Találatok: 500 hír

A zokni az új cipő - cseréld le a lyukas, elhasználódott darabokat

Glamour
-
  Ma 12:15 Divat

Avagy miként is változnak a gardrób trendek napjainkban.

Ragaszkodnak a diákok ahhoz, hogy szeptembertől érvénybe lépjen a tanóraszám-csökkenés

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Határtalan

A tanóraszám csökkentését célzó jogszabály életbe léptetését kérik Monica Anisie oktatási minisztertől az Országos Diáktanács képviselői, miután Klaus Johannis államfő már tavaly novemberben kihirdette az erről szóló tanügyi törvényt módosító tervezetet.

Dolgoznak Gyergyószéken, de általános a bizonytalanság

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Határtalan

A koronavírus-járvány ugyan egyelőre nem érte még el Gyergyószéket, de a vele járó bizonytalanság az itteni nagyközségekben és Borszéken is érezhető. Van, ahol egyelőre még minden megy az eredeti tervek szerint, de máshol már óvatosabbak, nem láthatják előre, hogy mi lesz pár hónap múlva.

Ami most mindenkit foglalkoztat: kiken végzik el a koronavírus-teszteket, hol és milyen gyorsan?

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Határtalan

Kik esetében végeznek koronavírusteszteket, és kiknél nem? Milyen típusú tesztelési lehetőségek vannak? Mennyi időt kell várni egy-egy teszt eredményére? Egyáltalán hogyan zajlik a tesztelés? Hogyan áll ezek tekintetében Székelyföld? A kérdések mindegyikére választ adunk.

A kórház ablakán szökött ki egy koronavírus-gyanús páciens

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Határtalan

A kórház ablakán szökött ki és ismeretlen helyre távozott a kolozsvári Leon Daniello pulmonológiai klinika egyik, koronavírusra utaló tünetekkel beutalt betege.

Felcsillan a remény, hogy vége lehet a karanténnak

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Határtalan

Az itteni, olaszországi egyhangúságban összefolynak a napok, igazából egy téma körül forognak a gondolataink: mikor lesz már vége a karanténnak, és mikor járhatunk végre szabadon. Az biztos, hogy ha ez megtörténik, egy ideig még vigyázni fogok, és amint lehet, az első dolgom lesz, hogy teszteltetem magam.

Kieső és feljutó nélkül, tizennyolcas lehet az 1. Liga

Székelyhon
-
  Ma 12:15 Sport

Négy csapatot küldhet az élvonalba a másodosztály mezőnye – jelenleg ezen tervezetet látja a befutónak az a csoport, amelyik a román labdarúgó-bajnokságok további kimenetelén dolgozik. Egyben azt is jelentené, hogy nem lesz kieső a 2. Ligából.

Ezen a héten Csukás István-mesékkel emlékezik Farkasházi Réka

Vaskarika
-
  Ma 12:15 Kultúra

Rékának pár hónapja jelent meg Életmesék című kötete, amelynek meséit ő maga jegyzi, így elsőként ezeket olvasta fel a Farkasházi Réka és a Tintanyúl Facebook-oldalon.

Újra üzent Ganxsta Zolee – olyan mintha sitten lennénk

Indirekt
-
  Ma 12:15 Bulvár

Tegnap még különös szerelmes üzenetekkel volt tele a közösségi oldala, de most egészen más miatt szólalt meg a nyilvánosság előtt. Ganxsta Zolee sosem volt a szabálykövető ember mintaképe, ezt maga is elismerte tegnap esti élő bejelentkezésében: „én se vagyok egy szabályhuszár, de most azt javaslom mindenkinek, hogy tartsuk…

Itt az MNB bejelentése: 254,7 milliárdot utalnak erre a számlára

Pénzcentrum
-
  Ma 12:15 Gazdaság

Kiemelkedő, 254,7 milliárd forint nyereséget ért el 2019-ben a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az MNB igazgatóságának megítélése szerint a jegybank elégséges eredménytartalékkal rendelkezik, így szerdán meghozott döntése értelmében az eredmény...

Kevin De Bruyne, a Manchester City ego nélküli „galaktikusa”

NSO
-
  Ma 12:14 Foci

A koronavírus-járvány miatt jelenleg a sportvilág gyakorlatilag energiatakarékos módban üzemel, de ez legalább lehetőséget teremt arra, hogy a korábbi, nagyobb lélegzetvételű anyagokban el tudjunk merülni. Ezúttal a Real Madrid otthonában remeklő Kevin De Bruynével foglalkozunk a The Athletic cikke alapján.

Magyar kutatók: „a járvány miatt sokaknak bezárult a világ”

Népszava
-
  Ma 12:14 Tudomány

Különösen érzékenyen érintik a 65 éven felüliek zárkózottabb tagjait a korlátozó intézkedések – derült ki a Magyar Tudományos Akadémia kutatóinak vizsgálatából.

Az MSZP egyik vezetője 3 botrányos képpel bizonyítja, hogy a Fidesz mennyire pökhendi és felelőtlen a járvánnyal

HírHugó
-
  Ma 12:14 Vélemény

Pollreisz Balázs, az MSZP győri vezető politikusa 3 botrányos képet posztolt Facebookon, amiből jól kiderül, hogy a helyi fideszes városvezetés, mennyire pökhendi és felelőtlen magatartást tanúsított a járványhelyzetben, aminek meg is lett a következménye.  Egy világjárvány “margójára”- címmel hozott nyilvánosságra Pollreisz Balázs, az MSZP győri…

Az Urals típusú orosz nyersolaj átlagára kevesebb mint felére csökkent márciusban

Kevesebb mint felére esett vissza az Urals típusú orosz nyersolaj átlagára márciusban az egy évvel korábbihoz képest, az első negyedévet tekintve pedig több mint 23 százalékos csökkenést mértek.