Találatok: 16 hír

Londonban és Los Angelesben is imádják Zalatnay Sarolta régi dalait

NLC
-
  Ma 09:52 Bulvár

Az énekesnő először a hatvanas évek végén próbált befutni Nyugaton, akkor még inkább kevesebb, mint több sikerrel – közel négy évtizeddel később viszont már összejött a bravúr.

A Los Angelesi Autószalonon debütál a plug-in hibrid Toyota RAV4

A Toyota a november 22. és december 1. között megrendezésre kerülő 2019-es Los Angelesi Autószalonon leplezi le slágermodellje, a világ legnépszerűbb Suv-ja, és egyben a Toyota Corolla után a világ második legkelendőbb autója, a Rav4 plug-in hibrid elektromos változatát.

Los Angeles látja először a Toyota RAV4 plug-in hibridet

A Toyota a november 22. és december 1. között megrendezésre kerülő 2019-es Los Angelesi Autószalonon leplezi le slágermodellje, a világ legnépszerűbb SUV-ja, és egyben a Toyota Corolla után a világ második legkelendőbb autója, a RAV4 plug-in hibrid elektromos változatát.

Magyar filmek fesztiválja Los Angelesben

kultura.hu
-
  19.10.15 13:03 Kultúra

A 19. Magyar Filmfesztiválon november 7-től egy héten át magyar

Los Angelesben idén is megrendezik a magyar filmek fesztiválját

Közszolgálat
-
  19.10.15 09:22 Film

Los Angelesben idén is megrendezik a magyar filmek fesztiválját – tájékoztatta az MTI-t Bunyik Béla, a fesztivál alapítója és egyik ...

Los Angelesben debütál a plug-in hibrid RAV4

A Toyota a november 22. és december 1. között megrendezésre kerülő 2019-es Los Angelesi Autószalonon leplezi le slágermodellje, a világ legnépszerűbb SUV-ja, és egyben a Toyota Corolla után a világ második legkelendőbb autója, a RAV4 plug-in hibrid elektromos változatát.

XVI. századi battle royale lesz a RAN: Lost Islands

PlayDome
-
  19.10.16 08:44 Gaming

100-an harcolhatunk szigeteken és a tengeren.

Légicsapásokkal bombáztak egy hátrahagyott lőszerraktárt Észak-Szíriában

hirado.hu
-
  19.10.17 05:42 Külföld

Trump azt írta Erdogannak, hogy ne legyen kemény fiú és ostoba.

RAN: Lost Islands - battle royale a középkorban

Picit talán a battle royale láz vége felé közeledünk, de mégis egy újabb PUBG és Fortnite kihívó érkezik hamarosan a Steamre, melyben a konkvisztádoroké, szamurájoké és a tornádóké a főszerep.

Az amerikai hadsereg légicsapásokkal semmisített meg egy hátrahagyott lőszerraktárt

Parameter
-
  19.10.17 07:26 Határtalan

Myles Caggins, az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet ellen harcoló, amerikaiak vezette nemzetközi koalíció szóvivője Twitter-üzenetében tájékoztatott a légicsapásokról. Azt írta, hogy a koalíciós katonák és a főbb haditechnikai eszközök kivonása után két F-15-ös amerikai vadászgép sikeresen hajtotta végre előre tervezett bevetést a Kobanihoz k

Középkori battle royale játék készül RAN: Lost Island címen

IGN
-
  19.10.17 09:42 Gaming

Vajon a kardok és az ágyúk elegek ahhoz, hogy felfrissítsék a zsánert? Egy vad csavarral dobná fel a sokak által már unt zsánert a Jolly Roger Game Studio, kardokkal, ágyúkkal és lóháton menekülve próbálhatunk meg a lehető legjobbá válni.

RAN: Lost Islands – középkori battle royale

Leet
-
  19.10.17 15:03 Gaming

Egyelőre a Steam Early Access adatbázisba töltötték fel a játékot, de még nem elérhető ténylegesen, viszont sok részletet leírtak a játék világáról, valamint egy korai gameplay videót is megosztottak.   A történet szerint kincskereső számkivetettek vagyunk, akik egy kincses szigeten próbálják megtalálni a szerencséjüket. Mindenféle elrejtett kincse

Ilyen játék közben a RAN: Lost Islands

Papírsárkányként repkedhetünk a XVI. századi battle royale játékban.

Csontváry-rendezvények Losoncon és Gácson

Felvidék.ma
-
  19.10.18 14:29 Határtalan

Az idei június 21-i gácsi emléktábla-avatással elkezdődött Csontváry-rendezvények csúcspontjaként október 17-én Losoncon konferencia és kiállításmegnyitó, másnap Gácson emlékhelyek látogatása, azt követően pedig az országos képzőművészeti versenyre készült rajzok, festmények bemutatása valósult meg. A Phoenix Lutetia Polgári Társulás a…