Találatok: 70 hír

Több kerül a lottózás

A forintgyengülés miatt már tavaly is drágult az Eurojackpot nevű lottójáték, most újból nőtt az ára. Egy játékért 740 forintot kell adni.

Tovább drágult a magyarok egyik kedvenc lottójátéka, ez az oka

A forintgyengülés miatt 740 forintra nőtt az eurojackpot ára – írja az mfor.hu.

Debreceni lottózóban tűnt el pénztárca

Cívishír
-
  Ma 09:24 Megyei

Felismeri a felvételen látható nőt?

Megint drágult a magyarok kedvelt lottójátéka

A forintgyengülés miatt 740 forintra nőtt az eurojackpot ára. De ez is jó befektetés, ha valakinek ma telitalálata lesz, mert 31,8 milliárd forintot zsebelhet be.

Visszaadták a 60 milliót érő talált lottószelvényt

Fortuna Web
-
  Ma 08:15 Bulvár

A lottószelvény eredeti gazdáját még nem azonosították

Debreceni lottózóból lopott ez a nő, ön felismeri?

Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást. Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik.

Hihetetlen lottónyeremény egy Győr-Moson-Sopron megyei faluban

Blikk
-
  Tegnap 17:00 Bulvár

Bár a hat és félmilliárd forintot nem nekik sikerült megcsípniük, a kettesekből és a hármasokból másfél millió forint gyűlt össze a közös kasszában a „falulottózóknak”, ebből a falut fejlesztik. Győrújfalun kétszáz család játszik együtt, amint a lottón a megnyerhető fődíj egymilliárd forint fölé kúszik.

Biztonságos lottózás otthonról

SeniorPlus
-
  Tegnap 10:00 Kultúra

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsejáték Zrt. a nemzeti lottótársaság digitális megoldásait ajánlja játékosainak, melyek használatával gyorsan és könnyen fogadhatnak kedvenc játékaikra. A társaság honlapján az Okoslottó nevű mobilalkalmazással, de akár sms-ben is egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor feladható a…

Powerball lottó április 1-i nyerőszámok és nyeremények

Fortuna Web
-
  Tegnap 07:57 Színes

Powerball lottó április 1-i nyerőszámok és nyeremények

Ellopta a lottózóban felejtett táskát

Lottózóban hagyott kézitáskát lopott el egy férfi Békéscsabán. A táskában személyes iratok, pontgyűjtő kártyák és készpénz is volt. Egy kamera felvette a lopást. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - írja a police.hu.

A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 1-én megtartott 14. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki: Első számsorsolás: 9 (kilenc) 15 (tizenöt) 17 (tizenhét) 20 (húsz) 22 (huszonkettő) 26 (huszonhat) 29 (huszonkilenc) Második számsorsolás: 4 (négy) 5 (öt) 7 (hét) 25 (huszonöt) 28 (huszonnyolc) 33…

A Skandináv lottó nyerőszámai a 14. héten

Szerda este kihúzták a Skandináv lottó 2020/14. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten 3 telitalálat is született, így a 15. héten a várható főnyeremény 40 millió forint lesz. A gépi sorsolás nyerőszámai emelkedő számsorrendben...

3 telitalálatos is van a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 1-én megtartott 14. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Itt vannak a Skandináv lottó 14. heti nyerőszámai és a nyeremények - Lett telitalálatos

A Skandináv lottó nyerőszámok. Lett telitalálatos, nem is egy.

Lottózóban hagyott kézitáskát lopott el egy férfi Békéscsabán

Lottózóban hagyott kézitáskát lopott el egy férfi Békéscsabán. A táskában személyes iratok, pontgyűjtő kártyák és készpénz is volt. Egy kamera felvette a lopást. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. Egy békéscsabai lottózóból 2019. november 25-én, délelőtt elloptak egy kézitáskát, amit a tulajdonosa az üzletben felejtett. Személyes iratok, pon