Találatok: 253 hír

Tíz hónap alatt közel 500 millió eltitkolt vagyon került elő

Idén tíz hónap alatt 497 millió hrivnya eltitkolt vagyont talált

Szívünk rajta: Betlehemi mese lett a hónap könyve

A Szívünk rajta havonta mutatja be azokat a gyerek- és ifjúsági könyveket, melyeket a program független zsűrije a legkiemelkedőbbnek talál. December kiemelt könyve egy igazi karácsonyi kötet lett.

1 év 8 hónap vár az Oroszlányon elfogott 33 éves, körözött férfire

Csütörtök reggel Oroszlányra vonultak ki a rendőrök, ahol a gyanú szerint egy körözött személy bújkált. A 33 éves férfi börtönbüntetése elől menekült.

Hónapokon belül felállhat az Európai Ügyészség

Legalábbis az Európai Bizottság és az igazságügyi biztos nagyon szeretné ezt.

Csepeli HÉV: hat hónap ráadás

Jövő nyárig tolódhat ki a vágányzár az atlétikai stadion csúszása miatt. A világbajnokságra így se lesz meg az új vonal.

Csaknem ötezer forinttal nőttek egy hónap alatt az agrárbérek

Az augusztusi 312 510 forintról szeptemberre 317 128 forintra nőtt az átlagbér a mezőgazdaság, erdőgazdaság, halászat összevont kategóriában – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) keresetekről szóló gyorstájékoztatójából.

Légiósok: Szoboszlai harmadszor lett a hónap legjobbja Salzburgban

Csakfoci
-
 Ma 06:01Foci

Hatalmas fölénnyel, a szavazatok 62 százalékával Szoboszlai Dominik lett november legjobbja az osztrák élvonalbeli RB Salzburgnál.

Ilyen volt a hazai webáruházak elmúlt 11 hónapja

Új aranykort, majd hektikus hullámzást hozott a pandémia a hazai, aktívan hirdető webáruházak számára. A frissen szerzett alkalmazkodási stratégiák mellett jelentős adatvagyont is felhalmoztak a piac sikeres szereplői, ami a karácsonyi kereslet meglovagolásának egyik kulcsmotívuma lehet – a HD marketing e-kereskedelmi…

Kilenc hónapja állandó készültségben

Egymásnak sokszor ellentmondó minisztériumi rendeletek, katonák az ajtó előtt, feszített tempó és egyéni felelősség – mindezek együtt jellemzik a szociális intézményeket a koronavírus-járvány ideje alatt.

Hónapok óta rosszul van a sármos tévésztár, egyelőre nem tudja az okát

Life
-
 Tegnap 19:54Életmód

Ryan Sutter a The Bachelorette televíziós műsor 2003-as győztese hónapok óta rosszul érzi magát és különböző tüneteket produkál. Egyelőre nem tudják az orvosok, hogy mi lehet a baja. Egészségügyi problémájáról közösségi oldalán adott hírt a követőinek.

A koronavírus hónapokig is tüneteket produkálhat

Bien
-
 Tegnap 18:31Egészség

Még mindig nem tudunk eleget a koronavírusról és hatásairól, de szakértők azt már felfedezték, hogy teljesen egyénfüggő, milyen erős tünetekkel vészeli át valaki a fertőzést.

Hihetetlen! 13 hónap alatt több mint 130 kilót fogyott ez a férfi

Life
-
 Tegnap 18:18Életmód

Egy 29 éves San Diego-i férfi mindössze 13 hónap alatt több mint 130 kilótól szabadult meg. 

Soha nem mért forróság volt Európában az év első 10 hónapjában

2020 első tíz hónapja azóta volt a legmelegebb a kontinens történetében, mióta hőmérőjük van a meteorológusoknak. De a Meteorológiai Világszervezet friss klímajelentése más lesújtó tényekről is beszámol.