Találatok: 24 hír

Dereck Chisora március-április magasságban visszatérhet

Monokli
-
 Tegnap 14:50Boksz

Eddie Hearn nem engedi el a kezét a londoni bunyósnak.

Azt szeretnék, hogy már márciustól működjön az Európai Ügyészség

Az Európai Bizottság az Igazságügyi Tanács ülésén felszólította a tagállamokat, hogy mihamarabb nevezzék meg ügyészhelyetteseiket.

Márciusra halasztják a 2021-es AgromashExpo-t!

Agroinform
-
 20.12.02 16:09Gazdaság

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6. között rendezik meg, az eredetileg tervezett januári időpont helyett.

Márciustól júniusig 345-tel több személy hunyt el Szerbiában, mint a korábbi évek azonos időszakában

Magyar Szó
-
 20.12.02 12:12Határtalan

Idén márciustól júniusig 345-tel több személy hunyt el, mint 2016 és 2019 között az azonos időszakban – jelentette ki dr. Predrag Kon epidemiológus a fertőző betegségeknek szentelt tudományos értekezleten, melyet a Globáls biztonsági kihívás – COVID-19 pandémia témára hirdettek meg Belgrádban.

Remek forma a márciusi győri olimpia selejtezőtornára - ez lesz a cél a csütörtökön kezdődő dániai világbajnokságon

A magyar női kézilabda-válogatott számára a márciusi, győri olimpiai selejtezőtornára való felkészülés lesz az egyik legfontosabb feladat a csütörtökön kezdődő és december 20-ig tartó dániai Európa-bajnokságon.

Márciusban kerülhet gyártásba a Sonic the Hedgehog mozifilm folytatása

Game Channel
-
 20.12.02 08:57Gaming

Miután a készítők rajongóbarát megjelenést adtak a főhősnek, kifejezetten kellemes siker lett a Sonic the Hedgehog című mozifilmből, melynek folytatásához már megkezdődtek az előkészületek, sőt hamarosan indul a gyártás is. Erre a BC Creative Film Comission honlapján megjelent információk szerint pedig már nem is kell sokái...

Márciusban forgatják a második Sonic-filmet

Az idei év elején bemutatott Sonic, a sündisznó váratlanul hatalmas népszerűségre tett szert, így csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik a második rész. Úgy tűnik, hogy a folytatás forgatása néhány hónapon belül megkezdődhet.

Már márciusban elindulhat az előválasztás

Hírklikk
-
 20.12.01 11:52Belföld

Ahhoz, hogy egy közös listán indulhasson a demokratikus ellenzék 2022-ben, mielőbb meg kell tartani az előválasztásokat. Abban is egyetértenek a köztársaságpártiak, hogy az előnyös EU-s forrásokból a jövedelmek igazságosabbá tételét is támogatni kell – többek között ezekről beszélt Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese és Hajnal Miklós, a…

Sertéspiac: az erős március sem segített

Nem jók a számaink, folyamatosan romló teljesítményt nyújt a sertéspiac.

Márciusban távozik az Austrian három legidősebb Boeing 767-ese

AIRportal
-
 20.11.30 19:33Cégvilág

Az osztrák légitársaság már csaknem 30 éves kort elért három Boeing 767-esének pótlásáról egyelőre nem tudni. A cég eközben bejelentette, hogy tovább üzemelteti koronavírus-mentes kísérleti járatait.

Március hónap a nemzet naptárában: Boros Károlyné fotója

Zaol
-
 20.11.30 16:00Megyei

Boros Károlyné amatőr fotós az idén márciusban a nagykanizsai Deák téren készített fényképe bekerült a 2021-es Nemzet Naptárába. A fénykép lenyűgözte a zsűrit és stílszerűen a március hónapot képviseli jövőre is.

Supercross 4: márciusi sárdagasztás

Gamer365
-
 20.11.29 15:59Gaming

A Monster Energy sorozat újgenerációs mérföldkőhöz kerekez.

Március végéig dönthetik el az egészségügyi dolgozók, akarják-e az új szolgálati jogviszonyt

Magyar Hang
-
 20.11.29 07:38Belföld

Szombat este kihirdették az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet. Veszélyhelyzet alatt nem lehet felmondani.

Merkely Béla szerint március-áprilisra túl lehetünk a járványon

A magyarok 60 százalékának át kell esnie a koronavírus-fertőzésen, hogy nyájimmunitásról beszélhessünk. Számításai szerint 15 százaléknál tartunk.