Találatok: 250 hír

5 perc Misivel - Mezőkövesd - DVTK

A kövesdi meccset értékelte Szél Misi.

Idén is elkészült Geresdlak mézeskalács mása

A hagyományoknak megfelelően idén is elkészítették a geresdlakiak a település mézeskalács mását. A kiállítás a koronavírus-járványügy miatt jelenleg nem látogatható.A korlátozások feloldása után várhatóan tavaszig tekinthetik meg majd az érdeklődők.

Meztelenül találtak rá 25 emberre a rendőrök a brüsszeli orgián, amin Szájer József is részt vett

Belga sajtóértesülések szerint a vasárnap lemondott magyar EP-képviselő egy ereszcsatornán leereszkedve akart elmenekülni a partiról, de őt is elkapták a rendőrök.

Többéves börtönbüntetés mezőgazdasági támogatások elcsalása miatt

A cégvezető vádlottak fiktív vállalkozási szerződésekkel, hamis dokumentumokkal és számlákkal próbáltak igazolni el nem végzett mezőgazdasági munkákat. Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt többéves börtönbüntetéseket szabott ki mezőgazdasági támogatások jogosulatlan igénybevételével zajló csalások ügyében…

Meztelenül találták meg az út szélén egy 26 éves influenszer holttestét Houstonban

Semmi sem stimmel Alexis Sharkey eltűnésével és megtalálásával kapcsolatban.

Politico: meztelen férfiakkal találták szemben magukat a rendőrök a brüsszeli orgián, amin Szájer is részt vett

Egyre több részlet kerül nyilvánosságra azzal a brüsszeli orgiával kapcsolatban, amelyen Szájer József fideszes EP-képviselő is részt vett. A belga lapok arról cikkeztek, a brüsszeli rendőrség egy

Többéves börtönbüntetés mezőgazdasági támogatások elcsalása miatt

Az ügy három - dunántúli cégvezető - vádlottja uniós, illetve hazai pályázati források jogosulatlan igénybevételével akart pénzhez jutni.

Matthew McConaughey elárulta, ezért tartóztatták le meztelenül a zsaruk

Blikk
-
 Ma 15:28Bulvár

Matthew McConaughey könyvet írt, egy önéletrajzi ihletésű kötetet tett közzé, ami egyszerre felvázolása eddigi életének, illetve tanácsadó, inspirációs könyv is.

Elképesztő: kikerülte a járványt a mezőgéppiac!

Megérkeztek a hazai mezőgéppiac 3. negyedévi statisztikái: újabb gépforgalmazási rekord a járvány ellenére. Innováció és klímaváltozás miatt vásárolnak, tovább erősödik a koncentráció.

Éljenek A Méhek! – Antibiotikum helyett mézet

A méz egyes esetekben hatékonyabb az antibiotikumnál. Rendkívül gyorsan enyhíti a megfázás tüneteit, különösen a köhögést. Nagyanyáink régi jó tanácsa: ha fáj a torkod, igyál mézes teát, kanalazzál mézet! Őseink évszázadokkal ezelőtt tudták, hogy a méznek számtalan jótékony hatása van, többek közt a megfázás tüneteit is enyhíti. Már az ókori…

Leverte a járványt a mezőgazdasági gépek forgalma

Ha volt is fékezés, újabb csúcsot érhet el év végére a mezőgazdasági gépek forgalmazása.