Találatok: 51 hír

DE rektor: az Mszmp és az Mszp tagjai a modellváltás ellen szervezkedők

Szilvássy Zoltán hozzátette, ezeknek az elégedetlenkedőknek a politikai hovatartozása borzasztóan könnyen behatárolható volt.

Debreceni rektor: a modellváltás ellen tiltakozó professzorok az Mszmp és az MSZP tagjai

Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora az RTL Híradó kérdésére értékelte az egyetem modellváltásával kapcsolatos kritikákat. Szerinte a tiltakozók véleménye olyan alapon született, "amivel nem szabad foglalkozni".

A Debreceni Egyetem rektora szerint a modellváltás ellenzői az MSZMP és az MSZP tagjai

Szilvássy Zoltán állítását januárban az Origo meg is próbálta alátámasztani, de nem ment neki.

Debreceni Egyetem rektora: Az elégedetlenkedők az Mszmp és az MSZP tagjai

Szilvássy Zoltán szerint ezért nekik nem kell velük foglalkozni.

A Debreceni Egyetem rektora szerint a modellváltást ellenző professzorok az MSZMP és az MSZP tagjai

Nyíltan kiállt az egyetemi modellváltás ellen 21 Debreceni Professzor nevű Facebook-csoport, ezzel kapcsolatban fogalmazott meg egyszerű véleményt Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora. Szilvássy az RTL Híradó kérdésére ismertette álláspontját: Én úgy gondolom, hogy ezt a 21 professzort – akik ugye Facebook-csoportot is…

Az Mszp körmendi szervezete rákérdezett Szijjártó Péternél, hogy a környező országokban lesznek-e az oltás igazolásá…

A lengyel kormány már meglépte, hogy csak olyan embereket enged be az országba, akiket az európai gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinákkal oltottak be.

MSZP: halasszák el az új egészségügyi jogviszony bevezetését!

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény márciusi bevezetésének elhalasztását sürgette csütörtökön az MSZP frakcióvezető-helyettese, aki azt javasolta a kormánynak: kezdjen tárgyalásokat azokkal az országokkal, ahol sok magyar dolgozik, hogy beengedik-e a kínai vagy az orosz vakcinával oltott magyarokat.

Az MSZP azt szeretné, hogy halasszák el az új egészségügyi jogviszony bevezetését

ATV
-
 Tegnap 18:15Külföld

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény márciusi bevezetésének elhalasztását sürgette csütörtökön az MSZP frakcióvezető-helyettese, aki azt javasolta a kormánynak: kezdjen tárgyalásokat azokkal az országokkal, ahol sok magyar dolgozik, hogy beengedik-e a kínai vagy az orosz vakcinával oltott magyarokat.

Szélesebb bérlakás programot szorgalmazna az MSZP

Haon
-
 Tegnap 15:06Gazdaság

Madarasi István, az MSZP önkormányzati képviselője szerint a közlekedési fejlesztések következményeit időben kezelni kell.

Mszp: Az utolsók között van Békés megye gazdaság és életminőség szempontjából

Békés megye a gazdasági és az életminőség tekintetben is országos szinten sereghajtó - ebben a témakörben tartott sajtótájékoztatót a Magyar Szocialista Párt Békéscsabai Szervezete csütörtökön.

Mszp: Nem lehet az Szja elengedésével megvásárolni a fiatalok jó közérzetét!

Hogyan engednek teret a fiataloknak az MSZP-ben, milyen lehetőségeik vannak az előrelépésre a párton belül? A 25 éves Csaba István személyében a legfiatalabb megyei elnökünk nekünk van Baranyában, aki egyben a legifjabb pécsi önkormányzati képviselő is, valamint a 22 éves Kaposi Levente személyében ugyancsak mi adjuk…

Véleményezte Debrecen költségvetését az MSZP önkormányzati képviselője

Debrecen – Közlemény adott ki Madarasi István a város 2021. évi költségvetésével kapcsolatos álláspontjáról.

Felfüggesztett börtönbüntetés vár a volt Mszp-s parlamenti képviselőre

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt – nem jogerősen – felfüggesztett börtönre ítélte Donáth László evangélikus lelkészt, volt MSZP-s parlamenti képviselőt a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság – írta a PestiSrácok.hu szerdán.

MSZP: minden család esetében szüntessék meg a bölcsődei térítési díjat!

A bölcsődei térítési díj teljes eltörlését javasolta az MSZP szerdán.