Találatok: 53 hír

A kedvencével utazna? Mutatjuk, hova mehet

Olaszországban van a legtöbb olyan szálloda, ahová magukkal vihetik a gazdák a kutyájukat. A kutyabarát szálláshelyek toplistájának élén Olaszország, Oroszország, Lengyelország, Horvátország és Spanyolország áll. A legjobb szolgáltatást pedig a francia, a brit és az olasz szálláshelyek nyújtják a kedvencükkel utazók számára.

Száz százalékkal megnövelték a méhészek támogatását

Kemma
-
  Ma 07:26 Belföld

A tizenöt éve futó, és sikeresnek mondható Magyar Méhészeti Nemzeti Program keretében ebben az esztendőben – uniós forrásoknak is köszönhetően – több mint másfél milliárd forint közvetett támogatáshoz jut a méhészeti ágazat.

Duplájára emelték a méhészek támogatását

Kemma
-
  Ma 07:26 Belföld

A tizenöt éve futó, és sikeresnek mondható Magyar Méhészeti Nemzeti Program keretében ebben az esztendőben – uniós forrásoknak is köszönhetően – több mint másfél milliárd forint közvetett támogatáshoz jut a méhészeti ágazat.

Betti Részéről Mehet, Kérem, Hogy A Tartalom Miatt Tamás Is Nézze Meg! (Vg.) Kanadában gyerekek ezreire engedik rá …

vasárnap.hu
-
  Tegnap 23:15 Vélemény

Szakállas Katalin, négygyermekes anyuka családjával hosszú évekig élt Kanadában, azonban hazaköltöztek, mivel a gender-ideológiának köszönhetően odakint elszabadult a pokol. Legfrissebb...

Tolna megyei méhészek is tüntettek Brüsszelben

Teol
-
  Tegnap 16:00 Gazdaság

Az olcsó import és a hamisított méz ellen tüntettek európai méhészek – köztük magyarok, Tolna megyéből is – Brüsszelben.

Lakossági fórumot tartanak a méhnyakrákról és vastagbélrákról

Vásárhely24
-
  Tegnap 12:36 Egészség

Január 24-én 9.00 órától 15.00 óráig a Szegedi Akadémiai Bizottság (SZAB) székházában tartják az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Onkoterápiás Klinika és a I. sz. Belgyógyászati Klinika szakemberei.

Az U11-es „Méhek” is megyedöntőbe jutottak

Kalohírek
-
  Tegnap 10:16 Sport

Ha tél, akkor terembajnokság, azaz futsal. Az MLSZ Bács megyei Igazgatósága az U11-es korosztálynak is Izsákon rendezett megyei elődöntőt.

Szakértők: az agyba és a méhbe is befurakodik a rossz levegő

Infostart
-
  Tegnap 09:50 Életmód

A hét végéig nem várható javulás a budapesti levegő tisztaságát illetően, addig is jelentős problémát okoz a szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek, de akár még az egészséges vízipipázóknak is. Az InfoRádiónak nyilatkozó szakértők viszont elmondják, mikor szellőztessünk vagy mehetünk futni egyet.

Orvosok, akikhez mehet hétvégén, ha megfájdul a foga

Székelyhon
-
  Tegnap 07:15 Határtalan

Csíkszeredában Lőkös Ibolya, Szentegyházán Bató Katalin, míg Székelyudvarhelyen a Mátyus Dental Studio biztosítja a sürgősségi fogorvosi ügyeletet január 18-án és 19-én.A Hargita Megyei Fogorvosi Kamara értesítése szerint január 18-án, szombaton és 19-én, vasárnap Csíkszeredában Lőkös Ibolya fogorvos látja el a sürgősségi…

Méhkassal bővült Czupp Pál gyűjteménye

Szoljon
-
  20.01.17 19:00 Belföld

Kétezer-nyolc augusztus vége óta fogadja látogatóit Czupp Pál kunhegyesi fafaragó népi iparművész – saját házában kialakított – kunsági kiállítóháza.

Harc indult a kancellári székért - Merkel mégis mehet

Napi
-
  20.01.17 18:06 Külföld

Vita kerekedett a német kormánykoalíció konzervatív pártjain belül arról, átalakítsák-e a kormányt vagy sem. A csatát a kancellári ambíciókat dédelgető Markus Söder, a CSU elnöke, bajor miniszterelnök robbantotta ki.

Belátható időn belül ismét mehet magyar kutató a világűrbe

VG
-
  20.01.17 18:00 Infotech

Újabb három évre megköti a szerződést az Európai Űrügynökség (ESA) a magyarországi Technológia Transzfer Irodával.

Tüntetnek a méhészek Európa-szerte

Brüsszelben, Párizsban és Amszterdamban is tüntetést tartanak európai méhészek januárban, a demonstrációkat a Magyarországon bejegyzett Egyesület az Európai Méhekért szervezi. Ha megszűnnek a méhészetek, méhek sem lesznek, amelyek beporozzák a növényeket.

Méhésztüntetés Brüsszelben

Agrotrend
-
  20.01.17 11:40 Gazdaság

Megtartották első demonstrációjukat a 10 uniós országból, közöttük Magyarországról érkezett méhészek Brüsszelben, az EU-s nagyvárosokat megcélzó tüntetéssorozat első állomásán.

Magyar méhészek tüntettek Brüsszelben

24
-
  20.01.17 11:31 Külföld

Védjegyrendszer bevezetését szorgalmazzák, amivel garantálnák a minőséget.