Találatok: 500 hír

Anyjánál termesztett drogot a magyar sportlövő

Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószertermesztőt.

Magyar könyv készült Ennio Morricone életéről - A könyvet Jean-Paul Belmondo ajánlja a magyar olvasóknak

Vaskarika
-
 Ma 07:20Zene

A Maestro című könyv november végén jelenik meg, és érdekes történeteken keresztül mutatja be azt a kisfiút, akit az iskolában csodagyerekként tartottak számon, miután hatévesen már zenét szerzett.

Magyar válogatott: egyre több a koronavírusos

Öt játékos is pozitív tesztet produkált, pedig már mindannyian átestek korábban a betegségen.

Egy visszahúzódó magyar testvérpár gazdagabb, mint Mészáros és Csányi együtt

G7
-
 Ma 06:57Gazdaság

Rahimkulov Timurnak és Ruszlannak óvatos becslés szerint is nagyjából akkora vagyona van, mint Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak együttvéve.

Egy visszahúzódó magyar testvérpár gazdagabb, mint Mészáros és Csányi együtt

Rahimkulov Timurnak és Ruszlannak óvatos becslés szerint is nagyjából akkora vagyona van, mint Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak együttvéve.

Negyedóra alatt szétkapkodtak 61 milliárdot a magyar cégek

Napi.hu
-
 Ma 06:50Belföld

Szerdán déltől negyed 1-ig élt a külügy beruházásokat támogató pályázatát. Aztán kimerült és bezárták.

Tovább romlott a gazdaság, a magyaroknak különösen fáj a válság

A harmadik negyedévben tovább csökkent a magyar gazdaság teljesítménye, a KSH előzetes becslése szerint 2019 hasonló időszakáéhoz képest 4,6 százalékkal volt kisebb a GDP. A hazai visszaesés ezúttal nem volt nagyobb, mint az uniós átlag, miközben az Európai Parlament felmérése szerint az EU polgárai közül a magyarokat érinti…

Erősen megosztotta döntésével a magyarokat a kormány

Napi.hu
-
 Ma 06:41Belföld

Bár a vásárlási idősáv még csak 48 órája él, ezért kevés gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk, vélhetően sok konfliktus forrása lesz az intézkedés a következő hetekben. Az már biztos, hogy a magyarok nagyon megosztottak a kérdésben, a törésvonal pedig nem meglepő módon az idősek és a fiatalabbak között húzódik - derül ki a Pulzus Kutató…

Újabb két koronavírusos eset a magyar kosárválogatottnál

A korábbi három játékos és egy stábtag után újabb két kosaras teszteredménye lett pozitív a szlovéniai Eb-selejtező helyszínén karanténba kényszerült magyar férfi kosárlabda-válogatottnál.

Az online térben egyeztet ma a világ magyarsága a járvány miatt

A diaszpórapolitika eredményes utat járt be, ma már 2,5 millió honfitársunk érzi az anyaország figyelmét.

Ennyire dögös és vagány magyar énekes csajokat még nem láttál

Femcafe
-
 Ma 06:03Életmód

Bemutatkozó interjú a sok formációból ismert rockzenész csajokkal, Géczi Eszterrel és Zentai Anettal, akik első saját szerzeményükkel tehetségkutatót nyertek, a közelmúltban pedig leforgatták a videóklipjüket második dalukhoz, a Csend a lelkéhez.

Tömegével hever parlagon a magyar csodanövény: aranyat ér, mégis lemondanak róla

Egy évtizede országszerte sok önkormányzat nagy lendülettel és bizakodással fogott hozzá a C-vitamin dús gyümölcs (egyesek szerint gyógynövény) termesztésébe. Elsősorban jövedelmező, nagyobb szakértelem nélkül elvégezhető feladatot kerestek a közmunkások számára. Mostanra több terület elgazosodva pang a falvak belső területein illetve kint…

Magyar „műhelyből” érkezik egy új kipufogógáz emisszió mérési technológia

Új, fotoakusztikai elven működő gépjármű kipufogógáz emisszió mérési technológiát fejlesztett uniós támogatással a pécsi Energotest Kft. a dunaharaszti Contireg Mérnökiroda Kft. és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatóival együttműködve – derül ki az MTI tájékoztatásából. A három év alatt megvalósított új technológia utat nyit a…

Douglas Murray: Magyarország migrációs politikáját igazolja a történelem

A kemény drogok liberalizációját hirdető világképpel szemben a konzervativizmus kínálhat alternatívát az értelmes életre.