Találatok: 500 hír

Egyetemi tanévnyitó és történelmi járgányok a Magyar magazinban

Magyar magazin szerdán, 14.45 kezdettel jelentkezik új műsorával az  STV2 tévécsatornán. A tartalomból.

Dimenzióváltáson ment keresztül a magyar gazdaság

A magyar gazdaság dimenzióváltáson ment keresztül az elmúlt években - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter kedden Szegeden.

Új felsővezetők a Kpmg Magyarországnál

Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője lesz a Kpmg Magyarország vezérigazgatója október 1-jétől, az eddig a cég egészét és a tanácsadási részleget is irányító Robert Stöllinger 16 év után visszavonul pozíciójából - tájékoztatta a nemzetközi tanácsadó cég az MTI-t.

Margit az ezredik magyar májátültetett

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

Margit az életét köszönheti annak, hogy találtak számára megfelelő májdonort. A 61 éves nagymama ugyanis fiatal kora óta májbetegségben szenved, már végstádiumú májzsugora volt, amikor életmentő beavatkozást végeztek el rajta: új májat kapott – írja a Ripost.

Kabaréba illően titkolja a kormány, hány vendégmunkás van Magyarországon

A Pénzügyminisztérium a jobbikos Jakab Péter harmadik levelére sem ad pontos választ.

Konferenciával ünnepli a népmese napját a Magyar Olvasástársaság

MaHu
-
  Tegnap 23:30 Kultúra

Konferenciával ünnepli a népmese napját a Magyar Olvasástársaság: a XV. Országos népmese-konferenciát szeptember 20-án és 21-én rendezik meg Százhalombattán.

Magyar gól és Barcelona szenvedés a Bajnokok Ligájában – mutatjuk

Megkezdődtek a Bajnokok Ligája csoportkörei, méghozzá Dortmund-Barcelona rangadóval és Szoboszlai Dominik góllal a Genk ellen.

Szoboszlai gólt lőtt, mindhárom magyar csapata nyert a BL-ben

Tökéletes napot zártak a magyarok a Bajnokok Ligájában.

Szijjártó: Dimenzióváltáson ment keresztül a magyar gazdaság

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a magyar gazdaság új helyzetbe került, ami új megközelítést kíván.

Bl: Szoboszlai a tizedik magyar gólszerző – vagy a 11.?

NSO
-
  Tegnap 22:59 Foci

A Genk ellen a BL-csoportkör első játéknapján gólfesztivált rendező Red Bull Salzburg ötödik gólját Szoboszlai Dominik szerezte, ezzel ő lett a tizedik magyar gólszerző a Bajnokok Ligája főtábláján. (Vagy ha Willi Orbán két évvel ezelőtti találatát is idevesszük, akkor a 11.)

Firenzéből A Magyar Ugarra Pataki Éva: Férfiképmás

Revizor
-
  Tegnap 22:54 KönyvGeneráció

Egy jóképű, érdekes férfi történetét olvassuk, aki mögött érdekes család áll, aki legszívesebben Európában csatangol festmények után, aki kényszeresen meg akar felelni az apai elvárásoknak, s egyben gyökértelen, mint a mi generációnk unokái lesznek, magyar szülőkkel, külföldi születéssel, és ki tudja, hova szóló lakcímkártyákkal. Vándor Judit…

Felföld: A magyarság értékeit gyűjteni kell

A Balogvölgyi Tájegységi Értéktár Bizottság nyerte a Településeink értékei című pályázatot, amelyet második alkalommal hirdetett meg a Felvidéki Magyar Értéktár Bizottság és a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet

Új felsővezetők a KPMG Magyarországnál

Napi
-
  Tegnap 22:30 Cégvilág

Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője lesz a KPMG Magyarország vezérigazgatója október 1-jétől, az eddig a cég egészét és a tanácsadási részleget is irányító Robert Stöllinger 16 év után visszavonul pozíciójából - tájékoztatta a nemzetközi tanácsadó cég az MTI-t.

A magyar lakásállomány nagy része felújításra szorul

A Magyarországon található mintegy 4,4 millió lakóingatlan kétharmada energetikai szempontból elavult, az utólagos szigetelés iránt egyre nagyobb a kereslet, de a megrendeléseket visszaveti a munkaerőhiány – közölték az MTI által megkérdezett építőipari szereplők. A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ), az…

Konzultációra várják a Magyarország365 fotópályázat jelentkezőit

Konzultációra várják a Magyarország365 fotópályázat minden amatőr és hivatásos jelentkezőjét – mondta el Kaiser Ottó fotográfus, a zsűri elnöke kedden Budapesten. A sajtótájékoztatón Kaiser Ottó hozzátette: az érdeklődők szeptember 26-án neki és Keleti Éva Kossuth-díjas fotóművésznek, október 10-én pedig Szarka Klára fotótörténésznek…