Találatok: 165 hír

Pályakerékpáros Eb: a mezőny hátsó részében a magyarok

NSO
-
  Tegnap 22:32 Sport

A mezőny hátsó részében zártak a magyarok a hollandiai Apeldoornban zajló pályakerékpáros Európa-bajnokság szerdai nyitó napján.

Olyan mezőnyben indultam, ahol szinte csak férfiak vannak

Index
-
  Tegnap 22:13 Színpad

Vannak, akik nem viselik jól, ha egy magas, kövér nő gátlástalan a színpadon, mondja Ráskó Eszter stand-up komikus, aki a politikáról, a terhességről és arról is beszélt az Indexnek, hogy mivel nem lehet viccelni.

Hetest rúgott a Mezőfalva és az Alap csapata

Duol
-
  Tegnap 20:53 Sport

A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulója ismételten bővelkedett izgalmakban, a déli csoportban a Vajta II a tabella élére állt.

Közeledik a ciprusi és a magyar mezőgazdaság

Nagy István agrárminiszter és Kosztasz Kadisz ciprusi földművelésügyi, vidékfejlesztési és környezetvédelmi miniszter szerdán együttműködési megállapodást írt alá, amely fontos alapot szolgáltat a két ország közti mezőgazdasági és környezetvédelemi együttműködéshez - közölte az Agrárminisztérium (AM) szerdán az MTI-vel.

Rohamosan fejlődik a mezőgazdaság: a fiatalok segíthetik a digitális átalakulást

Az agrárium iránt érdeklődő fiatalok felsőoktatási képzésében a technológiai és az agrárszakmai tudás átadása egyaránt fontos; a fiatalokat fel kell készíteni az agrárium digitális átalakulására, hogy Magyarország aktív részese lehessen a szektorban zajló technológiai robbanásnak - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért felelős…

Mézes Bandi idén is „csak” Postás Példakép-díj jelölt volt

Behír
-
  Tegnap 19:04 Belföld

Közel négy évtizede postás Csabán, és több mint 36 éve a megyeri körzetet szolgálja. Rendkívül népszerű; otthon van: meccseken, hangversenyeken, presszókban. 2017-ben is, idén is csak egy paraszthajszálnyira maradt le a Postás Példakép-díj címéről. Mézes Bandival beszélgettem. (Nem András, Bandi!)

Már nem kell sokat várni: óriási átalakuláson mehet keresztül a magyar mezőgazdaság

Az agrárium iránt érdeklődő fiatalok felsőoktatási képzésében a technológiai és az agrárszakmai tudás átadása egyaránt fontos. A fiatalokat fel kell készíteni az agrárium digitális átalakulására, hogy Magyarország aktív részese lehessen a szektorban zajló technológiai robbanásnak, mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért felelős…

A mezőgazdaság digitalizálása az oktatáson keresztül kezdődik

VG
-
  Tegnap 16:58 Gazdaság

A digitális készségek és képességek oktatásában a precíziós gazdálkodás és a szántóföldi növénytermesztés területén előrelépés szükséges.

A fiatalokat fel kell készíteni a mezőgazdaság digitális átalakulására

Az agrárium iránt érdeklődő fiatalok felsőoktatási képzésében a technológiai és az agrárszakmai tudás átadása egyaránt fontos; a fiatalokat fel kell készíteni az agrárium digitális átalakulására, hogy Magyarország aktív részese lehessen a szektorban zajló technológiai robbanásnak – mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért…

A magyar film vörös démona - Mezei Mária

Fidelio
-
  Tegnap 15:15 FilmOktatás

A búgó hangú végzetasszonya filozófiát hallgatott az egyetemen mielőtt a színpadot és a filmet választotta. 1909. október 16-án született Kecskeméten Mezei (Mezey) Mária színésznő.

Több mint 100 milliót költenek a mezőnyárádi iskolára

Borsodihír
-
  Tegnap 14:46 Megyei

Szigetelnek, napelemes rendszert építenek.

Aludj meztelenül, fogyni fogsz tőle! Meglepő tények a csupasz alvásról

Femcafe
-
  Tegnap 14:26 Életmód

Kiderült, hogy a csupaszon alvás sokkal egészségesebb, mint ha pizsamában hajtanánk álomra a fejünket. Számos oka van annak, hogy ledobd a ruhád az éjszakai pihenéshez, például az, hogy segíti a fogyást.

A számok azt mutatják, hogy sikerágazat a magyar mezőgazdaság

Napi
-
  Tegnap 13:50 Belföld

Az agrárszektor bruttó hozzáadott értéke 2018-ban változatlan áron 5,9 százalékkal, 1137,4 milliárd forintra bővült, az agrárexport aránya a teljes nemzetgazdasági exporton belül 8,3 százalék volt tavaly.

Mezőgazdasági kapcsolatok keleti államokkal

Török, indiai és iráni vezetőkkel tárgyalt a magyar agrárminiszter.

AM-államtitkár: A fiatalokat fel kell készíteni a mezőgazdaság digitális átalakulására

Az agrárium iránt érdeklődő fiatalok felsőoktatási képzésében a technológiai és az agrárszakmai tudás átadása egyaránt fontos – mondta Feldman Zsolt.