Találatok: 63 hír

Gejzírként tör fel Mészáros Lőrinc öccse, János – még egy volt játszópajtás Felcsútról!

Október 16-án 3 milliárd forint plusz áfa értékben kötött keretszerződést az állami tulajdonban lévő Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy két cégből álló konzorciummal a kezelésében álló hidak karbantartására – derül ki a 24.hu birtokába jutott szerződésből. A hatalmas megbízás két céghez, az erdőkertesi Egomax Kft.-hez és a Mészáros János…

Hárommilliárdos megbízást kaptak Mészáros Lőrinc öccséék

A megrendelő állami cég a keretösszeg 70 százalékát biztosan lehívja, ez áfa nélkül 2,1 milliárd forint.

Mészáros Lőrinc öccsének cége is állami megbízáshoz jutott

Hidakat tarthat karban Mészáros János cége egy másik vállalattal karöltve 3 milliárdért.

Gejzírként tör fel Mészáros Lőrinc öccse, János, most éppen hidak karbantartására kapott milliárdos megbízást

Október 16-án 3 milliárd forint plusz áfa értékben kötött keretszerződést az állami tulajdonban lévő Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy két cégből álló konzorciummal a kezelésében álló hidak karbantartására – derül ki a 24.hu birtokába jutott szerződésből.

Csak Magyarország nem ítélte el a törökök kurd offenzíváját, eközben Mészáros Lőrinc üzlettársa révén veszünk török f…

Törökországból kerülnek katonai eszközök hamarosan Magyarországra. A HVG értesülése szerint nem közvetlenül az állam lesz a vevő, egy magyar közvetítő cég üti nyélbe az üzletet. A török páncélozott harci járműveket egy olyan kör készül behozni az országba, amelybe Orbán Viktor családja is bejáratos.

Hatalmas összeget bukhatott Mészáros Lőrinc biztosítója az olasz szerencsejáték-piacon

Index
-
  19.10.22 12:06 Gazdaság

Kezesi biztosításokat kötött, amiből hirtelen gigantikus kára származott.

Mészáros Lőrinc cége piaci visszaélést gyanít, bejelentést tett az MNB-nél

Az Opus Global Nyrt. az Opus-részvények kereskedésének piacán valószínűsített piaci visszaélések feltárása érdekében bejelentést tett a Magyar Nemzeti Banknál (MNB) – közölte a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Mivel a bejelentés short ügyletekre vonatkozott, a jegybank vizsgálja az ezzel kapcsolatos esetleges…

Mészáros Lőrinc cége azt állítja, hogy visszaéltek a részvényei kereskedésével

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Opus Global Nyrt. az Opus-részvények kereskedésének piacán valószínűsített piaci visszaélések feltárása érdekében bejelentést tett a Magyar Nemzeti Banknál (MNB) - közölte a társaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. Mivel a bejelentés short ügyletekre vonatkozott, a jegybank vizsgálja az…

Piaci visszaélést gyanít Mészáros Lőrinc cége

Az Opus Global bejelentést tett a Magyar Nemzeti Banknál.

Mészáros Lőrinc közvetlen közelében fejlődhet az állami földnyilvántartás is

168 Óra Online
-
  19.10.21 09:30 Belföld

A 4iG Nyrt. végzi a mező- és erdőgazdasági földek digitális nyilvántartási és közigazgatási rendszereinek fejlesztését – írja a 24.hu.

Mészáros Lőrinc jobb keze viszi a földnyilvántartást

24
-
  19.10.21 08:49 GazdaságTőzsde

A 4iG Nyrt. két milliárdért szállt be a mező- és erdőgazdasági földek digitális nyilvántartási és közigazgatási rendszereinek fejlesztésébe.

Vida Józsefék beszálltak a Mészáros Lőrinc alapította játékosügynöki cégbe

Vidáék be-, Mészárosék pedig kiszálltak az idén februárban felcsúti akadémistával közösen alapított játékosügynöki cégből.

A tervezettnél 600 millióval drágábban épít gyalogoshidat Mészáros Lőrinc öccse

Borsod24
-
  19.10.19 16:39 Belföld

Gyakorlatilag versenytárs nélkül futott be Mészáros János, azaz Mészáros Lőrinc öccsének építőipari vállalkozása a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. (NIF) székesfehérvári tenderén. Így ők építhetnek gyalogos felüljárót a helyi vasútállomás területén – derül ki a csütörtöki uniós közbeszerzési értesítőből, a TED-ből, írja a Népszava. Az állami…

Verseny nélkül tarolhatnak Mészáros Lőrinc cégei a paksi közbeszerzéseken

A Paks 2-höz tartozó telkek fejlesztésére kiírt tendereken szerepel jól a felcsúti milliárdos érdekeltsége. Két munkát már elvitt, kettőt, pedig szintén behúzhat, ha nem lesz a közbeszerzés érvénytelen.