Találatok: 62 hír

Máv: sok újdonságot hoz a menetrendmódosítás

Mintegy harminc vasútvonalon hozott az utasok számára jól érzékelhető változást a 2020. december 13-án bevezetett új menetrend, számos vonalon csúcsidőben több vonat közlekedik a pálya- és járműfejlesztések eredményeként és csökkente a menetidők is. A Máv és a Volánbusz integrációja révén több térségben is összehangolt vasúti és…

Új menetrenddel állt elő az újranyitás után a MÁV

Liner
-
 Tegnap 22:43Életmód

Azt ígéri a vállalat, hogy a módosítással együtt új összeköttetések és a hazai turizmus fellendülését megcélzó változtatások is érkeznek.

Három bajnoki után végre ismét nyerni tudott a Szolnoki MÁV FC

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában a játéknap előtt a 11. helyen álló Szolnoki MÁV a 7. Soroksárt fogadta vasárnap délután.

NB II: Szolnoki Máv–Soroksár

A labdarúgó NB II 32. fordulójában a játéknap előtt a 11. helyen álló Szolnoki MÁV a 7. Soroksárt fogadja. A találkozó legfontosabb eseményeit folyamatosan frissülő online közvetítésünk segítségével ön is nyomon követheti.

Számos újítást vezet be a MÁV az idei első menetrend módosítással

A szokásos évi első menetrend módosítással április 11-től újításokat vezet be a MÁV-START, egyebek mellett új dunántúli összeköttetések is létrejönnek – közölte a MÁV Zrt. a honlapján pénteken. Áprilistól 11-től a Dunántúlon, Győr és Veszprém között sűrűbben közlekednek a vonatok: hétköznap a délelőtti időszak kivételével kétóránként,…

A MÁV az idei első menetrendmódosítással számos újítást vezet be

A szokásos évi első menetrendmódosítással április 11-től újításokat vezet be a MÁV-START, egyebek mellett új dunántúli összeköttetések is létrejönnek - közölte a MÁV Zrt. a honlapján.

Vasárnaptól menetrendmódosítást vezet be a Máv-Start

Új összeköttetések és a hazai turizmus fellendülését segítő újdonságok is érkeznek az áprilisi menetrendmódosítással.

MÁV: újdonságok is érkeznek az áprilisi menetrendmódosítással

A tavaly decemberben hatályba lépő menetrend számos fejlesztést hozott mintegy harminc vasútvonalon. Április 11-től, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat vezet be a MÁV-START annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a közösségi közlekedést, akár a megyeszékhelyek, városok közötti utazásra, akár…

Kaposvárt is érintik a MÁV új fejlesztései

KaposPont
-
 21.04.10 15:39Gazdaság

Több InterCity, olcsóbb jegyek és alacsony padlós járatok Győrbe.

Újít a MÁV: Könnyebb és olcsóbb lesz a vonatozás számos helyen

A szokásos évi első menetrendmódosítással április 11-től újításokat vezet be a MÁV-Start, egyebek mellett új dunántúli összeköttetések is létrejönnek – közölte a MÁV Zrt. a honlapján pénteken.

Nagykanizsát is érinti a MÁV-START menetrend módosítása

A tavaly decemberben hatályba lépő menetrend számos fejlesztést hozott mintegy harminc vasútvonalon. Április 11-től, a szokásos évi első menetrendmódosítással további újításokat vezet be a MÁV-START annak érdekében, hogy minél többen vegyék igénybe a közösségi közlekedést, akár a megyeszékhelyek, városok közötti utazásra, akár…

Megint elhalasztották a Jackass 4, a Top Gun: Maverick, a Dungeons & Dragons és további filmek bemutatóját

GameStar
-
 21.04.10 10:35Film

Nem akarja üres mozitermekbe küldeni filmjeit a Paramount, ezért az égisze alá tartozó produkciók mindegyikének új premierdátumot keresett.

Frissdiplomásokból szakembereket képez a Szerencsejáték Zrt.

Fejlődési és karrierlehetőséget kínálnak maximum 2 éves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek, illetve a felsőfokú tanulmányokat folytatóknak.