Találatok: 48 hír

M3-as metró: a Ferenciek és az Arany János felújítása jól halad (fotók)

A SWIETELSKY Kft. munkájával a metró középső szakaszán már az elmúlt néhány héten is több fontos előrelépést tettek a koronavírus miatt hozott korlátozások ellenére is.

Árokba csapódott egy gépkocsi az M3-as autópályán Hortnál

Árokba csapódott egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hort térségében. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

Durva baleset az M3-as autópályán

A baleset a főváros felé vezető oldalon történt.

A metró és a busz is jár már Vuhanban

HVG
-
  20.03.29 12:07 KülföldKoronavírusKína

Enyhítettek a közlekedési korlátozásokon a közép-kínai Vuhanban a hét végén, miután az új koronavírus terjedésének kiindulóhelyén az utóbbi tíz napban csupán egyetlen újabb fertőzöttet regisztráltak - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség.

Lassan visszatér az élet Vuhanba: újra járnak a buszok és a metrók, kinyithatnak a plázák is

ATV
-
  20.03.29 12:26 Külföld

Enyhítettek a közlekedési korlátozásokon a közép-kínai Vuhanban a hét végén, miután az új koronavírus terjedésének kiindulóhelyén az utóbbi tíz napban csupán egyetlen újabb fertőzöttet regisztráltak - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség.

Vuhanban újra járhat a metró és egyes buszjáratok

Magyar Narancs
-
  20.03.29 13:40 Vélemény

A város teljes megnyitását április nyolcadikára tervezik.

Szalagkorlátnak ütközött egy nyerges vontató az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán

Szalagkorlátnak ütközött egy nyerges vontató az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, a 37-es kilométernél, Vecsés térségében. A balesethez…

Különös Cyberpunk 2077 háttérképet kaptunk a jövő metrójáról

A CD Projekt RED csapata úgy döntött, hogy megpróbálja feldobni egy kicsit a Cyberpunk 2077-re várakozó rajongók mindennapjait így a koronavírus-járvány kellős közepén, aminek apropójából mindenkinek ingyen letölthetővé tettek egy friss háttérképet. Hogy csak ennyire futotta a lengyeleknek? Egyrészt ajándék lónak ne nézzük ...

Cyberpunk 2077: Egy remek új kép megmutatja, hogy a metrózás a jövőben sem lesz szórakoztató

IGN
-
  20.03.31 10:24 Gaming

Bár nem ugyanabból az okból kifolyólag, mint napjainkban A CD Projekt RED játékáról mostanában nem sokat hallani, de legalább kaptunk hozzá egy jó részletes, nagyon vagány háttérképet.

Kigyulladt egy teherautó az M3-as autópályán

Egri Ügyek
-
  20.03.31 16:48 Baleset-bűnügy

A babati pihenőnél történt a baleset.

Kigyulladt egy tehergépkocsi az M3-as autópályán

Teljes terjedelmében égett a rakomány nélküli jármű vontatója. A tűzoltók elfojtották a lángokat és megkezdték a jármű felhevül elemeinek hűtését.

Metrófelújítás, belváros: a narancssárga székek múzeumba kerülnek

Az M3-as metró építkezése a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetben is folyamatosan halad, szigorú egészségügyi intézkedések betartásával. A belvárosi szakaszon az előkészítő munkákat már hónapokkal a két állomás (Arany János utca és Ferenciek tere) lezárása előtt megkezdték, most bontják az állomásokat és feltérképezik a…

Sávzárás az M3-as autópályán

Police
-
  20.03.31 17:03 Baleset-bűnügy

Sávzárás az M3-as autópályán Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 03. 31., k - 17:03 Kigyulladt egy teherautó.