Találatok: 500 hír

Elutasította a törvényszék egy magyarellenes egyesület perét Romániában

A Kovászna Megyei Törvényszék csütörtöki ítélete értelmében nem kell kitűzni a román zászlót Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatalának a tornyára a város magyar megszállás alóli felszabadítása emlékére.

Szinte kész a magyar csapat az olimpiai kvalifikációs birkózóversenyre

Sport365
-
  Ma 18:44 Sport

Szilvássy Erik kétszer is legyőzte Szőke Alexet a válogatón.

19 ezer fontért kelt el a világ legdrágább kutyája

RTL Klub
-
  Ma 18:36 Bulvár

19 ezer fontért, azaz körülbelül 7 millió 600 ezer forintért kelt el egy Megan nevű border collie. Ezzel ő lett minden idők legdrágábban megvásárolt kutyája. Az eb mindkét ágon díjnyertes felmenőkkel rendelkezik és az egészsége is kiváló. A juhászkutya a havas észak-angliai legelőket nemsokára egy oklahomai farmra cseréli, a birkákat pedig…

A Sóstó nem kutyafuttató és nem biciklipálya! Avagy a ritka récefaj esete boldog buksival

fmc
-
  Ma 18:35 Életmód

A különleges zöld oázist, a Sóstói Természetvédelmi Terület sokszínűségét Székesfehérvár közepén csak úgy tudjuk megőrizni, ha vigyázunk rá. De ez még nem mindenkinek egyértelmű, sajnos.

Koronavírus: Hét vírusgyanús embert vizsgálnak Magyarországon

BorsOnline
-
  Ma 18:30 Egészség

Bárhol felbukkanhatnak fehér szkafanderes szakemberek, ahogy az az M1-es autópálya mellett, Bicskénél is megtörtént. Úgy tűnik, az elkövetkező időben meg kell barátkoznunk a látvánnyal, hiszen a hatóságok reális esélyként számolnak a koronavírus hazai megjele­nésével.

Választások: huszonöt jelölt és egy párt lépett vissza

Huszonöt jelölt és egy párt lépett vissza csütörtökig a parlamenti választástól – tette közzé honlapján a belügyminisztérium.

Magyar Filmdij győztesek a Veszprém Balaton Filmpikniken

Június közepén új filmes eseményen, a Veszprém-Balaton Filmpikniken is láthatóak lesznek a Magyar Mozgókép Szemle legjobbjai! Veszprémben és Balatonfüreden a rendhagyó vízparti és városi helyszínekre tervezett szabadtéri vetítések célja, hogy eredeti és hangulatos keretek között jelenítsék meg az évad legjobb hazai filmjeit. A tervek…

Nem mindennapi ügy rázta fel a Balaton északi partján fekvő várost – Ezt művelte az önkormányzat egyik képviselője

A Veszpresszo.hu arról írt, hogy a város egyik fideszes önkormányzati képviselője ittasan vezetett, az őt előállító rendőröket pedig becsmérlő szavakkal illette. A Magyar Hang kérdésére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette az információkat.

Koronavírus: Már 18 ember van karanténban Magyarországon

Egyelőre nincs szükség arra, hogy a koronavírus miatt bármilyen sport-, kulturális és egyéb, nagyobb tömegeket vonzó rendezvény megtartását korlátozzák Magyarországon – mondta a Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. Láng-Bognár Kinga hangsúlyozta, hogy az…

Érdekes gazdasági kísérlet indulhat, ha Magyarországon is megjelenik a koronavírus

G7
-
  Ma 18:08 Életmód

Azok nem szeretik a home office-t, akiknek nincs vele tapasztalatuk. Most elővigyázatosságból egyre több cég vezeti be, így olyanok is kipróbálhatják, akik eddig csípőből kritizálták a távmunkát.

Így működik egy csodásan felszerelt magyar bolt Londonban

Nosalty
-
  Ma 18:08 Életmód

Hogyan juthat egy Londonban élő magyar Túró Rudihoz vagy egy szál finom füstölt kolbászhoz? Hát úgy, hogy elmegy egy magyar boltba!

Hazahozhatják a Tenerifei szállodában rekedt öt magyart

Hazahozhatják a Tenerifei szállodában rekedt öt magyart. A külügyminisztérium vizsgálja, hogy ha a spanyolok lehetővé teszik, hogyan szállíthatják haza az idős házaspárt, és a kisgyerekes, három tagú családot. A kormány azt kéri: fertőzött területre senki ne utazzon, aki mégis útnak indul, mindenképp regisztráljon a konzuli szolgálatnál. A Wizz Air

Valami elkezdődik – A koronavírus miatt mostantól jogszabály tiltja a kutyahús fogyasztásást egy kínai városban

BorsOnline
-
  Ma 18:00 Színes

A koronavírus kapcsán döntött úgy Sencsen vezetősége, hogy fokozott élelmiszerbiztonsági szabályokat vezetnek be a városba. Ebbe már a népszerűnek számító kutyák sem férnek bele. Talán ez lehet a vírus egyetlen pozitív hatása.

Az Accor És A Visa Globális Partneri Megállapodást Kötött

onBrands
-
  Ma 17:59 Média

Az Accor hűségprogramja és a Visa globális fizetési megoldásai ötvözésével megalkották az ALL Visa-kártyát.

Ujhelyi a róla keringő pletykáról: őskövület vagyok a pártomban, maximum az MSZP tudna kilépni belőlem…

Ujhelyi István annak kapcsán beszélt az MSZP-hez való viszonyáról, hogy Szaniszló Sándor és Kiss László szemrebbenés nélkül -esetleg párthűségük okán?- átléptek a Demokratikus Koalícióba. “Nem vagyok áruló” Szaniszló és Kiss azzal a magyarázattal szúrták ki választóik szemét, hogy jelenleg jobban tudják érvényesíteni érdekeiket a…