Találatok: 9 hír

„Felejthetetlen élmény volt a verseny" – Interjú a Like győztesével, Magyar Leventével

Nyíregyháza
-
  Tegnap 12:00 Belföld

„Felejthetetlen élmény volt a verseny" – Interjú a LIKE győztesével, Magyar Leventével

Venom Instája 300 000 like-ot kapott

Női NetCafe
-
  19.11.16 06:10 Bulvár

Tom Hardy nem az a fajta fickó, aki minden percét megosztja a követőivel, de ha néha posztol valamit az Instagramján, arra érdemes figyelni. Alig több mint egy napja tett ki egy képet (azóta több mint 300 000 like-ot kapott rá), amelyen két színházi maszk látszik, egy piros és egy fekete.

Yakuza: Like A Dragon: ismerős karakterre is számíthatunk!

theGeek
-
  19.11.13 21:52 Film

Akinek ismerős a Yakuza sorozat, egy olyan karaktert ismerhetnek fel a Yakuza: Like A Dragon új trailerében, akire nem nagyon számíthattunk idáig. A Famitsu (amely magazin épp összeférhetetlenségi botrányba kerülhet a Death Stranding miatt – erről a minap részletesebben beszámoltunk) révén egy új, tíz perces videót láthatunk a Yakuza: Like a…

Hosszú sztori trailert kapott a Yakuza: Like a Dragon

Gamepod
-
  19.11.13 13:30 Gaming

Bár a trailer csak japán nyelven érhető el egyelőre, a lényeg talán kivehető belőle, ahogy az is, hogy a széria korábbi főszereplője is felbukkan.

Sztori trailert kapott a Yakuza: Like a Dragon

Game Channel
-
  19.11.13 10:45 Gaming

Ha minden a tervek szerint alakul, Japánban már januárban megjelenik a Yakuza-sorozat következő epizódja, mely hozzánk valamikor 2020 végéig roboghat majd be Yakuza: Like a Dragon címmel, ami a Yakuza 7-et kívánja szimbolizálni. Mivel az alkotás premierje Japánban már nagyon közel jár, ezért a Sega most egy rendkívül látván...

December elején konzolokra is berobog a Where the Water Tastes Like Wine

Game Channel
-
  19.11.11 14:50 Gaming

A Dim Bulb Games bejelentette, hogy december elején konzolokra is megjelenik korábban PC-re napvilágot látott különleges indie kalandjátékuk, a Where the Water Tastes Like Wine. A PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt december 2-án érkező alkotás Amerika alternatív történetébe, egy depresszív vadnyugatra kalauz...

Like 5 a Váci Mihály Kulturális Központban – Újra megszervezték a tehetségkutató versenyt

Az idei már az ötödik volt a Like tehetségkutató sorában, amit a Váci Mihály Kulturális Központban szerveztek meg hétvégén. Énekes kategóriában, két korcsoportban mérték össze tudásukat a Nyíregyházán élő vagy tanuló fiatalok. Összesen 26 versenyző nevezett, az első három legjobb, értékes díjban részesült.

Egy egész generáció vált like-függővé, de az Instagram véget vethet az egésznek

Amióta a világ social média-függő lett, a lájkok és a követők egyfajta mérőszámmá és identitásformáló erővé váltak: sokan úgy vélik, hogy minél több lájkja és követője van valakinek, annál többet ér.

Egy egész generáció vált like-függővé, az Instagram egy gombnyomással véget vetne az egésznek

Amióta a világ social média-függő lett, a lájkok és a követők egyfajta mérőszámmá és identitásformáló erővé váltak: sokan úgy vélik, hogy minél több lájkja és követője van valakinek, annál többet ér.