Találatok: 66 hír

Megérkezett a Se veled előzetese – Főszerepben Tenki Réka, Básti Juli és Mészáros Béla

A főbb szerepekben Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli lesznek láthatók, de emellett a hazai színjátszás színe-java szerepelni fog a filmben. Felbukkan a történetben többek között Rezes Judit, Ónodi Eszter, Luca Bercovici, Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Pogány Judit és Molnár Áron. A kissé keserédes történet főhőse Gergő (Mészáros…

Mészáros Lőrinc felesége jelentette be a Life TV megújulását

A felcsúti érdekeltségbe került életmódcsatorna pozitivitást szeretne sugározni. Leszerződtek egy csomó magyar celebbel, hogy minél több hazai gyártású műsoruk legyen. Lesz családi reality is. A miniszterelnök barátjának felesége jelentette be mindezt.

Mészáros Lőrinc felesége átalakítja a Life TV-t – jön a pozitív életérzés

A Life TV-t működtető cég elnökeként Mészárosné Kelemen Beatrix azt mondta, pozitív életérzést akarnak közvetíteni. Átalakítja arculatát a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) tartozó Life Televízió – jelentette be kedden Mészáros Lőrinc felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix, a tévécsatornát működtető Media Vivantis Zrt.…

Mészáros Lőrinc csak mosolyog „hétfői bukásán”

Nem reagálta túl az önkormányzati választást követő üzleti veszteségeit.

Megkérdezték Mészáros Lőrincet, mit szól ahhoz, hogy a választások után tízmilliárdot bukott

HVG
-
  Tegnap 15:28 Gazdaság

Eddig nem sikerült megszólaltatni, most sem volt túl bőbeszédű.

Mészáros Lőrinc feleségének tévéjénél vezet műsort Várkonyi Andrea

A Life TV hétfőn megújult, mostantól ott lehet megtalálni Szulák Andreát és Návai Anikót is.

Mészáros Lőrinc sejtelmesen mosolygott, amikor a választás utáni veszteségeiről kérdeztük

Óbudán, Puskás Pancho Sport Pubban tartott zártkörű rendezvényen vett részt kedd kora délután Mészáros Lőrinc egykori fideszes felcsúti polgármester, kormányközeli milliárdos vállalkozó, akit az utcán próbált kérdezni az önkormányzati választás utáni kilátásairól a 168 Óra.

Mészáros Lőrinc felesége elmondta, milyen tévét akarnak

A Life TV-t működtető cég elnökeként Mészárosné Kelemen Beatrix azt mondta, pozitív életérzést akarnak közvetíteni.

V. Naszályi Márta: “felülvizsgáljuk a fideszes várbeli lakásbérleti szerződéseket is és a korrupciót!”

OLKT
-
  Tegnap 12:39 VálasztásFidesz

Felmérik az I. kerületi lakásállományt, és minden önkormányzati szerződés felülvizsgálatát tervezi az új önkormányzat – nyilatkozta V. Naszályi Márta a 24.hu-nak. Az ellenzék polgármesterjelöltje tegnap az önkormányzati választáson szoros versenyben győzte le a budai kerületet 21 éve vezető fideszes Nagy Gábor Tamást. A különbség alig egy…

Az ellenzék máris megkezdte elszámoltatást: V. Naszály Márta kivizsgáltatja a várbeli lakásmutyika

Hírhatár
-
  Tegnap 11:19 BelföldFidesz

V. Naszályi Márta (képünkön jobbra), aki legyőzte az I. kerületet 21 éve irányító Nagy Gábor Tamást, azt ígéri, hogy kivizsgálja a nagy botrányt kavart várbeli lakásbérleti szerződéseket.

Gyűjtsünk Mészárosnak!

Aki a kormánypárti médiából tájékozódik, még nem biztos, hogy tud az ellenzéki győzelmekről. Kéne szólni nekik, nehogy pl, Tarlósnak gratuláljanak, pedig éppen ő most igazán tisztességesen búcsúzott. Kósa még jobban összezavarhatta őket Szerinte Budapesten azért vesztettek, mert itt a külföldiek Karácsonyra szavaztak. Ők nem informálódhattak…

Bolba Márta: Józsefváros nyert!

Demokratikus alapvetés, hogy sajtószabadság nélkül nincs szabad választás, a Pikó-kampány mégis csodát tett.

A Fidesz veresége miatt zuhan a Mészáros részvények árfolyama

Az önkormányzati választások eredményével magyarázzák az elemezők, hogy az általános piaci trenddel szemben, esett a Mészáros Lőrinchez köthető részvények árfolyamai a Budapesti Értéktőzsdén.

Szervezzünk gyűjtést Mészáros Lőrincnek!

Aki a kormánypárti médiából tájékozódik, még nem biztos, hogy tud az ellenzéki győzelmekről. Kéne szólni nekik, nehogy például Tarlósnak gratuláljanak, pedig éppen ő most igazán tisztességesen búcsúzott.

V. Naszályi Márta azt ígéri, hogy felülvizsgálják a várbeli lakásbérleti szerződéseket is

168 Óra Online
-
  19.10.14 21:28 Belföld

Felmérik az I. kerületi lakásállományt, és minden önkormányzati szerződés felülvizsgálatát tervezi az új önkormányzat – nyilatkozta V. Naszályi Márta a 24.hu-nak.