Találatok: 168 hír

Hollandiába csalták el dolgozni: egy hónapja nem ad semmilyen életjelet magáról egy eltűnt magyar fiú

Blikk
-
  Ma 21:07 Belföld

Rilland Bath (Hollandia) – Közel egy hónapja nem ad magáról semmilyen életjelet az a bonyhádi fiú, akit egy ismeretlen férfi csalt el tavaly novemberben Hollandiába dolgozni.

Hónapok óta várnak a MIBR játékosai az esport versenyek nyereményeinek kifizetésére

Leet
-
  Ma 17:00 Gaming

A korábbi CS:GO szakártő és az Immortals esport szervezet alelnöke, Tomi ‘Lurppis’ Kovanen a Twitteren tette közzé, hogy egy-egy verseny után mennyit kell várnia arra, hogy megkapják a versenyek után járó nyereményt – írja a Dexerto. A kompetitív Counter-Strike világ jelenleg nem az egyetlen, ami versenyenként óriási nyereményalappal…

La Liga: két hónap után győzött ismét az Alavés

NSO
-
  Ma 14:52 Foci

Csaknem két hónap elteltével győzött ismét a vitóriai Deportivo Alavés, amely a La Liga 20. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén a Levante otthonában nyert Aleix Vidal góljával.

Így látta Veres Pál az első három hónap polgármesterségét

Borsod24
-
  Ma 11:33 Megyei

Interjút adott a városi média online felületének az október 13-án Miskolc élére választott Veres Pál, melyben az önkormányzat első tapasztalatairól és a legsürgősebb tennivalókról esik szó. Az elmúlt hét hírei a Holding átvilágításának eredményéről, az elődöktől megörökölt közel 53 milliárd forintos adósságról szóltak, valamint az ezzel…

A hónap végéig várják a nevezéseket a Zsigmond Vilmos Nemzetközi Filmfesztiválra

A fesztiválnak a százéves Belvárosi Mozi art deco épülete ad otthont.

A pécsi önkormányzat 22 hónap alatt sem kapta meg a vagyonhasznosítója által eladott szálloda árát

A pécsi közgyűlés december 10-én zárt ülésen azonnali hatállyal visszahívta posztjáról a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatóját, Szentgyörgyi Dávidot. A városháza most indokolta meg a döntést. Eszerint a PVh Zrt. 2017 végén eladott egy felújításra szoruló, 12 szobás belvárosi szállodát, az Aranyhajó Fogadót, valamint egy másik pécsi…

Hunt: Showdown - Jövő hónapban jön a PlayStation 4 kiadás

Az új verzió megjelenésével elérhető lesz a cross-play mód is, amelyne köszönhetően a PS4 és Xbox One tulajok együtt tudnak játszani.

Egy hónapon belül jöhet a Bayer megállapodás

Óvatosan optimistán nyilatkozott a Roundup perben eljáró közvetítő (mediátor).

Vajna Tímea: „Az első három hónapban önkívületi állapotban voltam”

Andy Vajna özvegye száz szál fehér rózsával és szív alakú koszorúval emlékezik Andy Vajnára a halála egyéves évfordulóján.

Május közepén kezdődik a tárgyalássorozat a K. M. Gy. és 32 társa ellen indult büntetőeljárásban

A háromnapos előkészítő ülést követően a Fővárosi Törvényszék minden megjelent vádlott vonatkozásában tárgyalásra utalta a K. M. Gy. és 32 társa ellen indult eljárást. A terhelteket az ügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolja. Az előkészítő ülés tegnapi napján a XIX., a…

Nyolc hónap alatt 1,5 millió forintot lopott idősektől

Nyolc hónap alatt 1,5 millió forintot lopott idősektől Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 01. 18., szo - 06:18 A III. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki orvosnak, kárfelmérőnek, biztosító dolgozójának, lakásszövetkezet alkalmazottjának, vagy éppen ügyvédnek adta ki magát, hogy bejusson a lakásokba.

Lassan diplomázhatna is: Levike még csak hét hónapos, de már most az Elte állandó hallgatója

Blikk
-
  Ma 03:40 Belföld

Lassan már akár diplomát is kaphatna az a hét hónapos kisfiú, aki anyukájával együtt rendszeresen jár az egyetemi előadásokra, sőt a vizsgákon is gyakran részt vesz.

Több, mint 15 kilótól szabadult meg Nyári Dia néhány hónap alatt

Teltebb idomait fehérneműben is vállalta, ezzel pedig sokak számára vált példaképpé. Most sem a hiúság vezette el az orvoshoz.