Találatok: 221 hír

A Financial Times-nak nyilatkozott Márki-Zay Péter

Hódpress
-
  Ma 13:48 Megyei

A brit gazdasági napilap a magyar felhatalmazási törvényről és a polgármesterek jogkörét csorbító tervezetről, valamint az újságírókat sújtó, a “rémhírjesztést” büntető passzusról ír. A vásárhelyi polgármesterről azt írják, össze volt zavarodva, amikor meghallotta az elképzelést, ami szerinte a diktatúráról szól, nem a koronavírus elleni…

Márki-Zay Péter: minden város fideszes közgyűlést kap?

Már mindenki tudja, hogy Márki-Zay Péter, a hódmezővásárhelyi polgármester minden idők legnagyobbika. Őszinte és szókimondó véleménye mindig felforgatja az állóvizet, nincs ez másképp most sem. 

Lázár János kabinetvezetője lesz Márki-Zay Péter új főnöke

Megvan, kiket helyezne a kormány a polgármesterek fölé. Az ellenzéki városvezetők búcsúznak a demokráciától.

Márki-Zay Péter nem kertelt, szerinte erős Európára van szükségünk

Ez a lényeg
-
  20.03.30 15:14 Belföld

Hódmezővásárhely polgármestere már ezerszer bizonyította, ő bizony nem fél véleményt formálni a Fideszről. Egyik legfrissebb posztjában fejezi ki tiltakozását, hogy országunk külügyminisztere a válságot használja az Európai Unió szidására és iszlamista kapcsolatainak fényezésére.

Legyen ön is olyan, mint R. Kárpáti Péter!

BorsOnline
-
  20.03.28 17:30 Bulvár

R. Kárpáti Péter egyszemélyes kampányba kezdett a koronavírus terjedésének megelő

Telefonon magyarázkodik Jakab Péter

HírTV
-
  20.03.28 19:24 Vélemény

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását.

Peter Falk vitte sikerre az esetlen nyomozót, Columbót

Ugytudjuk
-
  20.03.28 19:57 Megyei

Egyszerre több tévés csatorna is sugározza a Los Angeles-i rendőrség fineszses nyomozójának, Columbo hadnagynak kalandjait. Hősünk tipikus kisember, addig nyújtózik, amíg a takarója ér. Sohasem akar nagyot álmodni, jó neki a pizza ebédre, utána egy kis sör és szivar. Van egy öreg autója, amely a közlekedésen kívül minden másra…

Ungár Péter: az európai szolidaritás gyermeteg mese

Kemma
-
  20.03.28 20:33 KülföldKoronavírusLMP

A politikus azután fogalmazta meg kritikáját, hogy Németország és Hollandia megvétózta az EU tervezett koronakötvény konstrukcióját.

Ungár Péter: az európai szolidaritás gyermeteg mese

Szoljon
-
  20.03.28 20:33 KülföldKoronavírusLMP

A politikus azután fogalmazta meg kritikáját, hogy Németország és Hollandia megvétózta az EU tervezett koronakötvény konstrukcióját.

Hír Tv: Telefonon magyarázkodik Jakab Péter

Mandiner
-
  20.03.28 22:25 BelföldTelefonJobbik

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a Hírtv. Az automata hívás során Jakab Péter kritizálja a kormányt és további intézkedésekre szólítja fel. Schiffer Amdrás az Lmp korábbi elnöke szerint: tragédia hogy az ellenzék nem támogatta a javaslatot.

Drámai a helyzet Poór Péteréknél: a feleségével otthoni karanténba vonultak, a koronavírus miatt fontos dolgot kellett e…

Blikk
-
  20.03.29 05:30 Bulvár

Jó és rossz hírt is kapott egyszerre Poór Péter (75) és neje! Állapotát jelentősen javító műtétet hajthatnak végre szeretett feleségén, Ilin (74) – derült ki nemrég, ám a koronavírus miatt el kell halasztani a beavatkozást. A házaspár mást nem tehet, visszahúzódtak otthonukba, és várják, hogy a helyzet jobbra forduljon, közben próbálnak…

Indul a B-terv! Vírus és turizmus, mi várható a Balatonnál! #3. - Vincze Péter

LikeBalaton
-
  20.03.29 06:00 Megyei

Ne mondd le a balatoni esküvődet a járvány miatt, hanem keress új időpontot – kérik az esküvői piac szereplői, akik bíznak abban, hogy a jelenlegi helyzet miatt a külföldi esküvői célpontok helyett is egyre többen kelnek egybe majd a Balatonnál.

Drámai a helyzet Poór Péteréknél

Blikk
-
  20.03.29 06:21 Bulvár

Nem adják fel a reményt!

Telefonos magyarázkodással zaklatja az embereket Jakab Péter

Magyar Nemzet
-
  20.03.29 06:38 Belföld

Schiffer András tragédiának nevezte, hogy egy ilyen közegészségügyi vészhelyzetben sem sikerül az ellenzéknek pártpolitikai érdekektől elszakadnia.