Találatok: 500 hír

Újabb magyar focicsapat nyert nemzetközi kupát

Origo
-
  Tegnap 13:02 Foci

A három nyerhető trófeából kettőt sikerült elhódítani.

Davis Kupa: a világcsoportban maradtak a magyarok

Balázs Attila negyedóra alatt legyőzte Ilja Marcsenkót a Magyarország-Ukrajna tenisz Davis Kupa-osztályozó hétfőn befejezett ötödik mérkőzésén, ezzel a magyarok 3-2-re nyertek, és bennmaradtak a világcsoportban.

Davis Kupa: bennmaradtak a világcsoportban a magyarok

Dehir
-
  Tegnap 12:24 MegyeiUkrajnaDavis-kupa

Budapest - Negyedóra alatt legyőzte Balázs Attila Ilja Marcsenkót a Magyarország-Ukrajna Davis Kupa-osztályozó ötödik mérkőzésén, ezzel a magyarok 3-2-re nyertek, és bennmaradtak a világcsoportban.

Balázs Attila nyert, a Davis Kupa világcsoportjában maradtak a magyarok

17 perc alatt győzte le Balázs Attila Ilja Marcsenkót a Magyarország-Ukrajna tenisz Davis Kupa-osztályozó hétfőn befejezett ötödik mérkőzésén, ezzel a magyarok 3-2-re nyertek, és bennmaradtak a világcsoportban.

Nemcsakfoci: A magyar csapat legyőzte az ukránokat a Davis Kupán

Balázs Attila negyedóra alatt legyőzte Ilja Marcsenkót a Magyarország-Ukrajna tenisz Davis Kupa-osztályozó hétfőn befejezett ötödik mérkőzésén, ezzel a magyarok 3-2-re nyertek, és bennmaradtak a világcsoportban.

Megvannak a Magyar Kupa időpontok

Szoljon
-
  Tegnap 10:39 Sport

Négy megyebeli csapat lesz érdekelt a hétvégi Magyar Kupa-fordulóban, a Magyar Labdarúgó-szövetség pedig közzétette a pontos kezdési időpontokat.

Újra pályán a magyarok a Davis Kupában, kvótáért küzd Lőrincz Viktor

Infostart
-
  Tegnap 09:00 SportUkrajnaTenisz

Folytatják a félbeszakadt Magyarország-Ukrajna teniszmérkőzést. A Premier League-ben az Aston Villa a West Ham United csapatát fogadja, folytatódik a Bundesliga, lesz még jégkorong, birkózás és lósport is.

Kis magyar Gymkhana: így zajlott a II. HRE – BeLight kupa

Hegylakók
-
  Tegnap 08:28 Utazás

Íme, a tegnapi viadal képekben - ilyen feladatok (és motorok) várták a pilótákat a Sági-féle viadalon: A Kis magyar Gymkhana: így zajlott a II

Sötétedés miatt félbeszakadt a magyar-ukrán Davis Kupa-osztályozó döntő meccse

Nuus
-
  Tegnap 08:18 Sport

Balázs Attila meccse félbeszakadt, folytatás hétfőn.

Jól szerepeltek a magyarok az első World Urban Games-en

Propeller
-
  19.09.15 22:30 SportKoncert

Jól szerepeltek a magyar versenyzők World Urban Games utcai sportok világjátékán, melyet negyvenhat ország részvételével péntektől vasárnapig rendeztek Budapesten. A szervezők tájékoztatása szerint a hazai versenyzők közül a legjobb eredményt a női 3x3-as kosárlabdacsapat érte el, amely a negyeddöntőben kapott ki a későbbi ezüstérmes…

Kovács Zoltán: Bevándorláspárti bosszúállók támadják Magyarországot – persze, meg az agyad te kopasz tahó

Bevándorláspárti bosszúállók mindent megtesznek Magyarország ellen az új Európai Parlamentben, és erről szól a hétfői brüsszeli meghallgatás is – mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Az Eu-tagországok kormányaiban vannak…

Junior Balaton Kupasorozat, Ábrahámhegy eredményei

Compass
-
  19.09.15 22:39 Vitorlás

Junior Balaton Kupasorozat, Ábrahámhegy eredményei

Jól szerepeltek a magyarok az első World Urban Games-en

ProfitLine
-
  19.09.15 23:30 BelföldKoncert

Jól szerepeltek a magyar versenyzők World Urban Games utcai sportok világjátékán, melyet negyvenhat ország részvételével péntektől vasárnapig rendeztek Budapesten.