Találatok: 210 hír

Megéri a mezőgazdasági területeken napelemeket telepíteni?

Sok vita folyik a nagy napelemparkok esetében, hogy olyan területeket foglalnak el, ahol tulajdonképpen élelmiszer-termelés is folyhatna.

Drogériból lopott egy mezőberényi férfi, vádat emeltek ellene

A Békési Járási Ügyészség 2020. március 30-án üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 20 éves mezőberényi férfival szemben. A jövedelemmel nem rendelkező, megélhetését bűncselekmények elkövetéséből biztosító férfi 2020. január 9-én az egyik mezőberényi drogériából a zakója alá rejtve 4.000 forint értékű parfümöt…

Megszegték a járvány-helyzet szabályait a meztelen strandolók

Csehországban a minap rendőrök hívták fel a nudisták figyelmét a szabályok betartására.

Elmarad a 2020. évi NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) vezetősége – tekintettel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedésekre – felelős főszervezőkként úgy döntöttek, hogy az idei NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva rendezvény elmarad.

Elmarad az idei NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow – Mezőfalva!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) vezetősége – tekintettel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedésekre – felelős főszervezőkként úgy döntöttek, hogy az idei NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva rendezvény elmarad.

Bővítik az Nfl rájátszás mezőnyét

Sport365
-
  Ma 08:54 Sport

A klubtulajdonosok szavazáson dönthettek az emelésről.

Kétmilliárd forintot ad a kormány a járványok elleni védekezésre a mezőgazdaságban

Az Agrárminisztérium a Vidékfejlesztési program keretében kétmilliárd forintos keretösszeggel hirdetett pályázati felhívást a járványügyi kockázatok által leginkább sújtott és a fejlesztésekkel leghatékonyabban védhető telepekkel rendelkező sertés- és baromfiágazat járványvédelmi beruházásainak támogatására - közölte Nagy István agrárminiszter.

A Mezőgazdasági Kifizető Ügynökség egykori igazgatójának villájában razziázott a NAKA

A rendőrség tájékoztatása szerint a „Dobytkár“ nevű akció során két személyt vettek őrizetbe. A DenníkN információi szerint a NAKA Oroszváron (Rusovce) tartott razziát Ľubomír Partik, a Mezőgazdasági Kifizető Ügynökség egykori ügyvezető igazgatójának luxusvillájában. Partikot még az előző mezőgazdasági miniszter, Gabriela Matečná…

Aru: "A mezőnyben nem mindenki keres úgy, mint Cristiano Ronaldo"

Hosszabbítás
-
  Ma 07:32 Sport

Aru szerint profi sportolóként nem szabad panaszkodnia, mert vannak akik épp ezekben a napokban veszítik el a munkahelyüket.

Online fogadóórát is kérhetnek a hallgatók a vásárhelyi mezőgazdasági karon

Rendben zajlik az egy hete elindult digitális oktatás a Szegedi Tudományegyetem vásárhelyi Mezőgazdasági Karán is.

Az ötlapos mézes-krémes süti eredeti receptje

Női NetCafe
-
  Ma 07:08 Recept

Ha még nincs bevált recepted az 5 lapos mézes krémeshez, próbáld ki ezt az egyszerű könnyen elkészíthető receptet.A mézes krémes akkor a legjobb, ha legalább 1 napig pihenteted a tésztát, utána jól átlehet itatni a krémmel.

Elmarad a IV. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) vezetősége – tekintettel a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedésekre – felelős főszervezőkként úgy döntöttek, hogy az idei Nak Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva rendezvény elmarad.

Tom Brady új csapatában is megkapta a mezszámát

Origo
-
  Tegnap 22:48 Sport

Hiába volt foglalt a 12-es, a Tampa Bay elkapója felajánlotta az irányítónak.