Találatok: 44 hír

Magyarországon Mészáros Lőrincnél és Csányi Sándornál is vannak gazdagabbak

Van, akiknek nagyobb a vagyonuk, mint Mészárosnak és Csányinak együttvéve.

Online olvasópróba Benedek Miklóssal, Egri Mártával és Gálvölgyi Jánossal

A vírushelyzet szokatlan megoldásokra kényszeríti a színházakat – de néha azért jó dolgok is akadnak köztük. Az Orlai Produkciós Iroda Hárman a padon című, készülőfélben lévő előadásának alkotói, Benedek Miklós, Egri Márta és Gálvölgyi János, valamint a rendező, Göttinger Pál aligha találkozhattak volna személyesen ezekben a hetekben. Az…

Ki az a magyar, aki gazdagabb mint Csányi és Mészáros együttvéve?

A G7 szerint a rejtőzködő Rahimkulov-testvérek messze a leggazdagabb magyarok.

Csányiét és Mészárosét egyben is kenterbe veri a két magyarországi orosz testvér vagyona

A Rahimkulov testvérek a MOL és az OTP legnagyobb tulajdonosai között vannak, csak a magyarországi vagyonuk 580 milliárd körül lehet. Él Magyarországon egy testvérpár, akik gazdagabbak, mint Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor együttesen, mégis teljesen rejtőzködve élnek, alig hallott róluk valaki, nyilvános fotóik sincsenek a neten. Róluk ír a…

Él egy testvérpár Magyarországon, akik olyan gazdagok, mint Mészáros és Csányi együttesen

Egy hazánkban élő, magyar állampolgársággal is rendelkező orosz testvérpárnak nagyobb vagyona van, mint Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak együtt – derítette ki a G7. Nem túl ismert még a 43 éves Timur és a 41 éves Ruszlan Rahimkulov neve, ám kettejük vagyona jóval nagyobb lehet, mint Mészáros és Csányié. A G7…

Egy rejtőzködő magyarországi testvérpár gazdagabb, mint Csányi és Mészáros együttesen

Egy hazánkban élő, magyar állampolgársággal is rendelkező orosz testvérpárnak nagyobb vagyona van, mint Mészáros Lőrincnek és Csányi Sándornak együtt – derítette ki a G7. Nem túl ismert még a 43 éves Timur és a 41 éves Ruszlan Rahimkulov neve, ám kettejük vagyona jóval nagyobb lehet, mint Mészáros és Csányié. A G7…

Egy titokzatos testvérpár sok száz milliárdos magyarországi vagyona akkora lehet, mint Mészárosé és Csányié együttvé…

A rejtőzködő orosz származású testvérek Magyarország leggazdagabbjai, mégsem tud róluk senki semmit. A Rahimkulov testvérek vagyona magyar viszonylatban egyedülálló lehet.

Magyarország leggazdagabb testvérpárja Csányin és Mészároson együtt is túltesz

A Rahimkulov testvérek a MOL és az OTP legnagyobb tulajdonosai között vannak, csak a magyarországi vagyonuk 580 milliárd körül lehet.

G7: Mészáros Lőrincével felérő vagyona van egy magyarországi testvérpárnak

A Rahimkulov fivérek cégének a vagyona 540 milliárd forint körül lehet.

Gazdagabbak, mint Csányi és Mészáros együtt

24.hu
-
 Tegnap 11:36Gazdaság

Ruszlan és Timur Rahimkulov szinte teljesen ismeretlen Magyarországon, nyilvános fénykép sincs róluk. Kik ők, és miből származik a vagyonuk?

Nem is Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar?

A G7 szerint a Rahimkulov testvérek sokkal gazdagabbak nála, és nem csak itt élnek, de még magyar állampolgárságuk is van.

Egy rejtőzködő testvérpárnak nagyobb a magyarországi vagyona, mint Mészárosnak és Csányinak együtt

Telex
-
 Tegnap 09:15GazdaságMOLOTP

Az orosz származású Rahimkulov fivéreknek magyar állampolgárságuk is van, körülbelül 580 milliárd forintnyi a vagyonuk, többek között a Mol és az OTP nagyrészvényesei.

Egy visszahúzódó magyar testvérpár gazdagabb, mint Mészáros és Csányi együtt

Fontos magyar vállalatok legnagyobb tulajdonosai közé tartozik Rahimkulov Timur és Ruszlan, de nyilvános fotó sincs róluk.