Találatok: 33 hír

Ki újíthatja fel az M3-as metróvonal középső szakaszát?

Napi
-
  19.12.05 15:45 Cégvilág

A Swietelsky Építő Kft. újíthatja fel a budapesti M3-as metróvonal középső szakaszát nettó 86 milliárd 592 forintért. A BKV egy hete 90,9 milliárd forint vállalkozói díjról adott ki közleményt.

Figyelem: baleset miatt nem jár a 3-as metró ezen a szakaszon

Blikk
-
  19.12.05 12:34 Baleset-bűnügy

Baleset történt a vonalon, csak a Deák Ferenc tértől megy a 3-as metró!

Bécsben a metróállomás is napelemmel működik

Egy kísérleti projekt keretében napelem-fóliát telepítettek a bécsi Ottakring metróállomás tetejére.

Napelemes metróállomás Bécsben

Egy kísérleti projekt keretében napelem-fóliát telepítettek a bécsi Ottakring metróállomás tetejére. Az így nyert áramot a metróállomáson található mozgólépcsők, liftek és a világítás működtetésére használják.

Már nem érdekli a 3-as metró Karácsonyt

Lokál
-
  19.12.06 00:01 Belföld

Bár korábban még tüntettek és aláírást is gyűjtöttek a 3-as metró felújításáért, most Karácsony Gergely főpolgármester szerint lehet, hogy nem is lett volna fontos felújítani a korábban folyamatosan leálló és kigyulladó vonalat.

Napelemfólia került egy bécsi metrómegállóra

Az osztrák főváros közlekedési vállalata, a Wiener Linien kísérleti jelleggel napelemfóliát telepített a bécsi Ottakring metróállomás tetejére. Az így nyert energiát a mozgólépcsők, liftek és a világítás működtetésére használják. A szolárfólia nagy előnye, hogy sokkal könnyebb és rugalmasabb, mint a hagyományos modulok. 

Napelemes metróállomás Bécsben

IHO
-
  19.12.06 09:00 Autó-motorAusztriaBécs

Napelemfóliákat telepítettek a bécsi Ottakring metróállomás tetejére. Az így nyert áramot a metróállomáson található mozgólépcsők, liftek és a világítás működtetésére használják egy kísérleti projektben.

Baleset történt az M3-as autópályán

Baleset történt az M3-as autópályánBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 06., p - 21:12 Három személygépkocsi ütközött össze Mezőkövesd közelében, a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Újra zavartalan az M3-as autópálya forgalma

Police
-
  19.12.07 06:00 Baleset-bűnügy

Újra zavartalan az M3-as autópálya forgalma Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 06., p - 22:47 A közlekedési baleset helyszínelése befejeződött Mezőkövesd közelében.

„Vannak hajléktalan diákjaim, akik az iskola után a családjukkal a metróaluljáróba mennek” – Interjú Hiennel

WMN
-
  19.12.07 07:00 Kultúra

Két világ között, egy harmadikból landolva – rengeteget lehet így tanulni az életről és a művészetről. Hiennek ma így telik az élete New Yorkban.

A tervezetnél jóval tovább tart majd a 3-as metró középső szakaszának felújítása

A tervezethez képest hosszabb ideig fog tartani a 3-as metró középső szakaszán a felújítás. A munkákhoz ugyanis hamarabb hozzákezdenek, de nem fejezik be őket előbb. A legfrissebb ismert elképzelés szerint a 3-as metró középső szakaszán már márciusban lezárnak két állomást, a Klinikáknál és a Corvin-negyednél, majd júliustól újabb két…

Egy metropolisz élete gyorsabb, mint gondolnánk

Roadster
-
  19.12.08 08:00 Színes

Ez a sebesen rohanó kisfilm megmutatja, hogy milyen felgyorsult, de mégis mennyire színes Manhattan élete.

Igen, ott, mindenki előtt – Döbbenetes események zajlanak egy olvasónk szerint az 1-es metró vonalán a reggeli órákba…

Blikk
-
  19.12.08 11:42 Baleset-bűnügy

Egyik olvasónk felháborodottan, egy levélben jelezte szerkesztőségünknek, hogy mi zajlik rendszeresen az 1-es metró vonalán: napi szinten találkozik a szerelvényeken a szatírral, viszont állítása szerint a BKK nem tesz semmit az ügy megoldása érdekében.

Szatír riogat az 1-es metrón

BorsOnline
-
  19.12.08 12:20 Színes

A Blikknek számolt be egy felháborodott olvasó arról, hogy rendszeresen egy szatír ga

Se tény, se fény a metróalagút végén

Népszava
-
  19.12.08 12:30 Belföld

Jövő héten kerül a BKV igazgatótanácsa elé az 3-as metró kocsibeszerzés ügye. Információnk szerint a menedzsment arról számol el, független minőségbiztosítóhoz fordul-e a Tarlós-éra 69 milliárdos bevásárlásának korróziógyanúja miatt. Mindeközben egyre valószínűbb, hogy az azbesztmentesítés és a munkaerőhiány miatt jócskán késik a…