Találatok: 249 hír

Merkely Béla főszereplésével indul a kormány oltás-népszerűsítő tájékoztatósorozata – elég lenne, ha Müller Cecília ha…

Az első, szombaton közzétett videóban Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora arról ad tájékoztatást, hogy a jelenlegi helyzetben miért az oltás a legjobb megoldás. A közmilliókért készített klipek helyett bőven megfelelne, ha Müller Cecília havi fixéért válaszolna a feltett kérdésekre.

Müller Cecília az abszurd álhírről: Nincs dublőröm, én kaptam az oltást!

Müller Cecília is áldozatául esett az újabb álhírgyártásnak. Az operatív törzs online tájékoztatóján reagált az egyik legabszurdabb álhírre: hogy a vakcinát nem neki, hanem a dublőrének adták volna be. Az országos tiszti főorvos tagadta a nevetséges feltételezést.

Hadházy feljelentést tesz Müller Cecília 370 milliós szerződése miatt

Ha így költött el három EU projektre Müller összesen 30 milliárdot, akkor annak mindenképpen jogi következményei kell, hogy legyen egy kormányváltás után - írta a független parlamenti képviselő.

Müller Cecília válaszolt a vádakra: nincs dublőröm

Az operatív törzs megtartotta pénteki sajtótájékoztatóját, ahol a védekezéssel kapcsolatos friss információkat ismertették. Müller Cecília kapott egy kérdést azzal kapcsolatban is, hogy azt terjesztik az interneten, nem ő hanem a dublőre kapta az oltást… Erre azt válaszolta: „Nincs dublőröm, én voltam az” – mondta a tisztifőorvos, aki hozzátette, n

Müller Cecília az abszurd álhírről: Nincs dublőröm, én kaptam az oltást!

Müller Cecília is áldozatául esett az újabb álhírgyártásnak. Azonban a mai operatív törzs online tájékoztatóján reagált az egyik legabszurdabb álhírre: hogy a vakcinát nem neki, hanem a dublőrének adták volna be. Az országos tiszti főorvos tagadta a nevetséges feltételezést. Cikkünkben egy videót is láthatnak arról, ahogy beoltják a szakembert.

Müller Cecília enyhén szólva is beszédes reakciója

Liner
-
 Tegnap 17:23Életmód

Az országos tisztifőorvos szerint jobb, ha egyelőre nem gondolunk arra, hogy a korlátozásokat nagyban enyhítsék, mert ez egy ideig nem fog megvalósulni a nyájimmunitás hiánya miatt.

Müller Cecília átugrotta Hadházy kérdéseit

Hadházy Ákos az OLAF-hoz fordul a Nemzeti Népegészségügyi Központ egyik projektje miatt. A független országgyűlési képviselő hiába kérdezte írásban Müller Cecília országos tiszti főorvost arról, hogy milyen cégekkel szerződtek, mire, mennyiért, ezekre nem kapott választ.

Müller Cecília: továbbra is indokoltak a korlátozó intézkedések

Az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken, de a korlátozó intézkedéseket továbbra is indokolt fenntartani – mondta az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján, pénteken.

Müller Cecília: Biztonságos, hatékony és hatásos az orosz oltóanyag

Ha, ő mondja, akkor bizonyára így van. Müller Cecilia szavainál egzaktabb tudományos megállapítás nem is kell.

Müller Cecília: A föld négy sarkát is felkutatjuk vakcinákért

Az országos tisztifőorvos szerint továbbra is indokoltak a korlátozó intézkedések.

Müller Cecília: Továbbra is indokoltak a korlátozó intézkedések

Az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken, de a korlátozó intézkedéseket továbbra is indokolt fenntartani - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília: Nincs dublőröm, én kaptam az oltást

Az operatív törzs pénteki tájékoztatóján Müller Cecília reagált egyebek mellett arra a meglehetősen furcsa híresztelésre is, hogy egy hasonmása kaphatta volna a koronavírus elleni védőoltást. „Nincs dublőröm, én voltam az” – mondta az országos tiszti főorvos, akit a 24.hu idéz.

Müller Cecília: indokoltak a korlátozó intézkedések

Az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken, de a korlátozó intézkedéseket továbbra is indokolt fenntartani – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília visszautasítja Hadházy vádjait

A tiszti főorvos szerint valójában a háziorvosok kapták a pénzt a külön munkájukért.

Müller Cecília: továbbra is indokoltak a korlátozó intézkedések

Az aktív fertőzöttek száma folyamatosan csökken, de a korlátozó intézkedéseket továbbra is indokolt fenntartani – mondta az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján, pénteken.