Találatok: 17 hír

Lövések dördültek a városközpontban, pánikba esve menekültek az emberek Los Angelesben

Ripost
-
  Ma 14:50 Külföld

Hajtóvadászat indult egy nő után, aki tüzet nyitott a járókelőkre Los Angeles belvárosában.

Novemberben Los Angelesben debütálhat a BMW M2 CS

Motor1
-
  19.08.20 12:00 Autó-motor

A gyártó a híresztelések szerint 2200-ban fogja limitálni a példányszámot, ennek köszönhetően komoly árakra lehet számítani.

Volt egyszer egy Hollywood – Art deco Los Angelesben

Roadster
-
  19.08.19 07:00 Utazás

Hollywood csillogása ma már a múlté, de a Rozsomáknak öltözött megélhetési mutatványosok fölött igazi szépségekre figyelhetünk fel. Los Angeles egy art deco paradicsom.

79 éves korában elhunyt Los Angeles-i otthonában Péter Fonda színész

Motorinfo
-
  19.08.18 08:36 Autó-motor

Az Easy Rider kultikus film egyik főszereplője igaz színész családból származott. A családban minden név ismert és elismert színészt takar: Henry Fonda, Jane Fonda és Bridget Fonda. Mi most egy nemrég megjelent cikkünkkel búcsúzunk a legendás filmben oly fontos szerepet vállaló színésztől. Elindultak megkeresni Amerikát, de nem találták. Sőt,…

Hogyan válassz mosogatót? Ha megfogadod tippjeinket, nem lősz majd mellé!

Nosalty
-
  19.08.17 05:20 Életmód

A mosogató kiválasztása fontos eleme minden konyhafelújításnak, új konyha kialakításának. Összeszedtük a legfontosabb szempontokat, hogy könnyen meghozd ezt a döntést.  

Szuvenír euróra kerül a losonci zsinagóga képe

Neokohn
-
  19.08.18 09:32 Külföld

A losonci önkormányzat szuvenír eurót bocsájt ki a helyi zsinagóga képével.

Emlékeztek a füstszörnyre a Lostból? Nos, a pilot idején még egészen másban gondolkodtak

IGN
-
  19.08.20 13:36 Film

Egészen más eredete lett volna a jelenségnek A Lost első évadában tűnt fel a sötét füstként megjelenő szörnyeteg, amelyről végül kiderült, hogy csak a fekete ruhás ember másik alakja - de eredetileg nem így magyarázták volna a jelenséget.

Kovács Tamás Band: Lose My Mind

Shockmagazin
-
  19.08.21 09:27 Zene

Nemrég új dobost avatott a P. Box, Kovács Tamás váltotta Kiss Konrádot. Tamás olyan sokoldalú zenész, aki gitáros édesapja mellett jóformán a dobszéken nőtt fel, 2013-ban mégis a Debrecen Hangja címet nyerte el énekesként. Mindezek után – bátyjával, Zozóval az oldalán – megalapította saját zenekarát, ahol az ének mellett gitározik is.

Los Orangutanes

WeLoveBudapest
-
  19.08.21 21:19 Utazás

Magyarország első számú és talán egyetlen, Kelet-Közép-Európában is unikumnak számító latin-amerikai cumbia bulibandája, a Los Orangutanes. A zenekart többek között az Anselmo Crew, az Irie Maffia, a Besh o droM, a Ladánybene 27, a Zuboly, és a Manaky magyar, perui és uruguayi zenészei alkotják. A csapat 2017-es…

Lőszer- és fegyverarzenál az asztalosműhelyben

A Ceglédi Járási Ügyészség lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a dánszentmiklósi otthonában és hétvégi házában ezernél több lőszert és 10 lőfegyvert tartott engedély nélkül.

Engedély nélkül tartott fegyvereket, lőszereket otthonában

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki fegyvereket és lőszereket tartott.

Fegyvereket és lőszereket tartott dánszentmiklósi otthonában egy férfi

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, akinek dánszentmiklósi otthonában és hétvégi házában fegyvereket és lőszert találtak - közölte a Pest Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Zenék a nagyvilágból – Mariachi Los Camperos: De Ayer para Siempre – világzenéről szubjektíven 191/1.

Ekultura
-
  Ma 14:00 Kultúra

Pár alkalommal már említettem, hogy az egyik gyengém a mariachi muzsika. Gyakorlatilag mindegy, milyen felállásról, újító vagy hagyományőrző együttesről van szó, mindent ilyen lemezt kitörő...

Lőfegyvereket és lőszereket tartott otthonában

Lőfegyvereket és lőszereket tartott otthonában Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 23., p - 14:04 A 67 éves férfi több lőfegyvert is saját maga készített Görcsönydobokán.

Lőfegyvereket és lőszereket tartott otthonában a görcsönydobokai férfi

A 67 éves férfi több lőfegyvert is saját maga készített Görcsönydobokán.