Találatok: 62 hír

Endrődi Sándor költőre emlékezett műsorával az irodalmi színpad

Veol
-
  Ma 11:00 Kultúra

Endrődi Sándor életútjának főbb állomásait idézte fel verseivel a TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad a napokban a veszprémi Agórában.

Pintér Sándor januártól minden adatot tudni fog az orvosokról is - Máris átírja a kormány az egészségügyi törvényt

MFor
-
  Ma 10:54 Gazdaság

Személyzetpolitikai célból januártól élesedik a Kormányzati Személyügyi Döntéstámogató Rendszer a belügyminiszter felügyelete alatt. Ide minden adatot fel kell majd töltenie az egészségügyi szolgáltatónak is a foglalkoztatottakról. Az informatikai fejlesztést sem akárkire bízták.

Albert Sándor: Az ipari mindnyájunk kincse

Valószínű, hogy Albert Sándor, a kassai ipariskola volt igazgatója krónikásként is bevonul a felvidéki magyar nemzeti közösség történetébe: a napokban ugyanis napvilágot látott a nagy múltú tanintézményről írott trilógiájának utolsó darabja –  Az ipari mindnyájunk kincse című munkája. A sorozat, amely  képet ad a hajdan csaknem ezer diákot…

Kamarai búcsú dr. Vékony Sándortól

Boon
-
  Tegnap 20:30 Belföld

Drága Sanyi bácsi! A lélek megtörik a múlt idő súlya alatt.

Kereszt – Szénási Sándor jegyzete

Klubrádió
-
  Tegnap 18:00 Vélemény

„A kereszténység Orbán kezében csak a hatalma megerősítését szolgáló eszköz … Annak a kevés embernek, aki még tudja, hogy a keresztény eszme miről szól, nem könnyű ezt az állam és az egyház szétválasztása korában tudomásul venni ...”

A Balaton költője, Endrődi Sándor

LikeBalaton
-
  Tegnap 15:00 Utazás

Vajon ki ez az Endrődi Sándor, akit akkoriban a Balaton legnagyobb költőjének tartottak, és ahogy olvashatjuk, kiváló vitorlázó is volt egyben?

Sándor Lénárd: Válságok és elnökválasztás Amerikában - beszélgetés Jonathan W. White-tal

Mandiner
-
  Tegnap 09:01 Vélemény

A válságidőszakban tartott választásokon a regnáló elnökök, így például Abraham Lincoln és Franklin D. Roosevelt, a visszaélések dacára jól teljesítettek – mutatott rá Jonathan W. White, a Christopher Newport University történészprofesszora.

Megrázó részletek a budapesti kettős gyilkosságról: órákig nézte anyja holttestét Sándor

A 40 éves férfi hétfő hajnalban végzett édesanyjával és annak párjával.

“Egyszerűen bekattant” – Ez vezethetett a 18. kerületi tragédiához, ezért ölhette meg anyját és annak élettársát Sándo…

Az édesanyját és a nevelőapját mészárolta le hétfőn hajnalban egy konyhakéssel a budapesti P. Sándor, erről itt a KékVillógon is írtunk. Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta megölte 68 éves édesanyját és annak élettársát a 40 éves férfi a 18. kerületben. A férfi saját magát jelentette fel, megszállták a rendőrök a környéket. Még órákat…

Késével rendezett vérfürdőt Sándor - Azokat ölte meg, akik szerették

Megölte anyját és annak élettársát egy 40 éves férfi Pestszentlőrincen. P. Sándort az ismerősök magának való, békés embernek ismerték, akinek viszont jó ideje nem volt munkája. Hogy miért fordulhatott az őt eltartó idős szerettei ellen, egyelőre senki sem tudja.

Csudai Sándor: Különös Budapest

Maszkos járókelők, emberek nélküli terek, ablakból lámpával világító családok. Capa KözpontCsudai SándorSzarka KláraSebestyén László

Csudai Sándor: Különös Budapest

A megváltozott budapesti mindennapokat mutatja be Csudai Sándor fotósorozata a Capa Központ 8F Galériájában.

Budapesti kettős gyilkosság: így ölhette meg anyját és nevelőapját P. Sándor

Jelenleg is őrizetben van a kettős gyilkossággal gyanúsított férfi.