az internetes kereskedelemben online piactereken keresztül, és 2018-ban már közel 12 milliárd forintos nettó forgalmat realizáltak ezeken a felületeken, ami a teljes belföldi online kiskereskedelmi forgalom 2-3 százaléka - közölte a GKI Digital kedden az MTI-vel.

Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

Médiapiac
-
  19.10.15 15:30 GazdaságVodafoneUPC

AZ UPC felvásárlásával 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság.

Nevet változtatott a magyar Vodafone

Az Üzlet
-
  19.10.15 15:30 Cégvilág

Módosult a Vodafone Magyarország hosszú cégneve: a mobil szó eltörlésével a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. lett.

Novembertől pályázhatnak kkv-k a Magyar Multi Programra

autopro
-
  19.10.15 15:32 Cégvilág

A Magyar Multi Program II. a kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítését, értékhozzáadó tevékenységük és piacbővítési lehetőségeik fejlesztését szolgálja. A Magyar Multi Program III. a feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztését segíti - mondta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium…

Magyarország az Európához kapcsolódást adhatja a Türk Tanácsnak

Magyarország az Európához és az Európai Unióhoz kapcsolódást adhatja a Türk Tanácsnak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Bakuban, a Türk Tanács VII. csúcstalálkozóján.

Magyar Levente: Az EU porig rombolta hitelességét Albániával és Észak-Macedóniával szemben

Tragédiával ér fel, hogy az Európai Unió úgy döntött, nem indítja meg a csatlakozási tárgyalásokat a két országgal – jelentette ki az államtitkár.

Eperjes Károly színművész előadása a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban

Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész tart előadást az Eukarisztiáról — készülve a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra — október 16-án, szerdán este 7 órától a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban.

10 millió eurót tesz a magyar kormány az orosz Nemzetközi Beruházási Bankba

Varga Mihály szerint ezzel a sokszor csak "kémbankként" emlegetett pénzintézet legnagyobb részvényesévé vált Magyarország.

Új, veszélyes észak-amerikai fűfaj terjed Magyarországon

A homoki prérifű jól tűri a taposást és a szárazságot is, és a legelő állatok sem fogyasztják, ami tovább segíti a terjedését.

Ez tehet be a magyar gazdaságnak

Napi
-
  19.10.15 15:38 Külföld

Jócskán feljavította idei gazdasági előrejelzését a Nemzetközi Valutaalap. A magyar teljesítmény az IMF mostani várakozása szerint 2019-ben és jövőre is elérheti az amúgy egyre rosszabb globális átlagot.

Nevet vált Magyarországon a Vodafone

Módosult a Vodafone Magyarország hosszú cégneve, a mobil szó eltörlésével a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.