Találatok: 40 hír

Feljelentést tett egy NER-es cég ellen az MNB

Felfüggesztette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, és feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen. Az amúgy kalandos múltú társaság könyvvizsgálója tegnap lemondott, lépésének okait azonban nem közölték.

Felfüggesztette az MNB a lélegeztetőgép-beszerzés egyik cégének részvényeivel való kereskedést

A könyvvizsgálójuk ugyanis rendkívüli felmondással visszaadta megbízását, de arról nem adtak ki infót, miért.

Döntött az MNB: egyelőre nem lehet kereskedni a lélegeztetőgép-beszerzés egyik szereplőjének részvényeivel

HVG
-
 Tegnap 13:38Gazdaság

A felfüggesztés addig tart, amíg a jogszabályoknak megfelelő, független könyvvizsgálói jelentéssel alátámasztott éves jelentést közzéteszik.

Az MNB mától felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését

A tőzsdei kibocsátónak közzé kell tennie tavalyi éves jelentését.

MNB-mérleg. Több külföldi tartozás, kevesebb követelés

A Magyar Nemzeti Bank külföldi követelései márciusban 320 milliárd forinttal 12 353 milliárd forintra csökkentek, és 635 milliárd forinttal alacsonyabb voltak, mint a múlt év végén. A külföldi tartozások a múlt hónapban 1152 milliárd forinttal 2852 milliárd forintra emelkedtek, de ezzel együtt is 323 milliárd forinttal elmaradtak az év végén regisz

MNB: nőttek a külföldi tartozások, csökkentek a követelések

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) külföldi követelései márciusban 320 milliárd forinttal 12 353 milliárd forintra csökkentek, és 635 milliárd forinttal alacsonyabb voltak, mint a múlt év végén. A külföldi tartozások a múlt hónapban 1152 milliárd forinttal 2852 milliárd forintra emelkedtek, de ezzel együtt is 323 milliárd forinttal elmaradtak az év végén

Az MNB felfüggesztette az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) péntektől felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank a rendelkezésére álló adatok alapján feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen - közölte az MNB pénteken…

Súlyos bajok vannak az egyik tőzsdei cégnél: feljelentést tett az MNB

Az MNB mától felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan – lényegi, a megítélését potenciálisan érintő információt elhallgatva – tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank jelenleg feljelentést is tett.

Budai újra posztolt: az MNB 15 millióra büntette az Altust

ATV
-
 21.04.15 18:53Belföld

Budai Gyula már korábban feljelentést tett az ügyészségen, de az uniós csalás elleni hivatalnál, az OLAF-nál is.

Úgy bővíti mérlegét az MNB, hogy arra a Fed is csak csettinthet, és nem akar leállni

Portfolio
-
 21.04.15 14:02Gazdaság

Globálisan a 2021 februárja előtti egy évben a negyedik legnagyobb volt az MNB mérlegnövekedése GDP-arányosan – derül ki a Nemzetközi Valutaalap (IMF) egy friss anyagából. Ez többek között annak köszönhető, hogy a magyar jegybank már több mint 1800 milliárd forintnyi kötvényt vásárolt, heteken belül döntenie kell a program újabb…

Ellenzék: Orbán családja hízik az MNB kedvezményes hitelével

Ez a lényeg
-
 21.04.15 13:54Vélemény

Mint megírtuk, Orbán Ráhel férjének cége és baráti köre is bőven részesült abból a kedvezményes hitelből, amit a rászoruló vállalkozóknak hirdetett meg a Magyar Nemzeti Bank még 2020-ban.

Tizenöt millióra bírságolta Gyurcsányék cégét az MNB

A Magyar Nemzeti Bank április 9-én kelt határozata szerint 15 millió forintos bírságot szabtak ki az Altus Portfólió Kft.-vel szemben.

Újabb tizenöt millióra bírságolta Gyurcsányék cégét az MNB

Az Mnb azonnali hatállyal megtiltotta az Altus Portfólió Kft.-nek, hogy engedély nélküli pénzügyi szolgáltatást nyújtson.