Találatok: 77 hír

Hochgurgl: leégett a síterep motorkerékpár múzeuma

Síelők
-
 Ma 06:57Bulvár

Igazi világszenzációnak számított a 2015 novemberében átadott komplex épület a tiroli Hochgurgl síterepén. Az épületben a síterep állomása mellett kialakítottak egy motorkerékpár múzeumot is, amely hétfő hajnalban, a páratlan motorokkal együtt, a tűz martalékává vált.

Múzeum a vérzivatarban – egyedülálló sorozattal jelentkezik a BTM

Infostart
-
 Tegnap 21:27Kultúra

Új sorozatot indít a Budapesti Történeti Múzeum (BTM) a főváros 1945. évi ostromáról, Múzeum a vérzivatarban címmel, mondta el a részleteket ismertetve az InfoRádiónak a múzeum adattárának osztályvezetője.

Nem is tudta a múzeum, hogy ellopták a festményt, a rendőrség viszont megtalálta

Leonardo da Vinci Salvator Mundi (Világmegváltó) című művének 500 éve készült másolatát találta meg az olasz rendőrség egy nápolyi lakásban. Az alkotást egy múzeumból lopták el, de az intézmény nem is tudott róla.

Múzeumba került a pelenkás Trump-ballon

Joe Biden beiktatásával egy időben nyugdíjazák a Donald Trump amerikai elnök londoni látogatása elleni tiltakozáshoz készült óriás léggömböt.

Múzeumba kerül a Trump-lufi

Kitekintő
-
 Tegnap 18:15Külföld

A Museum of London gyűjteményébe került az a hatalmas lufi, amely Donald Trumpot pelenkás csecsemőként ábrázolja.

125 éves a Magyar Mezőgazdasági Múzeum

125 éve, 1986-ban írta alá Darányi Ignác földművelésügyi miniszter a múzem alapító okiratát. A Magyar Mezőgazdasági Múzeum számára épített városligeti Vajdahunyadvár egész Európa legnagyobb mezőgazdasági gyűjteményének ad otthont.

125 éves a Magyar Mezőgazdasági Múzeum

125 éve, 1986-ban írta alá Darányi Ignác földművelésügyi miniszter a múzem alapító okiratát. A Magyar Mezőgazdasági Múzeum számára épített városligeti Vajdahunyadvár egész Európa legnagyobb mezőgazdasági gyűjteményének ad otthont.

Leégett a timmeljsjochi Motorkerékpár Múzeum

Onroad
-
 Tegnap 10:35SportAusztria

Kedvelt motoros célpont volt Timmelsjoch és az ott található Motorkerékpár Múzeum. Sajnos a múltidő aktuális, mert január 18-án, hajnali 4 óra magasságában porig égett az osztrák-olasz határ közelében lévő, 2175 méter magasan fekvő intézmény. A leégett Motorkerékpár Múzeum két testvér motorozás iránt érzett szenvedélyéből jött létre. Alban…

Kalapács alá kerül az amerikai Muscle Car múzeum gyűjteménye

Korábban kerül felszámolásra a Florida államban található Muscle Car City Museum, mint ahogy azt a hetvenkét éves tulajdonos tervezte. Rick

Múzeumok falain is függhetnének a svéd tetoválóművész alkotásai

Nuus
-
 Tegnap 09:18Színes

mr.T Stucklife stockholmi tetkóművész kliensei retteghetnek, hogy valaki szemet vet a testünkön díszelgő alkotásokra, és el akarja őket rabolni...

125 éves születésnapját ünnepli a Magyar Mezőgazdasági Múzeum

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum számára épített városligeti Vajdahunyadvár országos jelentőségű műemlék, a Liget meghatározó épületegyüttese. Közkedvelt úti célja a belföldi és külföldi turistáknak. Budapest és így Magyarország egyik fontos jelképe. Európa legnagyobb komplex mezőgazdasági múzeuma. Különleges nemzeti érték,…